I am Lord Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Woot genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Zarąbiste ** /Trochę folku ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Zarąbiste ** /Trochę folku ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Huder dobry bass test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 No bez kitu aż nie mogłem uwierzyć jak to zobaczyłem :D H.EXE na koncercie w Wrocławiu zrobili cover tego> http://www.youtube.com/watch?v=83M60qeRyMc...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja usłyszałem wczoraj u van Buurena stary dobry kawałek i szukając go na YouTube znalazłem wersję DubStepową która bardziej przypadała mi do gustu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 [Acid, Hard Trance] Słyszałem to w autobusie... i miałem ciary po całości! A melodia z 4:24 sprawia że jelita mi się skręcają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 muzyka zaczyna sie od 1:06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 O, nie wierzę, ktoś postuje cTriksa :D. cTrix - dEMO dISKO pARTEE mod 4ch, z Syntaksa 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jedna z perełek wczorajszego występu ATB w Moskwie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dubstep niszczy dobre miano muzyki. Oj przepraszam tego nawet muzyką nie można nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Czekaj, bo chyba nie zrozumiałem... Próbujesz po Dio pojechać czy trollujesz albo coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę że jest po prostu głuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dubstep niszczy dobre miano muzyki. Oj przepraszam tego nawet muzyką nie można nazwać. Dubstep...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dubstep...? Btw ten utwór raz puścili w MTV w chyba gdzieś około 2006 roku, nie mogłem uwierzyć. A potem puścili jeszcze dokładnie ten klip: Jestem na kompie i w telewizorze za mną gra Nightwish niezły zonk miałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Na MTV kiedyś sporo metalu leciało, np. Rammstein. a słuchałem kiedyś bardzo dużo tego z MP3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 komentarze o RuneScape i lold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ######ste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dubstep niszczy dobre miano muzyki. Oj przepraszam tego nawet muzyką nie można nazwać. każdy rodzaj muzyki ma lepsze i gorsze kawałki. Teraz dubstep robi prawie każdy więc nic dziwnego że większość tego to kupsko. Ale jest pare naprawde grubych klimatycznych dubstepowych nut. (nie mówie tu o typowych seryjnych sajgonach) Przynajmniej ja kilka znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Przynajmniej ja kilka znam Zarzuć czymś fajnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zarzuć czymś fajnym :) z dubstepu? bardzo lubie ten kawałek, bardzo chciałem coś w podobie do menu w tripie. Co jak co ale brzmi dobrze (szczególnie od 4 minuty do końca) . A z tych bardziej do słuchania to chase and status i ich kawałki. Swoją drogą nie dziwie sie opini o dubstepie jaka krąży po tych wszystkich skrillexach i innych panach z wierarkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Czekaj, bo chyba nie zrozumiałem... Próbujesz po Dio pojechać czy trollujesz albo coś takiego? Nie zrozumiałeś bo nie mówię o Dio tylko o dubstepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 z dubstepu? bardzo lubie ten kawałek, bardzo chciałem coś w podobie do menu w tripie. Co jak co ale brzmi dobrze (szczególnie od 4 minuty do końca) . A z tych bardziej do słuchania to chase and status i ich kawałki. Swoją drogą nie dziwie sie opini o dubstepie jaka krąży po tych wszystkich skrillexach i innych panach z wierarkami. :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Czasami takie perełki znajdowałem na www.di.fm/dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No, na poziomie choć nie moje klimaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 moje też nie bo ani tu potańczyć czy nawet machać głową w rytmie, ale brzmienie przyjemne - jako podkład do czegoś mrocznego - ######ste :) a w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi