Yoda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A wtedy by Ranma był sam na tym forum, bo wszyscy mają bana sad.gif Ty, jak na to wpadłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ej Ty u góry! Nie masz jakiego fajnego avatara jak oryginalna Pani Kontekstowa xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 UP@ masz racje btw. Dlaczego Pani Kontekstowa jest chiken? dawać jej: Super Admin forum weteran :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Huh, Pani Kontekstowa to moje konto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czyli już mamy odpowiedź: Propaganja musi poślubić Gnyska aby zostać Panem Kontekstowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 dawać jej: Super Admin forum weteran tongue2.gif Tak! hehe dajmy jej ;pppp hiehiehe ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan kontekstowy Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Powstrzymajcie swoje konie, pani konstekstowa należy tylko i wyłącznie do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Czyli już mamy odpowiedź: Propaganja musi poślubić Gnyska aby zostać Panem Kontekstowym :) Lol, to dopiero będzie jazda!!! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jak sie propa zjara to może sie ożeni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jak sie propa zjara to może sie ożeni :) Chyba tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wracając do tematu... może tylko częściowa modyfikacja? Tylko zmiany typu... usuwanie zbędnych liczb lub literek? Każdy się powinien połapać..., a nawet forum będzie bardziej przejrzyste, kolorowe, miłe, radosne... itd. bez takich 'syfów' przy nickach. Wszyscy będą szczęśliwi... np. Ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 o to ja bym wtedy chciał †-Huderlord-† albo ‡-Huderlord-‡ xD EDIT: ehh chyba by nie poszło bo przy rejestracji pisze że zbyt długi login :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Nie ma żadnego usuwania literek / cyferek. Przecież w momencie rejestracji nikt wam nie kazał dodawać tych literek. A jeśli nicki były zajęte, to i tak nie możemy wam teraz zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Jak zapłaci za ślub, nie ma sprawy :) No i jak mnie utrzyma i zapewni godne warunki do mieszkania :P a jak Cie przejade na wylot to nie starczy? Huh, Pani Kontekstowa to moje konto :P dobra, cofam to :D Powstrzymajcie swoje konie, pani konstekstowa należy tylko i wyłącznie do mnie. kto mi k**** nick kradnie? :( :( Jak sie propa zjara to może sie ożeni :) moze jak wytrzezwieje? Chyba tak :) zaklad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 zaklad? Zakład!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hahaha. o co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hahaha. o co? O... moda na GMC (żart) A tak naprawdę o nic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 O... moda na GMC (żart) Twój żart jak zawsze powalający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 O... moda na GMC (żart) Lepsze żarty Ci wychodzą jak nieżartujesz ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Nie ma żadnego usuwania literek / cyferek. Dlaczego?... co stoi na przeszkodzie? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Dlaczego?... co stoi na przeszkodzie? :crying: Decyzja Ranmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Raczej chodzi o to, że trzeba było myśleć przy rejestracji jaki nick się wybierze, a nie. Daliście sobie cyferki to je miejcie, nie nasza wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 No to chociaż mi zmieńcie... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Eeeehhhh.... Szkoda ja mam beznadziejny nick, no ale trudno. Rozumiem moderatorów i adminów :P Na ich miejscu też bym nie zmieniał nicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja bym też nie zmieniał jak Ranma i reszta adminów poza Tymonem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Skoro jest już ustalone... to po co ten temat istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 KubaGM, dlaczego akurat tobie mamy zmienić a innym nie ? To by nie było uczciwe. Poza tym, przy rejestracji, miałeś pełne prawo wybraś sobie swój nick, a jeżeli ci nie pasowało, trzeba było się nie rejestrować. A jeżeli Twój wymarzony nick był zajęty, to i tak nic z tym teraz nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 KubaGM, dlaczego akurat tobie mamy zmienić a innym nie ? no właśnie czemu mi nie? Ja chce być chupacabra [bo mi jakiś cwaniak zajął pana k.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 no właśnie czemu mi nie? Ja chce być chupacabra [bo mi jakiś cwaniak zajął pana k.] Wg. bardziej pasuje do Ciebie hmm la chupacabra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wg. bardziej pasuje do Ciebie hmm la chupacabra :P Popieram. la chupacabra jest dobrym nickiem dla propy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi