Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzięki tylko będe się musiał też z tym udać bo mi nie trzeszczy mocno tylko ostatnio tak czasami kość przeskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Poczekajcie aż sie Wam zaczną 8ki wyżynać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nienawidzę biologii... zawsze jak pani mówiła o wyrostku robaczkowym lub o nerwach, tętnicach i żyłach to się zsuwałem z krzesła. Mi to raczej nie grozi, bo gumę żuję tylko gdy nie zdążę umyć zębów, śpię na boku, nie zaciskam szczęk i nie zgrzytam zębami, gdy jestem wkurzony. Choć troszkę się stresuję dwoma referatami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Co zrobić aby się przed tym ubezpieczyć?: Proponuje nie wciągać tyle spidu i nie jeść tyle dropsów, bo tak sie kończy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Wyskoczy to sie zremontuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Uważajcie bo od myślenia mózg wyparuje dlatego 0.5/10 ludzi to są bezmózgowcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Chodzi ci że szczenka sama się naprawi? Nie. Gdzie tak napisalem ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hm, tylko co ma nazwa tematu do jego treści?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hm, tylko co ma nazwa tematu do jego treści?! Kryniak , bo w temacie jest zaszyfrowana tresc =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 o co chodzi wogole? nigdy o czyms takim nie slyszalem, ani sie z tym nie spotkalem. To chyba jakies nowe pokolenie, wiadomka: ulepszacze, konserwanty, mieso klonowanych zwierzat, rozne rzeczy moga sie dziac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mi tam szczęka nigdy nie trzeszczała i żadnych poważnych kłopotów nie miałem. Jedynym problemem (zapewne przez spanie na boku) były rzadkie kłopoty z prawym zawiasem (bo śpię zazwyczaj na prawym boku - zawsze do ściany :D). Otóż chodziło o to, że po jedzeniu, śmianiu się, wstaniu z łóżka po śnie (przypominam, że rzadko) czasem prawy zawias niechcący źle się ułożył, przez co mogłem otworzyć gębę do połowy swoich możliwości. Wtedy pomagało walnięcie ręką od boku i dołu w prawą stronę szczęki żeby się zawias dobrze ułożył i gotowe. :) Miałem taką dolegliwość całkiem niedawno, bo jeszcze i w zeszłe wakacje (trwało to może z parę lat). Ale już przeszło chyba całkowicie. Takie przeskoki nie bolały mnie nic a nic czyli to nie było nic poważnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a mi mech zarósł prawy policzek wewnątrz, ale zeskrobałem :/. jeśli już jesteśmy przy dolegliwościach, najgłupsze co mam to strzelanie wszystkich kości (lawl, w okolicy żeber też potrafi huknąć), włączywszy w to też szczenę, kostki, barki, kolana, wszystko :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Littlefish, a czy przy poruszaniu głową na boki trzeszczą Ci kręgi szyjne? :) Ogólnie słyszałem w telewizji czy może gdzieś czytałem, że trzeszczenie w takich przypadkach jest całkowicie niegroźne tylko i wyłącznie wtedy gdy nie towarzyszy temu ból, inaczej trzeba się jak najszybciej zgłosić do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Też nigdy się z czymś takim nie spotkałem dopóki kolega mi tego nie powiedział, dziwne że miał odwage powiedzieć mi o czymś takim, to troche krępujące :oNie przesadzajmy. Nie wydaje mi się, żeby strzelanie szczęki było tak krępujące. :rolleyes: Co do "szczelających" kości: moje prawe kolano czasem nie zatrzaskuje się, tak jak powinno i wtedy muszę mu pomóc. Zresztą tak samo mam z kilkoma innymi częściami ciała. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 > O LoL O_O !!, |-!!!!!!!!!!!!! Ten temat może wydawać się troche śmieszny, glupi ale to bardzo poważne ;p Sam sobie zaprzeczasz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Dziwni jesteście, ;p mi tam nigdy nic nie szwankowało, jestem idealnie skonstruowany, ot co! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mi coś tam chrupie w szczęce ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A po co się przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mi tam szczęka nigdy nie trzeszczała i żadnych poważnych kłopotów nie miałem. Jedynym problemem (zapewne przez spanie na boku) były rzadkie kłopoty z prawym zawiasem (bo śpię zazwyczaj na prawym boku - zawsze do ściany biggrin.gif). Otóż chodziło o to, że po jedzeniu, śmianiu się, wstaniu z łóżka po śnie (przypominam, że rzadko) czasem prawy zawias niechcący źle się ułożył, przez co mogłem otworzyć gębę do połowy swoich możliwości. Wtedy pomagało walnięcie ręką od boku i dołu w prawą stronę szczęki żeby się zawias dobrze ułożył i gotowe. smile.gif LOL! Mi coś tam chrupie w szczęce ;]. Ej, mi też ostatnio =P Jak jem prawą stroną ;D Ale ja mam w ogóle krzywe zęby wszystkie i w ogóle jeśli chodzi o szczękę to wszystko mam tam krzywe więc pi***olić to xF Btw nie towarzyszy temu ból więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No co ty, fajnie by było. Bym był jak stary dziadek z pewnej starej reklamy Snickersa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi