Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Microsoft Foto Ziom Editor 2008 Program graficzny(?) Wersja BETA! Microsoft Foto Ziom Editor to program w którym zrobisz sobie ziomalską fotę! Możesz ustawić sobie dowolny modny kaptur, w tle nawet twoje osiedle oraz inne super efekty! Dzięki temu programowi możesz stworzyć ziomalskie fotki 100x100 w sam raz na jakiegoś avatara na forum o mmorpg dla super graczy or samfing! Yo! B) DOWNLOAD Microsoft Foto Ziom Editor 2008 [ 1,53 mb ] Screeny yo! Autorzy: Yoda - Programming mike_p - pomysł (w trakcie rozmowy na gg :D ) Yoda & mike_p - grafiki Obsługa: Wstawiamy fotę przyciskiem 'Wczytaj', następnie w oknie 'Dodaj' możemy wstawić tło lub kaptur lub wyczyścić obraz. W oknie 'Efekty' możemy zmienić blending obrazka, jego przezroczystość oraz wstawić super addony yo! Aby wstawić wybrany element należy kliknąć lpm'em na obrazku i ustawić. Pamiętaj, żę każdy element możesz przesuwać/usuwać po wybraniu go na dolnych odnośnikach :cool2:. Usuwamy prawym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 z deka se to ch*jowe :P i nie można zmieniać rozmiaru fotki założyłeś, że będziemy lądować już wycięte ryje... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 pobieram ocena w editcie Edit: Takie sobie jak narazie 2/5 skoro wersja beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 i nie można zmieniać rozmiaru fotki Pamiętaj ziomie że to wersja beta, a prace nad nią trwały zaledwie przez dzisiejszy dzień! Kto wie co będzie jutro! założyłeś, że będziemy lądować(rotflmao) już wycięte ryje... biggrin.gif Już wycięte tzn? Nie trzeba wyciętych twarzy. Można z tłem - od tego jest opcja podkładania tła ;P Gorzej już w tym czy nie zostaną puste miejsca xD Yo! @up: aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zajepierdziowaty progs yo yo yo!!! Kozackiego ava w nim zrobiłem yo yo yo!!! Tak na serio: 2/5. Taki sobie badziew i nie dostosowałeś się do szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 i nie dostosowałeś się do szablonu. Ej, ziomie a nie jest wystarczająco czytelny, zapomniałem o czymś? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A niech Ci będzie, ziąąąąąąąąąąąąąą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Bo jak dla mnie to jest ziomalsko czytelny a nie jak ten noobski szablon :angry: A ja sobie ziomalsko wystawie 5/5 jak wszytki ziomy z gmclanu i podbije średnią yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Co to za szajs... <.< mogłeś się postarać :P 2/5 bo nic ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zomg ludzie ten program to żart >D taki prima aprilisowy spóźniony ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To ci ten żart raczej nie wyszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Komentowaliśmy fotę naszego kumpla na naszej klasie która była ziomalska w kapturze yo i jeszcze z czarno-białym efektem yo! I uznaliśmy że została stworzona w Microsoft Foto Ziom Editor :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To ci ten żart raczej nie wyszedł tongue2.gif :( Nie no, wczoraj komentowaliśmy z mikiem fotke kumpla ( tak przerobioną ziomalsko na czarno-biało ) no i mike, to cytuję: "Łoł patrz XX bawił się w microsoft foto ziom editorze yo!" No i mnie wzięło! >>>D A żę mi się nudzi po prostu musiałem takie coś napisać - choćby dla polewania z głupoty tego programu :D @:up: lol, co piszesz to samo >( Kurde, te kaptury wycinane w paintcie rox omg :D Ale teraz zmontowałem fote nie mogę _^_ OMG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tusk rox :D A to pierwsze to jakoś tak dziwnie do ciebie pasuje :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Yo nigga! Zapomniałem dodać żebyście dawali swoich ziomali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nawet fajne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 To ci ten żart raczej nie wyszedł Zdaje Ci się bo rośniesz. Zomg ludzie ten program to żart >D Yoda, nie śmieszny nas twoje poczucie humoru. Ty nobie jeden. Teraz Cie wszyscy będą jechać bo nawet niezakumali żartu yo! (patrz konrad). Ta strona jest poważna, i tutaj są same przemyślane i poważne projekty gier i programów takich jak "pimper 4 pory roku". Wiesz co to daruj sobie takie żarty! Bo na jaką liczysz ocene, takie Davki ileś tam Ci dadza 2/5 i Cie zgnoją bo to jest żałosne. Bo oni są poważnymi programistami i tworzą genialne projekty poważnych gier. No i na następtny raz to przemyśl 3 razy zanim coś takiego dodasz... omg ale no8... ech żal mi go... --------- Ocena 5/5 Tusku i Nyga rox popłakany jestem! Życze owocnej pracy przy kolejnych wersjach. Genialny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Yoho: Ale przemowa :rotfl: @Temat: Program tak sux że powstrzymam się od oceny :D A ja mam coś leszpego, zrobiłem w minutę -.- UFO: UŚMIECH :) : KUJON: SMUTNY :( : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no program z deczka sux :) ale bywało gorzej, to jest przynajmniej w miare śmieszne. chociaż ja uważam że do fotomontażu nic zwykłego photopainta nie przebije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 UFO: UŚMIECH : KUJON: SMUTNY : Boze, masz poczucie humoru przydrożnego przystanku autobisowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Shylios Fajny! Opublikuj go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @Shylios Fajny! Opublikuj go! Przecież to FaceWarp dołączany do Sony Ericcsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ewentualnie pół minuty roboty w photoshopie/photopaincie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Akurat tutaj widzę charakterystyczne dla tego programu efekty. Więc, krótko mówiąc - nie popisałeś się, Shylios. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 w photoshopie zakłądasz 'maske' na twarz, narrzucasz efekt pinch punch, centrujesz w interesującym miejscu i efekt indetyczny. ale zgadzam sie ze to raczej face wrap ;) ten z uśmiechem wygląda jak david craig AKA. nowy bond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Gówno i malaria Ale że mam dobry humor to dam 1/5 (w innym wypadku bym nie dał oceny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nie sądzisz że Micro$oftŽ jest znakiem zastrzeżonym?? Za softa: 1/5 Aha mój ziomalek. Kubica jako ziom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zamiast papierosa powinien być gibsztyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nie sądzisz że Micro$oftŽ jest znakiem zastrzeżonym?? Nie. Program ma dużo bugów!!! sad.gif ? A ja mam coś leszpego, zrobiłem w minutę -.- Hahahah śmieszny program łoho. Dobra, widzę że gmclan jest zbyt poważnym serwisem, żeby pożartować sobie - szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No no no, na gmclanie robi sie ciekawie. Kiedy jakis nowy da jakies gowno od razu leca beszty i 1/5, a kiedy moderator dal cos zrobione w 5 min nagle jest 3/5. To podobno moderatorzy mieli nas zachecac zeby nie smiecic na gmclanie, no ale coz. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi