LionX Dagger Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 rozumiecie ?? chciałbym siedzieć jak takie coś zrobić Wiem że sam robie byki :P no ale on chciał posiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ile tych szóstek w profilu :P I patrzcie na posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Byłoby śmieszniej gdyby dołączył 6.6.2006 i miał 60% ostrzeżeń D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Spójrz na to z innej strony. 18 = 6+6+6 :D Poza tym 2007 = 9+666+666+666 No, a 9 to przecież odwrócona 6! ZUO! ^^ No i, jak wszyscy wiedzą, "kładę się zwykle" to z arabskiego "Jeść dziewice!". Od tyłu oczywiście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Spójrzcie też, ile prostokątów pod napisem "Elder Veteran"! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A pod "Osiem's" kryje się 6 liter >:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Inb4 "Sześć's" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dziewki i muzykę można dodać w Sounds. Ech, chciałoby się :( https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 P>S>: skąd masz czarnego GM'a? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 bezsensowna gra z grafiką, która mdleje oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Skończyłeś Chematic? Idea była taka, żeby tu lądowały śmieszne cytaty, niekoniecznie czyjeś pomyłki. Także wracaj na słit brokacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie skończyłem, jak na razie to widziałem tu prawie same cytaty z pomyłkami. Zresztą z czym komuś mogło się pomylić mdlenie oczu? Musiał to celowo napisać. W ogóle skąd ta agresja do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A mnie to śmieszy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mnie trochę też, nie masz racji Slashu. Szlachetnie bronić biustu swojej siostry przed atakami 13-latków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nie skończyłem, jak na razie to widziałem tu prawie same cytaty z pomyłkami. Zresztą z czym komuś mogło się pomylić mdlenie oczu? Musiał to celowo napisać. W ogóle skąd ta agresja do mnie. Tak to mogę powiedzieć o każdej pomyłce. Safari -> A mnie, niestety, nie. Wojzax -> Ciebie ostatnio wszystko śmieszy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wojzax -> Ciebie ostatnio wszystko śmieszy :P . Ano rzeczywiście. :P Powoli zaczynam się brechać z firanki nad moim oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Oj Slasz, nie udawaj kogoś mądrzejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Oj Slasz, nie udawaj kogoś mądrzejszego. "Nie udawaj mądrzejszego" od...? Rozwiń to, bo to bardzo ciekawa sentencja ^_^ . Zastanawiam się Staś, czy ostatnio nie czujesz się przypadkiem niedowartościowanym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 P.S Gra jest krotka nowa wersja bedzie dluga https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry286462 Jakos mnie to rozbawiło... E: Czyli wkłada do środka wszystko co jest na zewnątrz ch3matic tłumaczył co to znaczy janować w tym temacie:https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21356&st=0entry286748 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 crack do GM 8 działa znakomicie. na pewno było łatwiej przerobić przykład grawitacji na seida, nie wiedząc co to x albo y przyznam, spritey umiesz zmieniać. zmieniam ocene na 1-/6 ponieważ jest to przerobiony przykład. Dziękuje za pomoc w ściągnięciu cracka. co ja bym bez ciebie zrobił... *: kto by pomyślał że wrzucisz mi go na speedy share... a właśnie! chcecie cracka? klik wrzucajcie do folderu z gm 8 i odpalcie! Na ile dni mam bana? Na 7. gnysek smile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zastanawiam się Staś, czy ostatnio nie czujesz się przypadkiem niedowartościowanym? Ty na takiego wyglądasz. Szukasz zaczepki wszędzie i zawsze. Wyluzuj się. A co do tego co Chemical dał. Mnie to śmieszny. No ale tak, skoro go nie lubisz TO MOŻNA SIĘ PRZYCZEPIĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie chcę nic Koflu mówić, ale Ty też nie jesteś lepszy :) No dobra, może trochę. Jak ktoś się napina, to po prostu go olać, a nie mu wypominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Względem niby czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Względem zachowania twego. "Szukam zaczepki wszędzie i zawsze". Przy czym zawsze to kilka dni :) . Poza tym, mówi to ktoś, kto czepia się KAŻDEGO postu Gnyska dotyczącego webmasteringu. Co to chaterbot? omfg, analfabeci XD ChatterBot jak by co... Na gmclanie jest przykład multiplayer, ale też jest tam chat. https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=73 Pousuwaj se obiekty i bedzie kul, a tak wogole to cały program mamy Ci zrobić? lol. A ty nawet info nie zmienisz biggrin.gif gratz. I powiesz, że "To muj pr0gram, bo ya se go zrobiuem" ;d Sory za to, ale: ghost ostry z ciebie n00b Sory za to, ale ostry z ciebie czopek, noob, dzieciak, niedorozwiniety i wogóle biggrin.gif poprosił bym o warna dla tego pana za obrażanie mojej osoby. Dziękuję. sorki za offtop Ciut dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 No cóż, programowanie polega na szukaniu łatwiejszych opcji wykonania czegoś(bynajmniej po części)... https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=287028 I am vader mnie rozbił :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Imho to on ma rację, albo macieju wykaż mi błąd w moim rozumowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Błąd jest prosty. Najprostsze rozwiązanie to nie znaczy najlepsze. Lepiej się trochę namęczyć, by wymyślić i zakodzić rozwiązanie z jakąś fajną złożonością czasową niż pisać bruta działającego w czasie wykładniczym i się potem dziwić, że się ma 10 fpsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja tam rozumiem łatwiejsza opcja do wykonania tak i dla programisty jak i dla programu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Poza tym, mówi to ktoś, kto czepia się KAŻDEGO postu Gnyska dotyczącego webmasteringu. I tu mnie masz :( usuwam sie w cień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Weź, przez ciebie odczuwam swego rodzaju zażenowanie. Nie mam zielonego pojęcia, kiedy mam się zacząć śmiać. Ja odczuwam zażenowanie kiedy czytam twoje posty, a niestety ostatnio jest ich zbyt dużo. Weź sobie wylej kubeł zimnej wody na łeb to może trochę ochłoniesz. Nie wiem dlaczego postawiłeś sobie za punkt honoru czepiać się wszystkiego czego tylko się da, ale ostrzegam: ch3matic już blokadę dostał. Rób tak dalej, a też się dorobisz. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi