propaganja Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 najpierw mial byc pojedynczy komiks, ale wyszlo ze bedzie kilka. Narazie sa 2 odcinki, oba bez tytulow, ale pierwszy jest o dzielnym adasiu a drugi o zlocie GMClanu. 1.Dzielny Adaś http://www.gmclan.org/up993_6_plaksonooo.html 2.Zlot GmClan http://www.gmclan.org/up993_5_plakson2.html Uwaga, bluzgi i hardcore. I nie traktujcie tego na powaznie nie chce nikogo urazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Straszny chaos, ale poza tym to 2 komiks dobry :D 1 jakiś głupawy. Hahah podróżnicy z Mandżurii. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 fajne komiksy :D ten drugi lepszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Pieprznąłem za przeproszeniem, jak zobaczyłem w drugim moją mordę. Zaraz sobie na avatar normalnie ustawię! Albo nie. Te dwie laski jednak są za słodkie. Niemniej komiks fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 bylem pewny ze ta po prawo w Twoim avatarze to jakis emo boy. ale z drugiej strony znam lesbijke calkiem do niej podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Moim zdaniem jednak pierwszy komiks był lepszy, ponieważ się skupiał na jednym głównym wątku, a tutaj panuje lekki nieład. :) btw. Malujesz wszystko w programach graficznych czy masz może tablet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 tez mysle ze pierwszy lepszy :) w tym 2 tak przy 3/4 zaczalem wymiekac :P Ano tabletu używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 obydwa komiksy były fajne :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Obydwa miażdżą :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jak poprzednicy. Obydwa są super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Pierwszy fajny, ale przy drugim bardziej się uśmiałem :D Keep up the good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Pierwszy był lepszy. W drugim podobał mi się tylko mój ryj, ale śmieszny to raczej bardzo przeciętnie. BTW: Nigdy jeszcze nie wdałem się w taki spór o jakim piszesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To, że odpadłem pierwszy, nie znaczy, że admini dają zły przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Oba komiksy fajne... :D Pierwszy - dramatyczny, a drugi śmieszny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Pierwszy - smutna prawda =D Drugi - śmieszny. Btw, propa, moja nauczycielka pojechała do Tunezji. Jest ruda, gruba i używa brzydkich perfum. Jak ją znajdziesz, to się przywitaj =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dobre, dobre...:D ALE UDUSZE CIĘ ZA TEN PIERWSZY!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Fajne oba komiksy!!! :D 6/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dobre, dobre...:D ALE UDUSZE CIĘ ZA TEN PIERWSZY!!!!! On mnie zjechał od dewiantów i zboczeńców w drugim komiksie i nie mam pretensji. Może dlatego że ma rację? bylem pewny ze ta po prawo w Twoim avatarze to jakis emo boy. Widać, jakimi osobami się interesujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Piękne, oby dwa... : D Łuhu! Nagie Panny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zauważyłem, że i ty też jesteś nagi OO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 On mnie zjechał od dewiantów i zboczeńców w drugim komiksie i nie mam pretensji. Może dlatego że ma rację? Widać, jakimi osobami się interesujesz. Jak dla mnie to propa ma rację. Pomyliłeś się z avatarem i zamiast jakichś babek, to wziąłeś chłopaczków... a może to celowe? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to propa ma rację. Pomyliłeś się z avatarem i zamiast jakieś babki, to wziąłeś chłopaczków... a może to celowe? ;) Dam sobie PTAKA uciąć, że one są z SZS i żadna z nich nie jest facetem. Co to ma być, gmclan czy gejclan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Niezłe :jezor: 6/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Fajne, ale czy to nie powinno być w Galerii Treści czy tam Grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 nie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 UP@UP@ no tak a nie długo jakieś n00by zaczną w "galerii grafik" prości o sprity poza tym komiksy fajne tylko czasami miałem problemy z odczytaniem treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dam sobie PTAKA uciąć, że one są z SZS i żadna z nich nie jest facetem. Co to ma być, gmclan czy gejclan?Nie wiem, to nie ja daję w avatar jakieś homo nie wiadomo co i to jeszcze rysunkowe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Hehe, dobre :D 2 wymiata, ale pierwsze też niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 przciez na avku dziada jest facio i kobietka oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Fajne, ale czy to nie powinno być w Galerii Treści czy tam Grafik? nie zgadza sie z ideą galerii :P w kazdym razie odcinkow bedzie pewnie wiecej wiec tak po bedzie wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi