Wiedzmak2 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja uważam że Game Maker 7 PRO ,jest najlepszy spośród wszystkich Game Makerów. No, ciekawe jak wy uważacie. :] :kicking: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja uważam że Game Maker 7 PRO ,jest najlepszy spośród wszystkich Game Makerów. No, ciekawe jak wy uważacie. :] :kicking: Strasznie bystry jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 5.3A do 2D. 6.1A do 3D i bardziej zaawansowanych aplikacji. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja uważam że Game Maker 7 PRO ,jest najlepszy spośród wszystkich Game Makerów. No, ciekawe jak wy uważacie. Mądryś... A właściwie po co zakładasz takie tematy? Żeby nabijać posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 7-mka nie jest wcale taka dobra (kompatybilnosc z Vista ? Heh , na 6.1 teraz tez mozna to uzyskac) Wystarczy poszukac porownan w necie 6.1 i 7 , jedni lubia 6.1 inni 7 . Obydwa sa dobre ale wg mnie 6,1 najlepszy. Jak juz zalorzyles taki temat to moze bys podal argumenty dlaczego tak uwazasz , a nie nabijasz posty =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 7-mka nie jest wcale taka dobra (kompatybilnosc z Vista ? Heh , na 6.1 teraz tez mozna to uzyskac) Wystarczy poszukac porownan w necie 6.1 i 7 , jedni lubia 6.1 inni 7 . Obydwa sa dobre ale wg mnie 6,1 najlepszy. Jak juz zalorzyles taki temat to moze bys podal argumenty dlaczego tak uwazasz , a nie nabijasz posty =P Oba to kicze, bo łatwo się da je zdekomilować ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 7, bo: -> kompatybilność z Vistą -> system Extensions -> jest super 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 7, bo: -> kompatybilność z Vistą -> system Extensions -> jest super 8) -> bo nie ma seriali na necie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 @up Właśnie dlatego większość uważa, że 6.1 jest lepsza, bo są do niej cracki itp.... =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Do 7 też są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Tylko problem jest w tym, że większość nie potrafi crackować wersji 7 :) . Może i nawet dobrze, przynajmniej widać od razu, kto ma pirata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wiekszosc tak uwaza bo sa seriale , do 7 sa cracki , co potem widac w plikach exe , wiruski itp ;p Nie wiem , widzialem raz temat , ale calkiem inne argumenty podawali niz zostaly tu uzyte ;p Moze cos pamietam niedokladnie ale cos napisze moze ktos strybi o co to chodzilo - jedni pisali ze wszystkie zasoby jakie sa wczytywane podczas gry na 7 pochlaniaja wiecej pamieci , ale znowu drudzy pisali ze na 7 zyskuje sie kilka Fpsow ( okolo chyba 5 ) - 6.1 tworzy mniejsze pliki wykonywalne ( co jest wg mnie dobre dla tworcow mini gierek , bo w wiekszych produkcjach ~1mb to raczej nieduzo ) - podobno ze gry zrobione na 7 , czy tam gm7 ( z angielskiego ja nie mistrzu to dokladnie nie wiem xD ) nie dziala pod 98 i chyba 2000 windowsa , ale za to dziala pod viste , lecz mozna to uzyskac jak juz pisalem przy pomocy konwertera , tylko z roznym skutkiem Tymon napisales ze 6.1 do 3D , ale dokladniej , bo chcialbym wiedziec ;p czy 3D rozni sie w 6.1 i 7 ? ;p Oba to kicze, bo łatwo się da je zdekomilować ;]. E tam przesadzasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja używam 5.3, czemu? Bo gry działają pod Wine xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 -> bo nie ma seriali na necie :P -> bo zmusila mnie do kupienie GM PRO :) chociaz cracka znalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 E tam przesadzasz :P No co :P? Są już programy, w którym wybierasz plik exe i wersję GMa i kradniesz :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 GM 6.1 - bo bez idiotycznej reklamy YoYo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 No co :P? Są już programy, w którym wybierasz plik exe i wersję GMa i kradniesz :P. Tak wiem , pamietam ten dzien na GMClanie , kiedy to nad serwisem wraz z wiescia o tym zalaly czarne chmury blekitne niebo . A tak serio , jak ktos ma taki burdel w kodzie jak ja w moim pokoju przed sprzataniem to nie ma obawy ze cos ktos z kodu zrozumie :P , No ale jeszcze bardziej serio , to co wazniejsze mozna zawsze zakodowac / zaszyfrowac jakos i po sprawie , tylko bez przesady , trzeba pamietac ze GM do szybkich nie nalezy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Webzir napisał: GM 6.1 - bo bez idiotycznej reklamy YoYo tongue2.gif Mi reklama nie przeszkadza i wcale nie jest idiotyczna. Wybieram 7. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja używam 5.3, czemu? Bo gry działają pod Wine xD Gry z GM 6.x i 7.0 też pod nim działają od jakiegoś miesiąca bądź więcej :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 GM 6.1 rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @up: ...ponieważ łatwo jest zdobyć do niego seriala. Czy się nie mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 GM 7, bo GMy jak narazie nie są wydawane na zasadzie Windowsów(mam na myśli spadek po równi pochyłej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 GM7, bo kompatybilność z Vistą, i mogę robić gry na laptopie. GM7 jak narazie najlepszy, czekamy na ósemkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Lepiej czekać na 7.1, bo 8 pewnie nigdy się nie doczekamy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 3.5 wymiatał :) 2 malutkie obrazeczki na image alpha i spada do 5 fpsów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja jestem za GM7 głównie z powodu systemu extansion xD GM 6.1 - bo bez idiotycznej reklamy YoYo Ktoś tu chyba nie grzebał w preferences => general Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Game Maker 6.1 jest najlepszy rzecz jasna pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 z wersji 5.3 działają gry pod wine ??? a co do pozostałych?? sorka za offtop ale nie chce zakladac nowego postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 @UP Odkryłem, że gry z GM 6.0 (nie mylić z 6.1) działają jeszcze na wine Z gm 6.1 i 7.0 nie działają, mają jakiś bulwers i jest widać tylko połowę ekranu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Zależy od wersji Wine, wgranych natywnych DLLi i ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi