Hix Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 TU<------------------------------------------------------------------------------------------------- Zebrałem kilkadziesiat przykladow i to jest dobry START dla niektorych poczatkujacych ktorzy zamierzaja uzyc te przyklady oczywiscie nie sa moje wiec jesli je wykonacie jakas Gre to w Game Information Powinna byc informacja kogo to jest i Umiescic go W credits... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 LOL co tam robią moi piraci? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Wsadziłem Tam Wszystko Co mialem w folderze Przyklady wiec nie patrzylem co tam jest Sry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pirates rządzi! Ja bym to nazwał małym śmietniskiem XD Raczej wątpie aby jacyś newbie to ściągneli (znaczy szukali takiego tematu). Przydało by się abyś jakoś to uporządkował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pirates rządzi! Nie śmiej się - to była moja druga gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Zrób spis treści. Bo nie wiadomo co tam się znajduje. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja bym to nazwał wysypisko :jezor: (sam mam folder z ok. 40 przykładami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 To nie jest dla ciebie tylko dla poczatkujacych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Zobaczycie, że jeszcze w tym roku pojawi się taki przykład, że każdemu z was sie spodoba i będzie lepszy od tego całego śmietnika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Każdy ma na HDD małe "śmietnisko" tj. niedokończone lub porzucome projekty gier,własne przykłady. Najlepiej było by to zebrać i zrobić jeden wielki "GMClan Resource Pack". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 przeszukałem mój dysk, mam 324 przykłady/projekty xD @2UP ale spam !! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 ja na twardzielu mam 28 nie skończone projekty 31 moich przykładów 123 waszych przykładów i 1 duży alfabet GML'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 31 moich przykładów Muszą być świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 znasz mnie. Moje przykłady zawsze są świetne xD dobra koniec oftopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Sory nietrafilem w wasz gust :D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi