47xxxxxxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przecież on nie umie pisać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W paincie są błędy Ehe. Od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Hmmm... Skąd? Z dupy. =[ Powinieneś to sobie dopisać do rubryki "Skąd?:" w Twoim profilu - będzie idealnie odzwierciedlać Twoją postawę smile.gif Warn i zapoznaj sie z mottem Media-Marktu zanim wejdziesz na GMClan. ΨΧΞ (a teraz możecie dać to do cytatów, na basza, trasza, etcetera ;D) Btw PsichiX, skąd Ty bierzesz to swoje YXE? Masz zapisane w pliku i zawsze kopiujesz, czy może jakieś bardziej rozwinięte rozwiązanie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Mam w sygnie zapisane, co by mieć pod ręką, potem zwykła zasada kopiego-pasta i gotowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 UWAGA GRA BARDZO KRWISTA!! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;hl=Epidemic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Obejrzyj screeny tej gry <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zapomniałem dodać. :) UWAGA!!SCREENY SĄ EWIDENTNIE BRUTALNE!! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;hl=Epidemic Przecież to tylko namazanie w paincie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Do tego samo to ze gra jest KRWISTA (a nie krawawa lol), jest zabawne. Wiec siedz cicho panie 47xxxxxxxxxxx, poprawiasz innych z ortografia, a tego juz nie zalapales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale najlepsze było wtedy gdy on i jego kolega wzieli skądś prezerwatywę, wlali tam dużo wody i znosili to po schodach i wtedy im pękł wylało się pełno wody. Do tego wypelnil prezerwatywe (p. ż.) woda, potem znosili to (p. n.) i potem on (p. m.) mu wybuchl? Czyli nalozyl i mu czlonek nie wytrzymal cisnienia czy co? Naucz sie rozpoznawac rodzaje we wlasnym jezyku. AHAHAHAHAHAHA :lol2: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=236706 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Substancje żrące mogą wyjarać japę Nic do dodania ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Siemano nie na śniadano O.O Tak sie patrzę a tu widzę robicie innym zadanie Ja tez poprosze o zrobienie (dla was pewnie latwe ) ) Kolory po english (czyli po angielsku dla nieuków) Czarny- Red- Ziuelony- Blue- Pomaranczowy- White- I na ocene celujaca: Gold- Z góry thx Padłem... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16764 Cały topic przeczytajcie... :sp_ike: I jego ostrzeżenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 TERROR, to była prowokacja, mógłbyś się śmiać gdyby koleś pisał to z pełną powagą (sytuacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 TERROR DRONE: akurat nie wiesz że wtedy na forum było coś takiego że jak się nie pwoiedziało że screeny są "brutalne" czy tam jest namazane w paincie to dostawało si warna :) no tak,ale ty wtedy jeszcze biegałeś po dachach (w sumie dzisiaj też to robisz) Platyna: W temacie "Jak zrobić Wróg?" CYTAT(Ludzix @ 19.04.2009 - 23:03) * Wróg zrobić bardzo prosta. Ty kodzić w Game Maker. Wróg powstać. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15306&hl= Tu akurat nie powinieneś tego pisać,ja sam się trochę z tego śmiałem ale koleś napisał że stracił słuch i nie wie już za bardzo jak poprawnie pisać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 W jakimś temacie kubal09 napisał Tu nie chodzi o piedziądze jak ktoś wie w którym temacie niech zapoda link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam. Chciałem zrobic komentarz w menagerze piłkarskim który robie. Zrobiłem coś takiego: klik Czy mógłby mi ktoś ulepszyc go tak: - Jak ktoś strzeli to żeby się pokazywała animacja gola. - Jak jest red card to zawodnik schodzi z boiska - Jak jest kontuzja : Patrz wyżej - Żeby leciał czas: patrzysz na relajcje na żywo - Może ktoś mi jeszcze dodac cos takiego że co 5 sek. znika napis np. "Boruc strzelił gola" i np. przez 15 sek jest cisza a potem np. " Faul Lewandowskiego" i za 5 sek. to znika itd. Zrobicie I tyle. Zrobicie? e: Tak 1 słowem macie prawie wszystko za mnie zrobic -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 W jakimś temacie kubal09 napisał jak ktoś wie w którym temacie niech zapoda link https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17618&hl= xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jednak Ufo 3 to zupełnie nowa gra! Przebudowany interfejs graficzny gry Ufo 2, i nowe opcje takie jak: -Zapisywanie gry po ukończeniu misji przyciskiem „Zapisz”, lub przyciskiem F5. -Wczytywanie gry w głównym menu przyciskiem „Wczytaj” (TYLKO GRA ZAPISANA PO UKOŃCZENIU MISJI!), lub przyciskiem F4 albo F6. -Wychodzenie z gry za pomocą przycisku wyjdź w głównym menu. -Rozpoczęcie gry za pomocą przycisku „Graj”. -Nowa ikona. Sensacyjne te nowe opcje. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Platyna (21:03, 14.05.09): Cholera muszę się wziać za siebie. Wreszcie się przemuc i zacząć bigać regularnie. Ach te lenistwo. Moze do tego jeszcze stylową brudkę zapuszcze i wtedy życie się ułoży. Mama zawsze mówiła: grunt to stylowa bródka! Shout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Prześpię się z tym [nazwa loga] Te juz nie homoseksualizm ani zoofilia. Purepain https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=244259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Eeee. PoxiPol, a może tak źródło byś dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Najpierw zrób porządne umieranie ludzi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Prosze o pomoc - ale nie że ja tego nie umiem zrobic tylko nie potrafię a to różnica. Nie mam chęci na zrobienie tego. Ale nie, że mi się nie chce tylko nie mam chęci, a to różnica biggrin.gif Boskie xD https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry244510 EDIT: Pozwoliłem sobie dokleić swoją odpowiedź na to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Muzyka:Tibia https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry244509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 To rze to tibja nie oznacza isz masz sie z tego simiać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ale Tibia nie mam muzyki, o to kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Projekty: Piszę książkę: "Klątwa Kormentorów I - Świątynia Umarłych" Lato 2009 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Przeczytałem "Klątwa komentatorów" i od razu przyszli mi na myśl Szpaq i Szaran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ja doradzam, zostaw sobie kase albo kup gitarę i wyrywaj lachony. Rzuć tego kompa w pisthu Pieter radzi w sprawie sprzętu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Radzi bardzo dobrze, chciałbym zaznaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Zresztą gitara jest wielofunkcyjna. Zabraknie ci kasy, to wychodzisz na ulice i grasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi