Sernat Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nuta to luźna parodia rastamanów tak naprawdę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 przesłuchałem, kompletnie nic specjalnego, no ale dobra powiedzmy że lepsze niż zestaw mały fryzjer. Tede nawija z dupy w tym kawałku, jak i w innych ;) Dla mnie to ogólnie koleś który jest dobry w wyśmiewaniu u ludzi cech które cechują bardziej jego niż ludzi których wyśmiewa ;) Nie wiem czy to zamierzona czy nie autoparodia ale w zasadzie nie musze tego wiedzieć żeby być szczęśliwym człowiekiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 10 lat temu, teraz i zawsze <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Bracia mi to puszczali gdy jeszcze nie wiedzialem jak sie chodzi, chce zeby mi to puszczano na pogrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 No to radzę się pierw zapoznać z tekstem :P . Piękna muzyka i bardzo dobre teledyski, niestety zespół jest totalnym przeciwieństwem o wiele bardziej ambitnego Gamma Raya. Sorry za hejt klasyki :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To zupełnie inne gatunki muzyki, nie wiem dlaczego w ogóle przytoczyłeś takie porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To zupełnie inne gatunki muzyki, nie wiem dlaczego w ogóle przytoczyłeś takie porównanie. Metal is metal :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Metal is metal :P . Co ty pieprzysz. Jest sporo gatunków metalu o ile przyrównanie heavy metalu ( np. Iron Maiden ) do power metalu ( np. Gamma Ray ) jeszcze rozumiem bo by te gatunki rozróżnić trzeba sporo się w życiu metalu nasłuchać ale np. Porównanie Heavy metalu z Black metalem albo z Symphonic metalem jest już grubą przesadą. Jedyne podobieństwo tych gatunków jest takie że używają gitar i na tym się kończy. black Chyba nie muszę wypisywać różnic? Nie da się pomylić tutaj, co jest czym. PS. Rammstein to industrial :P tak samo jak Marilyn manson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 W środę po pijaku zaczęliśmy wspominać Freddie'go :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bracia mi to puszczali gdy jeszcze nie wiedzialem jak sie chodzi, chce zeby mi to puszczano na pogrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ambitnego Gamma Raya. Kocham cię Sernat <3 Ale Rammstein też zarąbisty :) Metal is metal Nie no. Różnią się trochę. Gamma ray to power metal a rammstein... Cóż... Taki crossover :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Fajne :D Akurat potrzebowałem czegoś optymistycznego. Ja rzadko słucham Cradle of Filth. Jedynie ten utwór: szczególnie refren zarąbisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tak wyglada "tapeta" mojej mp-trójki. Oto jest moja muzyka (M). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Rammstein ahahhahaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Rammstein ahahhahaha. O co ci dziecko chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 O to panie duży ,że Rammstein to kit ahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Marny troll... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie jestem trollem tylko rammstein jest beznadziejny ahahahhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam znaleźć post, w którym pisałeś, że trolujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nie wiem, skąd ja to wytrzasnąłem, ale... co prawda są lepsze zespoły, jednak niezłe to jest ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 rammstein jest beznadziejny *Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 co do rammsteina to jesli to metal to jedyny metal który lubie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 co do rammsteina to jesli to metal to jedyny metal który lubie :thumbsup: To jest metal industrialny jeśli cię ciekawi nazwa, chociaż oni nie trzymają się twardo jednego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 [Nordycki Folk Rock] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi