Japanstache Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Chuck Berry - You Never Can Tell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 MC Xander 'Spaceship Earth' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 The Lonely Island - The Creep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Motyw na idealną randkę połączoną z biciem lewaków po brudnych ryjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Megadeth - Victory True victory \m/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pink Floyd - See Emily Play Trochę wcześniej: Pink Floyd - Astronomy Domine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jak zobaczyłem, że ostatni post jest Nickolasa po prostu nie umiałem zgadnąć co napisze. :) Iron Maiden - The Legacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Sprzed chwili: Iron Maiden - The Reincarnation Of Benjamin Breeg Teraz: Fallin' Starship - Over The Stars & Over Again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Dub FX Nie lubię beatboxu , ale to co ten koleś robi jest niesamowite. Cały podkład robi włąsnym głosem, nagrywa live, tuninguje, jeszcze raz puszcza i śpiewa pod niego. Fajna njunja Go promuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 alwin, dub fx jest w porzadku ale wole tego goscia, robi w zasadzie to samo tylko inaczej :) http://www.youtube.com/verify_password?cat...253DtssWXZ-zpeA W sumie kazdy jego kawalek to mistrzostwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 @Propa Faktycznie kolo nieźle daje radę, ludzie to mają talenty:) @Up Podoba Wam sie nowa płytka LP? Ja jestem ogólnie wielkim Ich fanem i mi jak najbardziej w pytkę ta płyta ale niektórzy zrzędzą że styl spada.. na techno:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Soundgarden - Black Rain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Opeth- Deliverance http://www.youtube.com/watch?v=D-PaT0Bgj-Y Genialna progressive-death-metalowa piosenka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Fallin' Starship - Over The Stars & Over Again Jedwab! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 @Alwin, ja swego czasu słuchałem ich cały czas, także można powiedzieć, że jestem ich fanem a raczej byłem bo pierwsze 2 płyty to było to. Ta ostatnia wogóle nie przypadła mi do gustu, jedynie to wretches and kings daje radę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Pink Floyd - Not Now John Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Iron Maiden - Iron Maiden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Polski zespół black metalowy zrobił remiksa własnego utworu i powstał z tego industrial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Queen - Another One Bites The Dust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi