Platyna Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Najpiękniejsza scena z jednego z najlepszych polskich filmów (moim zdaniem) połączona z jedną z najlepszych piosenek najlepszego polskiego zespołu (również moim zdaniem) wyciska łzy bardziej niż śmierć Mufasy. Kto nie oglądał Skazanego na bluesa polecam wpierw obejrzeć film żeby sobie nie spoilerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jedwabiste! Derek And The Dominos - Layla @Platyna +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 genialny remix inspektora gadzeta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :lubieto: Synkro- balls http://www.youtube.com/watch?v=n4sJ2KNwMek Trochę juz mi łeb peka od tych dubów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Iron Maiden - Running Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Najpiękniejsza scena z jednego z najlepszych polskich filmów (moim zdaniem) połączona z jedną z najlepszych piosenek najlepszego polskiego zespołu (również moim zdaniem) wyciska łzy bardziej niż śmierć Mufasy. Kto nie oglądał Skazanego na bluesa polecam wpierw obejrzeć film żeby sobie nie spoilerować. Hmm pierwszy słyszę o filmie, koniecznie muszę zobaczyć. Nie zauważyłem ostatniego zdania antyspojlerowego i klip chyba nie zadziałał na mnie tak jak powinien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Przecież każdy i tak wie że Rysiek umarł :) To tak jak spoilerowanie Nowego Testamentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hmm pierwszy słyszę o filmie, koniecznie muszę zobaczyć. Nie zauważyłem ostatniego zdania antyspojlerowego i klip chyba nie zadziałał na mnie tak jak powinien... No każdego rusza co innego. Sporo osób Ci film polecało (w tym i ja) w tym twoim temacie w którym prosiłeś o jakieś filmy. Z tym, że w sumie nie wiem jak odbierze go ktoś ktoś nie jest takim fanatykiem Dżemu jak ja. Z całą pewnością znając i uwielbiając te wszystkie piosenki odbiera się go pozytywniej no, ale zobaczymy. Obejrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A ja wlasnie siedze w klasie i slucham Eminema... Won't back down, akurat leci. Fajna nuta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 http://jpnadwienogi.wrzuta.pl/audio/2ltyxm...N/czlowiek_lpgt nom EDIT: Uprzedzę pytania: Nie, to nie jest moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 @Platyna No tam było tyle polecanych filmów że jeszcze nie miałem czasu wszystkich ogarnąć. Led Zeppelin-Stairway to Heaven Live Coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Emocjonalne Wampiry – Zamarznięty Staw (3:12) Utwór do pobrania za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 HY - AM11:00 http://www.youtube.com/watch?v=-eVcW-b1ITA GReeeeN - キセキ http://www.youtube.com/watch?v=s_lcH_2nw-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RoZQ24S3tJ4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Chyba najlepszy utwór Epici. Jest taki różnorodny że nigdy mi się nie znudzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lQs Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Big L - Put It On http://www.youtube.com/watch?v=fqonq_sMICY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Count Basie - Come Fly With Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dzisiaj odkryłem ten gatunek muzyki i od razu mi się spodobał :P -> Aggrotech połączenie techna, black metalu i industrialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nujabes - Kumomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Neurofunk dnb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Włosy - Elektryczne gitary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Led Zeppelin - Since I've Been Loving You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sage Francis - Little HoudiniB.dobry rap tworzy ten pan brodaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jeden z najlepszych kawałków z całych GW: Star Wars III Revenge of the Sith - Kashyyyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 To mi wyczochrało jądra jak nic do tej pory.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dawno tu nic nie pisałem. :P Fallin' Starship - Born Too Late Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Black Mages rządzą http://loschomikos.wrzuta.pl/audio/0zbdG5a..._the_big_bridge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Jedna z najszybszych piosenek, jakie słyszałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi