Driger Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Poza tym, a czy ja napisałem, że tramwaj jest najlepszy ? :P Nie , a czy ja Tobie zasugerowalem , ze akurat TO powiedziales ? :> Co do tego "tramwajem jedzie" , to ja mialem na mysli , ze "jak tramwajem jedzie tyle osob , to znaczy ze jest juz cos warty" ;p Dobra , niewazne , nie jest to temat o komunikacji miejskiej ani o Tibii i innych grach mmo , tylko o Almorze tak wiec ode mnie to tyle ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie , jak jedzie to znaczy ze jest juz cos warty. Napisales "najlepszy" "najszybszy" itp . A czy ja pisalem , ze Tibia jest "najlepsza" ? Nie. Napisalem tylko , ze jest cos warta . Zasugerowałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Napisales "najlepszy" "najszybszy" Nic nie sugerowalem , ze powiedziales to ze tramwaj jest najlepszy , najszybszy . "Napisales" Co znaczy , ze napisales te przymiotniki . No chyba nie zaprzeczysz ? A ja sie do nich tylko odwolalem i nie mialem nic na mysli zwiazanego z tym czy "tramwaj jest najszybszy" .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 O matko, ale macie ludzie problemy... Proponuje dać se po razie na PW i zostawić temat w spokoju @topic Według mnie pomysł na te questy "tasiemce" jest bardzo ale to BARDZO dobry. Strasznie umiliłoby to grę, a jak komuś nie gra to nara i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Z tymi questami to naprawdę nie głupi pomysł. :) Chętnie bym zobaczył takie rozwiązanie. :) Borek a co z tymi śmiesznymi tekstami z loga? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja proponuje to co zawsze sam chciałem w swojej grze online wprowadzić. Mianowicie nadać światu trochę własnego życia. Kupcy wędrujący wozami z miasta do miasta. Ot zwykły obiekt np. spawnowany 2 razy na dzień sterowany przez serwer. Do tego można by zrobić tam powtarzalne q za które byłaby kasa, i oczywiście zadaniem jest eskorta biednego kupca. Jakieś ludki zabiegane w mieście itp. Wiadomo o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 @UP: Ale też możliwość zabicia kupca, stania się kryminalistą (coś jak w UO), przez co ścigają cię strażnicy i gracze. Jak się ukryjesz, zwiewasz z kasą. Jak nie - giniesz, a gracze zbierają sobie twoje rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 NPC złodzieje, jak dodasz graczy złodziei będzie zbyt podobne do SRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie złodzieje. Mordercy :P W UO nie chciało mi się ubijać potworów, żeby zarobić kasy, szukałem podróżników, wyprowadzałem za miasto i zabijałem ich. Zbierałem kasę, posiedziałem chwilę, żeby mi kryminalista zniknął i po następnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a co do loga to proponuje żebyś borek dał to do pliku tekstowego i jak ktoś chce (np. ja ^^) to sobie to przeczyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ta i wrzucił potem np. 100 mb gdzieś do pobrania, żebyś mógł sobie przeczytać 10 000 stron :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 100MB to jeszcze nie aż tak dużo :P Zróbcie torrenta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Kurcze, macie całą masę ciekawych pomysłów - naprawdę :) Wszystko muszę sobie zapisywać, bo jeszcze ktoś niechcący usunie temat i będzie tragedia :D Z tym logiem, to niestety nie mogę dać całego, zewzględu na prywatność innych osób. Nie mam też zamiaru czytać całego, bo jest tego cała masa :) Jak doczytam się jakiś ciekawych tekstów, to umieszcze. Miałem kilka takich wcześniej, ale niestety nie zapisałem ich. EDIT: Zapomniałem dodać, że pracę teraz idą o wiele szybciej, gnysek zajął się modyfikacją silnika animacji, także ja w tym czasie mogę robić inne rzeczy :thumbsup: Jutro beta ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jutro beta ? :P Fajnie by było :P EDIT: Żeby nie spamować, jak będzie wyglądać ta animacja? Ciekawi mnie, czym będzie się różnić od poprzedniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak coś to ja mogę się zgłosić na beta testera. :) A co do loga to możesz dać tylko nicki utajnij. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Borek , Powiedz coś o Almorze ze strony technicznej :P Każdy mówi jak będzie w almoże, (przedmoty , questy itp) a o stronie technicznej nic. Jakieś może "The Uber Power Of DLL" użyłeś? (oprucz 39dll) xD I Co z updatami? Będziemy ściągać co nowe exe, czy gra sama będzie pobierała paha? :) No nie wiem. Powiedz coś xD Jak coś to ja mogę się zgłosić na beta testera. Ta, każdy by chciał być betetesterem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Betatestowanie to nie tylko granie i inne, ale także testowanie gry pod różnym kątem, wyłapywanie bugów, testowanie balansu postaci i itemów... dużo robocizny. Każdy by chciał, a potem chołota nie robi nic innego tylko gra i nie dzieli się spostrzeżeniami innymi niż "serwer siem rozłoncza" czy "ten pajonk mnie zabil :(((( BUU". Btw. ja też bym potestował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 @Dziadek: Fakt, nie wszyscy to wiedzą. Oni by tylko grali :P Ja lubię szukać bugów :P Jestem taki robakołapacz ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Animacja różni się tym, że teraz jest płynniejsze przechodzenie z jednej do drugiej :) Nie ma czegoś takiego, że jak stoisz i zaczynać iść to miecz odskakuje, albo jak atakujesz to ręce też przeskakują, tylko jest płynne przejście. Borek , Powiedz coś o almoże ż piszemy gdy wymienia się na g, a to chyba nie jest Almoga, tylko Almora, zatem Almorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A czy został już poprawiony błąd z atakiem miecza? Bo gdy się atakowało mieczem postać się odsuwała. I po 3 uderzeniach trzeba było podchodzić jeszcze raz do stworka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tak, poprawione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Oo, to był bug? :F Ja myślałem, że to tak specjalnie dla realistyczności... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 To nie był bug. Nie przewidziałem, że będzie to uciążliwe na dłuższą metę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ano było i to bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 E tam - fajnie było. Dla mnie nie było uciążliwe. :P A teraz jakoś dziwnie będzie tak... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Teraz postać jest bardziej dynamiczna, bo atakuje i cofa się odpowiednio w swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Możesz pokazać animację, ew. filmik? I widać, jak postać oddycha, czy po prostu buja się na boki? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A czy udało wam się z balansować profesje? Aby nie było, że jedna jest najlepsza a druga najsłabsza tak jak było w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Możesz pokazać animację, ew. filmik? I widać, jak postać oddycha, czy po prostu buja się na boki? :P Na filmiki przyjdzie jeszcze czas, animacje są dalej w fazie tworzenia. A czy udało wam się z balansować profesje? Aby nie było, że jedna jest najlepsza a druga najsłabsza tak jak było w 1. Hehehe jeszcze nie jesteśmy na tym etapie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nie wiem czy już było to poruszane ( nie będę czytał całego tematu :P ), ale czy będzie coś takiego, że będą inne potwory w zależności od pory dnia ? Można by zrobić np. taką miejscówkę, że w dzień może sobie tam spokojnie biegać jakiś 5 lvl a w nocy wychodzą np. Demony czy cuś xD I jakieś questy można zrobić np. tylko w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi