I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Uzalanie sie nad soba jest pedalskie. A na dobry rock nie marudze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Totalna ######oza. King Crimson lat 80' to zupełnie co innego, mimo wszystko, wciąż uwielbiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jakbym miał wstawić ten utwór do jakiejś gry to bym to wstawił do JJ2 TSF :P Fajna nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobry King Crimson, solówkuje trochę męcząco, ale trzeba to po prostu lubić chyba. A w ramach poszerzania horyzontów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobry King Crimson, solówkuje trochę męcząco, ale trzeba to po prostu lubić chyba. A w ramach poszerzania horyzontów: Nie wiem kto i dlaczego może coś takiego słuchać chyba że w barze. Wtedy po kilkunastu piwach wszystko się fajnie słucha... xD EDIT(po 10 minutach): Właśnie przed zamknięciem karty z filmikiem zauważyłem że większość komentarzy należy do panienek. Jakim jesteś kobietą? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie, ale dla Ciebie mógłbym zostać <3. Ach ten image zniewieściałego Jakima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Świetna gra. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Najlepsza gra #1 na Game Boy Advance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak widzę dominują nu metalowe kuce XD Ja słucham Breathe - Pink Floyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Października 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie wiem dlaczego ale ta muzyka kojarzy mi się z blusem który jest pedalski. Lepiej słuchać Jazzu. Chyba jeszcze nie przemknęło mi przed oczami, aby ktoś tutaj zapodał jakiś fajny utwór Jazzowy, a panienki na to idą. niestety, żadnej rówieśniczki na jazz poderwać nie idzie :/ fakt, że na mojej komórce znaleźć nie szło żadnego radiowego hitu jedynie je odrzucił. A tak a propos, polecam zapoznać się z Modern Jazz Quartet. Zajmowali się szeroko pojętym jazzem, głównie skupiając się na tzw third streamie, czyli hybrydzie jazzu i muzyki klasycznej. Nie ma tu nadmiernego alterowania, tworzenia nowych amelodycznych skali, więc dla mniej wprawionych w boju, jak ja, to wisienka na torcie :) ocieka seksem, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @CK/KK Bo to trzeba w dobrej sytuacji użyć. @pop44 - "metalowe kuce" <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Właśnie wrzuciłem z moim zespołem nasz demo album na youtube :) Gramy Nu-Metal i inspirujemy się w pewnej mierze Linkin Park więc jak ktoś ciekawy to polecam zajrzeć ;) https://www.facebook.com/grip.rapcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Najlepszy OST jest z Dr. Zalostem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Clock Machine - In the flames Polskie. Vedderowy wokal, ale gościowi to wyjątkowo wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Grudnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pop czy nie, Ella umie się bawić głosem: warto to docenić i umieć odcedzić od prawdziwego przeciętniactwa w tym gąszczu utworów, którym przypisana jest ta sama etykieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Poleciłby ktoś jakiś dobry set do kodzenia. Najlepiej na jutubie, bez wokali i nie za szybka co by nie rozpraszać. Lekka wpadająca w ucho muzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi Ci o jakikolwiek podrodzaj elektroniki to przejrzyj kanały na www.di.fm. Jak coś ci się spodoba to łatwiej będzie Ci szukać. No i oczywiście do odkrywania muzyki polecam Spotify. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Do spotify nie mogę się przekonać. Mimo wszystko dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spotify bardzo mnie denerwuję gdy wiem czego chce słuchać. Całkiem się mnie wtedy nie słucha. Ale jak chcę czegoś poodkrywać to działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Póki co słucham sobie chilloutu z di.fm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To zobacz też Chillstep i inne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a mi teraz taka nuta wpadła w ucho: https://www.youtube.com/watch?v=LZVBbS9_I1I#t=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a mi teraz taka nuta wpadła w ucho: https://www.youtube.com/watch?v=LZVBbS9_I1I#t=19 Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 ^ melodycznie przypomina polskie Kreszendo, najsiaste. A teraz, panowie, energetyzujący, dubstepowy funk, mniam: Digital Whomp - Whompadelic Trip II Cały release (za darmo) godny uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przesłucham na pewno jak będę w domu. :) Jadę pociągiem i mi się chyba port do słuchawek zrybał, bo nie chce mi muzy przekierować na słuchawki... Od siebie polecę wczoraj zasłyszane (dzięki Tobie Jakim): Do pobrania secik z http://vanillabeats.bandcamp.com/album/sweet-talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi