propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 poszukuje kształtnej blond 18-25 latki chętnej na ciężki hardcore. dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 To ja te pozostałe :P @Marmot: chcesz poznać nasze podoboje, więc będziesz miał okazję ich doświadczyć na własnej skórze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 to oddam wam jedną z moich kumpelek... :P EDIT: aaaaaa....bleeee....bełty....co za paszczur....łueee!! ;( to się nazywa płeć brzydka!!aaaaaaaa| omg...cp za obciach... wejdźcie na epulsa i wyszukajcie babygirl-437 :( skomentowała mi fotkę....bleee EDIT2: ufff...jak dobrze że można usuwać komenty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @Marmot: chcesz poznać nasze podoboje, więc będziesz miał okazję ich doświadczyć na własnej skórze tongue2.gif Och Gnysiu :wub: . Ale nie wiem czy mi moja pani pozwoli :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 MArmot nie pozwól sie trzymać na smyczy! Gdzie ta męska duma?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A, skoro jesteś zajęty, no to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 polecam wszystkim film "london", nie licząc tego że to tak naprawde film o koksie to napis na okladce glosi "Film o milosci i jej ofiarach".. doobry bardzo dobry, mnóstwo fajnych wartych zapamietania tekstów pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 poszukuje kształtnej blond 18-25 latki chętnej na ciężki hardcore. dziękuje za uwagę. xD... zapytaj gnyska XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 gnysek jest jednak troszke za mało kształtny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 gnysek jest jednak troszke za mało kształtny :) Co powiesz na nią? Jego? czy co to w ogóle ma być XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 xD... zapytaj gnyska XD Hahaha, zabawne :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Co powiesz na nią? Jego? czy co to w ogóle ma być XD prawie jak ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 UP:loool! nie podniecajcie mnie xd <megajoke> btw. http://oblej.pl/237180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie aśmiewajcie sie, to moja koleżanka. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Fajna, ale ma za dużą szopę w majtach, niech ją zgoli i będzie zjadliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zamknijcie ten temat, proszę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A co? Twoja pani nie pozwoliła Ci zamknąć, że już musisz się prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie o to chodzi, bo ja bym od razy go wywalił. No, ale w końcu macie zabawę więc z waszym zdaniem należało by się liczyć. :D EDIT Musiałeś zedytować posta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A co Ranmus, dostałeś prośbę o udostępnienie logów ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jeszcze czego. Ja się bardziej boję o logi Tymona na jego komputerze niż o swoje. Ale spokojnie, mam wtyczkę, Becza. :) Musiałeś zedytować posta? tongue2.gifNo ale przecież sam wiesz, że ja wolno myślę i edytuję swoje posty minimum pięciokrotnie. :> Zresztą to nie ja założyłem ten temat tylko Propaganja, a Gnyskowi było to widocznie na rękę. :P Trzeba by było się spytać Borka o zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 No wiesz co. :huh: To już był cios poniżej pasa. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Z Beczem? Sam mu dałeś moje gg, nie pamiętasz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie o to chodzi. Z resztą, ja już skończyłem. Róbta co chceta. Mi to wisi koło bata. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mi tam na rękę nie było, ale po tym jak Ranmus wydzielił temat z luźnymi rozmowami, myślałem, że chce na GMC trochę luzu w Valhalli wprowadzić, a że z waszej strony reakcji na ten temat nie było to uznałem że go aprobujecie i go nie wywalałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jeny Tymon, tak na poważnie, chcesz usunąć temat, to usuń (a najlepiej zamknij). Żarty żartami, ale jesteś jednym z adminów, nie musisz się nikogo pytać o zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Myślałem, że tu dyskusja o samicach powinna być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść ;). z pozdrowieniami dla Gnyska :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jeny Tymon, tak na poważnie, chcesz usunąć temat, to usuń (a najlepiej zamknij). Żarty żartami, ale jesteś jednym z adminów, nie musisz się nikogo pytać o zdanie.Jestem tylko automatycznym narzędziem w Twoich dłoniach. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Krótko mówiąc to wina Propaganji, bo go dziewczyna rzuciła i musiał założyć przez to ten temat. Trzeba mu dać ostrzeżenie. >:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 TAK! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi