Wiedzmak2 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gatunek:zręcznościowa Fabuła:Wiedzmak2 Programowanie:Wiedzmak2 Grafika:Wiedzmak2 Muzyka:Brak LINK: http://www.speedyshare.com/803443335.html NIe ma screenów - będzie warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Nie wiem czy ty ślepy jesteś, ale masz tu u góry napisane taki napis, nawet ma ładny kolor, powinieneś go zauważyć: Każdy nowy temat powinien mieć taki sam układ, zgodny z tym szablonem! EDIT: Czy ty jesteś na tyle głupi, żeby dawać nam plik GM6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 O kurna zapomniałem o Screenach :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A ja radzę nie dawać takich badziewi bo tylko posty sobie nabijasz. Co może przez nastepne 20 minut zrobisz 10 tematów z Kacz Klaunami? No i nie ma screenów. A gra nie dość że badziewna to jeszcze po co dawałeś plik projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Moja druga gra "Crazy Ball", Zrobiłem ją dawno ale zapomniałem wystawić Mi sie lepiej żyło w błogiej niewiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 to nawet nie dawaj bo nikt nie ściągnie oO 1 masz odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Grafika:Wiedzmak2Aż jeden sprite "kulki". Reszta to GMowe. I na cholerę ci ten jeden pusty skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jakbyś nie zauważył, to jest forum do dawania fajnych gier a nie kosz na śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Pała. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Samuraj Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nawet nawet dam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 nawet nawet dam 4/5 Napisz konkretnie co Ci się podoba w tej grze,a nie nabijaj postów. Po za tym nie zdziwiłbym się jak by autor sam dawał sobie wysokie noty na innym koncie. Patrz wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dudek a ty dlaczego bezpodstawnie oskarżasz o pisanie na kilku kontach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dudek a ty dlaczego bezpodstawnie oskarżasz o pisanie na kilku kontach ?? Bo za coś takiego nie można dać dobrej oceny... A gra 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 A ty, dlaczego go tak bronisz? ;p Totalny spam, niezastosowanie sie do szablonu itp. itd. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Blaah < To słowo wyraża wszystkie emocje ^_^ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jeden ! , ja chyba jednak sciagne tibie i bede musial zmienic zdanie na temat slabych gier ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Przeszedłem "grę" w niecałą minutę, przy czym już w 10 sekundzie zaczęło mi się nudzić. 1/1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Przeszedłem "grę" w niecałą minutę, przy czym już w 10 sekundzie zaczęło mi się nudzić. 1/1000. Nie prawdaz , ze coraz bardziej wymagajace od nas gry pojawiaja sie na gmclanie ? :P Chcialbym dodac takze , ze bardziej "crazy" (tytul) od tego czegos jest moja babka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 DOH ! To jest żart , czy nie zdążyło na lige 24 ? 1/ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 To się nawet nie nadaje DO D**Y <<< nowe ulubione powiedzonko Okropieństwo, straszne, po prostu ochyda. Nie ma screenów. nie zastosowanie do szablonu. Dodajmy do tego jeszcze inteligencję wypowiedzi "twórcy" "gry". Czy naprawdę jak cię tworzyli w pętli for, to przed połową przypadkowo break im wskoczył, czy co. Noi cóż dodawanie sobie gwiazdek z innego konta, to już cie pogrąża. Dla jasności 1/5(bo mniej się nie da). PS.: Aaa, jeszcze plik gm6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 1/6... pff.. szkoda że mniej się nie da ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Podniecająca gra. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jeśli powiem "oh shit" to na pewno bedę miał tą grę na myśli. Szkoda gwiazdki na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jaki typek dał plik gm6. Mogę se przerobić grę. Ale nie warto bo to hu..... jakich mało. BAH! 1/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Marna gra. I po co dałeś w gm6 a nie exe?? :huh: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 1/5 Baardzo słaba gra. Na pewno dałeś w .gm6 bo i tak wiedziałeś że nikt nic nie skopiuje/pozmienia bo ta gra to totalne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mój kacz the clałn jest lepszy ,bo bym zastosował się do szablonu .Po co to dajesz ? Daj to na CDA.PL ,bo jest więcej debili jak ty .Albo najlepiej na google :lol2: .Bierz ze mnie przykład i spamuj na głupich forach/tam gdzie nie ma bana ,bo dostaniesz bana ,debilu do miana bana XD. topic:1/5 (Założe się ,że ten kacz jest gorszy od mojego ,któremu dałbym 1/5 ,albo najlepiej 1/nieskończnie ,bo ja nie cierpię kaczów:lol2:) PS:Proszę mi niedawać warna XD Obrażanie innych użytkowników. Warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi