warcrawt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tytuł:Bananowy Arkanoid Gatunek:arkanoid Opis:W grze sterujemy myszką. Odbijamy banana który rozwala cegiełki. Nie jest to super gra ale niezła klasyka. Sterowanie: Chodzenie: Myszka Zapis: Z Load: X Download:http://www.speedyshare.com/561681577.html Rozmiar pliku: 2239 kb Autorzy: Warcrawt Games: Programowanie: Warcrawt, VanGogh Fabuła: Wiedzmak2 Grafika: Samurajek, Warcrawt Muzyka: Wiedzmak, The Czasoumilacze(czy jakoś) Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/2439/screen.png Strona Domowa Warcrawt Games : www.warcrawtgames.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Fabuła: Wiedzmak2 ROGLOGLFGL! Nie jest to super gra ale niezła klasyka. Skąd wiesz, że to 'klasyka' (wtf), skoro nikt w nią nie grał? Na serio potrzebowałeś takiego teamu? +_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 ROGLOGLFGL! Skąd wiesz, że to 'klasyka' (wtf), skoro nikt w nią nie grał? Na serio potrzebowałeś takiego teamu? +_- Arkanoidy to na ogół klasyka :) Zagrałem, i nie podoba mi się. Wolę normalne Arkanoidy, te z kulką :) 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To mnie dobiło : klikam opcje a tam "powrót" tylko :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Lol tu nie ma w ogóle fizyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 OMG chyba ci sie nudzilo :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 G***o, flakowate. 1/666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 jak na te czasy to arkanoid musi być naprawdę ciekawey żeby nie straszył... łatwa, ale za to że ta super pisoenka z Plusa jest masz 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Pękałem ze śmiechu jak to zobaczyłem. Ale nie z humorystycznych walorów gry, tylko z umiejętności autora. No i słaba jakość "Bananovy je". 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 2/5 Jedyne co mi się podobało w tej grze to piosenka The Czasoumilaczy :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Niezły team... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Warcrawt Games? Z tyloma osobami w zespole można podbić mały afrykański kraj o.O A żeby nie było, że sobie posty nabijam. Jak spojrzałem, że Myśliwy ma 2 warny to przez chwilkę pomyślałem, że to za dwie części Najazdu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tylko że tam nikt nic nie umie. To team w którym kryją się wszyscy którzy nic nie umieją i szpanią że są w 'Teamie' B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Mam sporo osób w tem'ie i tam są pokazani tylko ci co pracowali w tym projekcie. A tak wogule yoda to ty nie masz tem'a więc co z tego że się ktoś ukrywa, ale ważne że to coś jest. Jak chcesz się dowiedzieć do właź na www.warcrawtgames.yoyo.pl i idz do działu lista członków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak chcesz się dowiedzieć do właź na www.warcrawtgames.yoyo.pl i idz do działu lista członków. No właśnie po wizycie tam, napisałem tamtego posta :) A tak wogule yoda to ty nie masz tem'a No i? Jak nie mam teama, to znaczy że nie umiem robić gier? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nie no, umiesz ale nie wiesz jak to jest zbierać dobry zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 umiesz ale nie wiesz jak to jest zbierać dobry zespół. A ty wiesz jak zbierać DOBRY? :D Poza tym po kij mi zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Trochę duży team jak na taką grę, ale to nie to ilu ludzi tworzy grę mam oceniać, a to jaka jest jej jakość. Tak wiec 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To nie powinno być w Valhalli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Kolejny szit do szitowej kolekcji. Mam pomysł - może wielka płyta DVD z okładką, na której wielkimi literami "KOLEKCJA SZITÓW 2006-2008"? A, nie. Nie zmieściło by się na jednym dvd. Nie muszę chyba mówić jak oceniłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 OMG! Co to jest? Kolejny badziew, który każdy umie zrobić :angry: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gra nie działa na Viście, a mi nie chce się konwertować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Beznadzieja. Porażka. 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jedyne co mnie wzruszyło w tej grze to muzyka - naprawdę XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mam 2 uwagi: 1.Po co jest zakładka z opcjami? 2.Po co możliwość zapisu gry jak trwa ona góra 2 min. A ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kiepsko. A co to za pomysł z tą nazwą i grą? Kolejny klon xD Myślisz, że jak zrobisz banany to będziesz fajny?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Autorzy: Warcrawt Games: Programowanie: Warcrawt, VanGogh Fabuła: Wiedzmak2 Grafika: Samurajek, Warcrawt Muzyka: Wiedzmak, The Czasoumilacze(czy jakoś) Przypomina mi to pewną epicką grę: http://www.lanceandeskimo.com/flash/quest.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Gówno, flakowate. 1/666@UP: Fajne, wciągnęło mnie na 30 sekund! ( przez te intro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi