propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dawno nikt tak nie zmotywował do własnej twórczości tutejszych użytkowników jak właśnie groźba zamknięcia projektu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6775&st=0 dawno to mało powiedziane :) ja powiedziałbym ze nigdy. parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 I mój piękny splash za którego cofnięto mi nawet Warna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 i mój piękny splash za którego prawie dostałem warna :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Kolejny Komiks xD Hentaje Becza xD :sp_ike: :sp_ike: takie se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No, fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Świetne xD Niby Firemark był adoratorem hentai ...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Postaw na fabułe ;) A nie na grafikę... Ale i tak dobrze jest :) PS: W całości komputerowo? Czy najpierw malowałeś na kartce, a później pokryłeś to wektorami? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Dobre. x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak to Borek powiedział "dupa jakby miała siedzieć w bałaganie to by mnie pogoniła", więc Tymon lepiej niech uważa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Fajny komiks... :] BTW. O mnie się nie da zrobić komiksu, a nawet jak by się dało, byłby nudny... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 PS: W całości komputerowo? Czy najpierw malowałeś na kartce, a później pokryłeś to wektorami? :P Wszystko ręcznie, tylko tekst w corelu dodaję ;p :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No czy ja muszę się wypowiadać? MUSZĘ?! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ha, a jednak hentai XD Anyway, świetne, tylko puenta mogłabybyć IMO lepsza =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nom, kreska - zajedwabista, za to mniej śmieszne od pierwszego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A mnie się właśnie kreska nie podoba, taka mangowa... ble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Komiks jest stylizowany na mangę, więc trudno, żeby kreska była inna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 I właśnie dlatego mi się nie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tymon ma ogon :D Świetne :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Świetne chciałbym być w komiksie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 o jaaa. *___* byłbym wdzięczny gdybyś mnie też umieścił w komiksie, w końcu jestem tutaj jedynym pojebanym pseudo emo (pozerem) boyem xD możesz mnie wyszydzić w tym komiksie i wcale nie muszę grać tam kluczowej roli, mogę nawet w jednej klatce komiksu wystąpić x3 dziękuje... moje zdjęcie jakby co xD nie widać twarzy ale po co Ci to będzie w sumie potrzebne x3 Skoro rysujesz już w stylu manga/anime to możesz sparodiować mnie w ten sposób że mam długie emo włosy które zakrywają całą twarz... x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eh faceci :P każdy sie doczeka chwilki sławy XD w komiksie :P A wiem że komiks beznadziejny, a rysuję po mangowemu bo mam to obcykane i nie chce mi sie wydziwiać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eh kobiety :P każda uważa swoje dzieła za beznadziejne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eh kobiety :P każda uważa swoje dzieła za beznadziejne :P TO nie Dzieło xD TO bezistotna wypocina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Komiks jest dobry, ale tak jakby brakuje w nim zakończenia, a konkretnie pewnych dwóch istotnych okienek... :] Może bym i photoshopnął, ale mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie (jutrzejszego spotkania z promotorem mogę nie przeżyć :/ ). Póki co nie będę zdradzał jak ja widzę zakończenie tej historyjki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Komiks jest dobry, ale tak jakby brakuje w nim zakończenia, a konkretnie pewnych dwóch istotnych okienek... :] Może bym i photoshopnął, ale mam teraz ważniejsze rzeczy na głowie (jutrzejszego spotkania z promotorem mogę nie przeżyć :/ ). Póki co nie będę zdradzał jak ja widzę zakończenie tej historyjki. No zostawiłam xD byście sami sobie dopowiedzieli. z resztą kartki zabrakło xD :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 btw. Nie GM CLAN, GM-CLAN czy co tam jeszcze tylko GMCLAN, a najlepiej GMCLAN.ORG :P I to się tyczy wszystkich, bo widzę samowolkę w interpretacji po skróceniu nazwy z Game Makers' Clan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 OMG Tymon ogląda z Beczem Hentaje :blink: .Masz dziewczyno talent ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Teraz ja chcę być w komiksie z murdą, ja mam fote ale murda nie. masz w galerii foty a jak nie bedzie Ci sie chciało szukać to dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 zrób komiks o ingenie hahaha że go ktoś wsadził na fotkę ( http://www.fotka.pl/profil/musztardziok ) i prosi mnie żebym to rozwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 @muradlow O ja nie mogę, to jest gitne... A ludzie to komentują tam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi