Flaque Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Alice In Chains - It Ain't Like That Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dżem - Skazany na bluesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 @Up: Właśnie wchodziłem do tego tematu z myślą, że napiszę dokładnie to samo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 (k44) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ha-dwa-o! - Zatrzymaj mnie - stary kawałek :D Ale jary, ta laska ma fajny głos, podobny do mojej koleżanki, dlatego mi się kawałek wkręcił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mootz - Zanzan's Bounce Chipjazz. Double awesomeness. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Led Zeppelin - Ramble On Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ALLIGATOR-it not so funny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Soundgarden - Black Rain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 chase and status - eastern jam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 :lubieto: Jeden z moich ulubionych dabstepików:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 The Beatles - Come Together Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 :o Nickolas nie słucha tylko Coldplay! SZOK! The Rolling Stones - Satisfaction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 @Ferrari4 Podnieciłeś się człowieku ? Tak naprawdę, to specjalnie dałem muzyke z Beatlesów, żebyś TY napisał głupiego posta. Masz jakieś wonty, że uwielbiam słuchać Coldplay'a ? Bo nie rozumiem Twojego zachowania w tej chwili. Słucham to co mi się podoba i gram to co mi się podoba. O gustach się nie dyskutuje jak byś nie wiedział. Więc przykro mi jak Cię zawiodłem. ---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zupełnie inna sprawa, że ciągle nam podsuwasz pod nos jakieś lajwy Coldplaya co troszkę mija się z ogólnym sensem tego tematu - pokazaniem fajnej i świeżej muzyki, którą chcielibyśmy, żeby inny posłuchali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 @Japanstache No dobra, tylko dla Ciebie zrobię wyjątek - bo Cię lubię :) - Staram się uczyć zagrać to na gitarce heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nie chodzi o to, że się podnieciłem tylko ździwiłem. :) Cieszy mnie to, że masz swój gust i nie papugujesz po innych. Black Sabbath - Evil Woman A czy to coś złego, że spodziewam się co napiszą? Ty też się spodziewasz co ja napiszę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Vangelis - fields of coral :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Hymn wszystkich metali/rockowców progresywnych. (ludzi słuchających rocka/metalu progresywnego, mnie wygodniej tak jak napisałem :) ) Pink Floyd - One Of These Days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 The Rolling Stones - Satisfaction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Arkona - Arkona (tak, ruska Arkona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lBqnqUp9qy8...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Pink Floyd - Not Now John Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Finntroll - Tiden Utan Tid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Free - All Right Now EDIT: Znacie jakieś utwory podobne do Iron Maiden - Remember Tomorrow? Lubię taki styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi