Makary155 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W którymś z numerów CDA dali to jako freeware z tytułem Gry miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Odświeżam, ale byłem dzisiaj w Leclercu kupić słuchawki i leciała reklama Saquarah na dużym telewizorze na dziale z elektroniką :D Bombowo to wyglądało. Wow. Super :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ha ha. Powiedz to mojej matce. Ona potrafi cały dzień w to przepykać :P . Po krótszym zastanowieniu cofam to co powiedziałem ;p Wcześniej grałem w casuale dorywczo, ale ostatnio zdarzyło mi się zagrać "nieco" dłużej. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Żałuję, że akurat zostawiłem telefon w domu do naładowania. Poza tym leciały tez reklamy innych gier, ale akurat wszedłem na tą najważniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ten, który grał za długo, nie wie, co robić dalej. Jakieś sugestie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jakim: Kup sobie SaqPaki :P. PS: Mojej matce też chyba muszę kupić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Moja mama gra w to bez końca :P przed chwilą powiedziałem jej kto tą grę zrobił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Fajnie :). Powiem Wam, że to jest wielka zaleta robienia casuali - można je pokazać starym i oni nie tylko zrozumieją, ale nawet się wkręcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W takim razie nasza-klasa.pl jest Casualem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 W takim razie nasza-klasa.pl jest Casualem :) owned :P topic: A żeby nie robić offa - zgadzam się z TeeGee'm, takie gry są świetne prawie dla każdego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Mam takie pytanko, bo z tyłu pudełka tam gdzie są wymagania sprzętowe, pisze: "Do otrzymania gry bonusowej wymaga jest połączenie z internetem", o co w tym chodzi? TeeGee, a czy firma Codeminion ma zamiar wydać jeszcze raz Ancient Quest of Saqqara, ale tym razem z wszystkimi SaqPack'ami ? Bo niema żeby zł można było kupić, a chętnie bym sobie wziął w MediaMarkt :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Poczytaj może instrukcję w pudełku / na płycie ? TeeGee nie wydawał tej gry w Polsce, tym zajęło się City Interactive więc niekoniecznie musi wiedzieć w czym tkwi problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Instrukcji nie ma... w pudełku widzę tylko płytkę... Zobacze zarwz na płycie, ale tam chyba nie ma instrukcji.. Nie możesz napisać posta po sprawdzeniu? To nie blog, tylko forum, jak będziesz szedł sikać też napiszesz posta? Najpierw sprawdź, a potem pisz jak będą dalsze problemy. gnysek EDIT Tam w folderze z grą, jest plik "bonus.exe" jak to właśnie chcę tą grę zainstalować to wymagane jest hasło które bym chciał zdobyć... EDIT Sorki, już znalazłem, było to w folderze w menu start :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Nom i teraz się zastanów, czy potrzeba było pisać posta, czy wystarczyło chwilę samemu poszukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi