smarzeek Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Witam Robie grafiki w stylu RPG Makera 2000/2003. (kiedyś w tym siedziałem) Zgłoszenie powinno wyglądać tak: Płeć: Włosy: (Styl i kolor) Koszula: (styl i kolor) Spodnie/gacie: (styl i kolor) Dodadki: (Nieumiem plecaka!!!) Kierunki: (Dostepne kierunki:lewo,prawo,góra,dół) Najlepsze robie w stylu rpg... Na własne życzenie Animacja!!! Typ 2D... rozmiar? Daje dwa rozmiary Duży i mały..duży to taki jak w RPG Maker...Mały to taki wielki jak w Farmer fran Piersze kilkanaście za Free.. Przynajmniej robie jeden naraz: (czyli jeden na jedno zgłoszenie) Jak będę robił 5 lub więcej Wpisuje na liste rezerwową.. No i wielki napis w Credits...bym chciał... (Tak między nami to też odpracowuje warna :P) Czekam na zgłoszenia... :thumbsup: UPDATE: Robie krasnoludy!!! tylko mniejszy wybór w krasnoludach bo to niezabardzo.. UPDATE 2: Dowolny kolorek oczków!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Płeć: Męzczyzna Włosy: brazowe Koszula: jakas zwykla niebieska koszula lub czerwona Spodnie/gacie: czarne Dodadki: jakis znaczek na koszuli+łancuszek na spodniach Kierunki: poprosze w prawo, gore i dol POPROSZE ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Płeć: Męzczyzna Włosy: brazowe Koszula: jakas zwykla niebieska koszula lub czerwona Spodnie/gacie: czarne Dodadki: jakis znaczek na koszuli+łancuszek na spodniach Kierunki: poprosze w prawo, gore i dol POPROSZE ;] Animowane?? Mały czy większy??? Thx że użyłeś szablonu... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 To ja poprosze: rozmiar duzy Włosy: czarno-niebieskie, warkoczyki Koszula: czarna nabijana cwiekami, i zlote naramienniki Spodnie/gacie: kolczuga, zwykla metaliczna ze zlotymi ochraniaczami na kolana Dodadki: topor w lapie (styl dowolny) Kierunki: dol (znaczy twarza do monitora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Tak animacja ruchu(chodzenia, moze byc wiekszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Oto projekt dla copoconaco Download: Klik!!! Jest także @UP jako pokaz co umiem... Kaara: Już robie :thumbsup: EDIT: Daj ocene w skali 1-+6 Edit2: Kaara: Zajmie mi to dość długo bo robie szablon itd...Bo jak pisałem temat to miałem szkic gotowy...teraz odnowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/johny_stoi.gif zrób mi animacje biegu w tą stronę którą stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/johny_stoi.gif zrób mi animacje biegu w tą stronę którą stoi Robie tylko takie jak powyżej... i nierobie z profilu 3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Oto projekt dla copoconaco Download: Klik!!! Jest także @UP jako pokaz co umiem... Kaara: Już robie :thumbsup: EDIT: Daj ocene w skali 1-+6 Edit2: Kaara: Zajmie mi to dość długo bo robie szablon itd...Bo jak pisałem temat to miałem szkic gotowy...teraz odnowa... Nawet niezła graficzka ale rozmiar obrazka pozwala na zrobienie postaci w wyższej rozdzielczości (tzn. na tej postaci są bardzo widoczne pixele), i toporek odstaje od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A czy te grafiki nie są czasami robione w generatorze ? http://charas-project.net/charas2/index.php lub... http://charas-project.net/charas_ex.php?lang=en EDIT: Wałek. I jeszcze chciał czerpać z tego zysk (?) Piersze kilkanaście za Free.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 I jeszcze ma czelność żądać za to "wielkiego napisu w creditsach"... =[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja bym prosił postać obrócona w lewo/prawo, ma być to mag ubrany cały na czarno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ten czarny kolo z toporem jest źle zrobiony, poniewarz topór jest w innych rozmiarach, a koleś jest poprosy rozciągnięty. czyżbyś nie potrafił dorysować poproatu małego toporu? Z tego obrazka można wywnioskowac że mało znasz się na grafice i dobrym grafikiem nie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie dość że kiepszczyzna to jeszcze z creatora. no no Piersze kilkanaście za Free.. dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ten czarny kolo z toporem jest źle zrobiony, poniewarz topór jest w innych rozmiarach, a koleś jest poprosy rozciągnięty. czyżbyś nie potrafił dorysować poproatu małego toporu? Z tego obrazka można wywnioskowac że mało znasz się na grafice i dobrym grafikiem nie jesteś. no i nie ma czarno niebieskich warkoczykow, zoltych naramiennikow, i cwiekowanej koszulki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no i nie ma czarno niebieskich warkoczykow, zoltych naramiennikow, i cwiekowanej koszulki.... i tak dobrze że smarzek nie raczył wziąść za to pieniędzy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekrus2 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Płeć: Męzczyzna Włosy: czarne krotkie Koszula: czerwona Spodnie/gacie: niebiesko dzinsowate Dodadki: - Kierunki: poprosze w prawo,lewo, gore i dol animacja:tak rozmiar: duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 http://charas-project.net/charas_ex.php?lang=en Masz i sobie zrób. Będziesz mieć pewnie nawet lepszy od tego, który Ci zrobi smarzek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Nie to nie... Pierwsze kilkanaście za free czyli bez creditsów... Jak chcecie to se używajcie kreatorów... Jesteście Idioci i tyle...(Nie wszyscy) Ja chciałem pomagać...Nie to nie. Zamykam bo dzieci neo się odezwały.. Nobody: Pisze się przez 2 ,,e`` dzieciaku... Opowiem o was mojemu szczurowi...jest odwas mądrzejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Czyli uważasz, że wciskając ludziom grafiki z generatora jako swoje, zachowujesz się całkiem w porządku? Ja rozumiem, że jako dzieciak możesz jeszcze kilku rzeczy nie wiedzieć, ale jakieś podstawowe zasady etyczno-moralne znać musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Czyli uważasz, że wciskając ludziom grafiki z generatora jako swoje, zachowujesz się całkiem w porządku? Ja rozumiem, że jako dzieciak możesz jeszcze kilku rzeczy nie wiedzieć, ale jakieś podstawowe zasady etyczno-moralne znać musisz. Jak znajdziesz że to moje to bedziesz spoko...Napisałem że robie... Dziękuje za uwage.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak znajdziesz że to moje to bedziesz spoko...Właśnie sam się przyznałeś do zarzucanego Ci czynu. Brawo, cóż za odwaga. =) Ale co mi mówi, że chciałeś napisać co innego. ;q A że te grafiki robiłeś w podanym przez Snake'a kreatorze, jestem praktycznie pewien, bo wszystkie Twoje posty w tym temacie na to wskazują. A, i jeszcze jedno: nie zamierzam Ci udowadniać, że te grafiki nie są Twoje, bo nie ma takiej potrzeby (patrz dwie linijki wyżej). To raczej Ty masz udowodnić, że sam je robiłeś. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Przestać otwierać mi Temat :lol: Jak ci Moderatorzy się uwzieli.. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 On nie otwiera, on po prostu pisze. =P smarzeek, nie rozumiem problemu. To, że sobie mówią to niech sobie mówią. Ty rób swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 On nie otwiera, on po prostu pisze. =P smarzeek, nie rozumiem problemu. To, że sobie mówią to niech sobie mówią. Ty rób swoje. No tak..ale przyjdzie dziecko da jakiś creator i wszyscy cię mają w D***e bo se robią sami... Tak miałem odpracować warna..a sie odwrociło przeciwko mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Kurna, rób po swojemu. Przestań się oglądać na innych. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A mi się wydaje, że jesteś zły, bo Snake Cię rozgryzł. :) No tak..ale przyjdzie dziecko da jakiś creator i wszyscy cię mają w D***e bo se robią sami...Dlaczego zaraz "wszyscy mnie mają w d..."? Przecież dostałeś zamówienie od nakrusa2. A tak drogą wyjaśnienia - Snake jest o wiele od Ciebie starszy, więc to raczej on Ciebie może nazywać dzieckiem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ale co z tego, ktoś musi robić takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi