Platyna Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 A i w łeb dać jest czym w razie czego :) W skrajnych przypadkach i do kajaka się wiosło przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 no widzicie jak ######ocha radzę ludziom ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 @up: Nie podoba się! :P Chodziło mi o grafę bardziej podobną do Tymona. No i nie z lotu ptaka! Po za tym, chodzi mi o snajpera (na początek) sorry że nie mówiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Zajefajne 5\. Czemu nie robisz gier komercyjnych ?? BO JEST KOZAKIEM Kozacy, dawniej też Kazacy (rosyjski ??????? Kazaky, ukraiński ??????? Kozaky z tatarskiego Kazak) ? nazwa odnosząca się do grupy ludności o charakterze wieloetnicznym z dominującym substratem ruskim, zamieszkującej stepy położone na południe od księstw ruskich. Ludność ta była znana z tego, że nie produkowała gier komercyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 forum zapowiedź Projekt ruszył pełną parom jakieś 75% Sygna użytkownika Kosmitak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Policzmy teraz ortografy psyhiksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Policzmy teraz ortografy psyhiksa. No to dawaj, czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nie da się do tylu policzyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nie piernicz tylko powiedz od razu: "nie ładnie się tak naśmiewać z ortów innych", a nie mi o niemożności zliczenia błędów moich trujesz :P Jednak chciałbym abyś je zliczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Psichix przysięgam, że wielokrotnie widziałem, jak pisałeś "om" zamiast "ą". Już nawet o tym kiedyś rozmawialiśmy na SB ale zaprzeczyłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nie żartuj :P na serio nie zaliczyłem żadnego "om", jeśli jednak tak było to mi pokażcie bo sierio nie kojarze nic takiego :P ja wiem że tylko miałem problemy z "póki" bo pisałem "puki" i to był mój jedyny taki błąd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 sierio HAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Japanstache Buuahahaha.. nom, i tak nic Cie nie przebije :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Oj przecież wiem drogi PsichiXie. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Psichix przysięgam, że wielokrotnie widziałem, jak pisałeś "om" zamiast "ą". Już nawet o tym kiedyś rozmawialiśmy na SB ale zaprzeczyłeś. :) bo nie zawsze sie pisze ą... np ludziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Wiem Pieter. Ale to były błędy. A, że zauważyłem wielokrotnie, tzn. kilka razy przed rokiem albo 2, a raczej trudno to znaleźć przy tylu stronach SB, a całego słówka nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Jak usunąłeś, to teraz masz, o. ;p Nie odzyskasz skasowanej Patrycji :D I to jeszcze z dużej litery. Jak można kasować człowieka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Przypomniałeś mi o czymś. :D Jak miałem 11 lat to do ojca przyszło takich 2 kolesi po 19 czy tam 20 lat i robili coś przy komputerze. I ja wtedy też powiedziałem jakieś zdanie z "Patrycją". Zlewali się chyba przez 5 minut, a jeden pełną gębą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 I to jeszcze z dużej litery. Jak można kasować człowieka :P Lol, to dla jaj powiedziane. -,-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Lol, to dla jaj powiedziane. -,-" Nie tłumacz się, duszku <:D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 No to dawaj, czekam :) Nie żartuj tongue2.gif na serio nie zaliczyłem żadnego "om", jeśli jednak tak było to mi pokażcie bo sierio nie kojarze nic takiego tongue2.gif ja wiem że tylko miałem problemy z "póki" bo pisałem "puki" i to był mój jedyny taki błąd tongue2.gif Lecz pewnego dnia... Nie chcem być pesymistyczny ale cienko coś to widzę. Takie są moje prognozy. Bum! Ortograf PsichiXa :D Dla tego muzyka zatrudnia się jednego.Dlatego* :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 spadaj :P dobra, niech Wam będzie, raz wioską zajechałem, wstyd mi, idę się pociąć ;/ ale i tak dalej będę to tępił u innych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Nie tłumacz się, duszku <:D> Idź sobie pogrzeb groby, Grabarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 dobra, niech Wam będzie, raz wioską zajechałem PsichiX fuj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Nie rozumiem, chcem to nie żaden błąd, a to, że FF to podkreśla, o niczym nie świadczy. Ba, ten wyraz się znajduje nawet w najnowszym wydaniu słownika języka polskiego wydawnictwa PWN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 o.O Ja nie opieram się na FFie... Pisze się chcę a nie chcem. A ten słownik to pewnie Wałęsy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Chcem, panie, ale nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Hehehe... bez kitu, co to za słownik xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Hehehe... bez kitu, co to za słownik xD? Masz oczy? Chyba tak. NAJNOWSZE WYDANIE SŁOWNIKA PWN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Zawsze często używane formy i wyrazy pojawiają się po jakimś czasie w słownikach. Chyba "wyszłem" też jest w nim z tego co słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi