Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Slash - Godfather theme :D Tenacious D - Belzeboss :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Huder: Właśnie więcej osób woli Tarję. =p Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 wooo? jak przestałem puszczać na osiedlu Tarję i zacząłem nagłaśniać dark passion to nikt mi się już nie drze przez okno żebym ściszył muzę. Widać HiphopowoPopowe osiedle woli nowy woklal. Ale ty tu chyba o metalowcach mówisz. Jendak ja Tarji głos mniej lubię niz Annete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No ja tez Tarje wole , no ale jak dla mnie Nightwish moglby grac bez wokalistek poniewaz robi to bardzo dobrze. Przyklad : Moondance i Crimson Tide and Deep Blue Sea . ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 O moondance świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Moloko - The Flipside (Aphrodite Drum And Base) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Z niekobiecego Nightwisha najlepszym kawałkiem jest High Hopes, a niech tylko ktoś powie że nie ;D . Wersja koncertowa tego kawałka, która jest na składance Highest Hopes wymiata. Co do wokali, Tarja zdecydowanie lepsza, ale Annette nie taka zła znowu, pierwszy kawałek z pierwszej płyty z nią wymiata (Poet And The Pendulum bodajże, ale nie mam siły teraz sprawdzać), jakoś inne mi do gustu nie przypadły. Dużo kawałków z Tarją zresztą też mi nie przypadło do gustu, dlatego ja wolę poczekać na więcej nagrań z Anette przed takimi osądami która lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Lazlo Bane - superman http://pl.youtube.com/watch?v=tMV8L8Jl-cw ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Slipknot - Spit It Out a następnie Mushroomhead - Eternal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jedzie ktoś z tego forum na koncert Iron Maiden? Ja niestety nie, za późno się zorientowałem że taki jest ;dd Ojesus, żałować, żałować...nie jestem na tyle stary, by poza tym jednym być na ich innych koncertach wcześniej, ale ten podobno był najlepszy z tych, jakie grali w Polsce (przynajmniej od początku lat 90-tych). Epickie, genialny show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Słucham teraz The Chemical Brothers Hey boy Hey girl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @UP: a link? a u mnie: Ben Sage - Just a minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja tam z Nightwisha najbardziej lubie wokal Marca. Co kobiet to jednak Tarja lepsza byla, bo Anette brzmi dla mnie zbyt popowo. Chociaz z drugiej strony pod koniec wspolpracy z zespolem Tarja tylko liczyla kase z plyt i koncertow. Ja tym czasem slucham Children Of Bodom - Follow The Reaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Pendulum - blood sugar btw obejrzyjcie sobie także, niektóre foty na filmiki są wypaśne ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 RHCP live at Slane Castle - Intro Orgazm, omg to intro jest przegenialne. Szczególnie pierwsze takty :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Heh, szukałem tego tawałka od dłuższego czasu, a okazało się, że miałem go na kompie :D Uk Apache & Shy Fx - Original Nuttah Jednym słowem klasyka! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 W Vallhalli brakuje jeszcze tylko tematu: "jakiej muzyki w tym momencie nie słuchasz". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 George Michael - Faith Harry Nilsson - Without you :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bad Religion - Beyond Electric Dreams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mushroomhead- The War Inside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Phantasy, Shodan & UK Apache - Gimme Da Gal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pearl Jam - Even Flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jestes SPALONA! http://pl.youtube.com/watch?v=UuQFBFNcWV8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 AC/DC - TNT http://pl.youtube.com/watch?v=yex1yyySpyM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 AC/DC - TNT syf se :[ outro = Jezus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 syf se :[ outro = Jezus! Syf ;< Papa Roach - Last Resort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud_ Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 AC/DC - TNT http://pl.youtube.com/watch?v=yex1yyySpyM Kiedyś to słuchałem tego na okrągło :P. Trust Company - Dawnfall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 To mnie ostatnio strasznie wzięło na stare kawałki Linkin Park (Minutes To Midnight ssie, płyta z Jay-Z również): Linkin Park - In The End (btw. świetny, fanowski teledysk ;[ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No tak ale która ty wolisz? pewnie więcej będzie ludzi którzy wolą Annete więc wychodzi na to że Annete jest lepsza. Więcej ludzi lubi Tarje ;) Dla mnie tu nie ma porównania Anette to już nie to samo. Zresztą, jak ktoś tu już powiedział Nightwish równie dobrze mógłby być bez wokalistek, byłoby wtedy nawet lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Heh, szukałem tego tawałka od dłuższego czasu, a okazało się, że miałem go na kompie :D Uk Apache & Shy Fx - Original Nuttah Jednym słowem klasyka! :] yeeah no to chwila żeby kklasyki było więcej ;) uk apache - no escape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi