Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To nie jest konkurs, tylko lista najlepszych gier z GMClanu!! -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 The Island >D I'm kill you <_< A tak serio to fajne BackDown i nie ma lepszych gier :) I oczywiście Almorka :P A po screenie SoulJah... Myśle, że to będzie fajna gra :) I jakie jeszcze gry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A po screenie SoulJah... Myśle, że to będzie fajna gra :) Souljah to taki mój "personal best" i w ogóle gra życia. ale za szybko jej nie skończe więc sie chyba nie załapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Scerze mówiąc to ta gra MAGI powinna być na 1 miejscu a almora na drugim, wiem że almora jest nasza ale Magi powinno być 1... :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 JetMizzy jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Almora jest według mnie do kitu - nie wychyla się za bardzo ponad inne RPG'i (czy tam MMORPG...). :o To zrób grę która przyciągnie tyle graczy i osiągnie taki sukces - grają w nią ludzie nawet z zagranicy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Souljah to taki mój "personal best" i w ogóle gra życia. ale za szybko jej nie skończe więc sie chyba nie załapie :)Trzymam kciuki za ten projekt, bo BACKi jakoś mi nie leżały, a ostatnie demo SoulJaha bardzo mi się podobało. =p :o To zrób grę która przyciągnie tyle graczy i osiągnie taki sukces - grają w nią ludzie nawet z zagranicy :]Tak czy inaczej, Dawidss ma prawo nie lubić Almory, nieprawdaż? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Scerze mówiąc to ta gra MAGI powinna być na 1 miejscu a almora na drugim, wiem że almora jest nasza ale Magi powinno być 1... tongue2.gif tongue2.gif Zrozumialem z tego tyle, ze myslisz, ze to jest jakis konkurs, i ze Magi powinno byc wyzej od Almory... A MOZE GNYSEK ROBI LISTE ALFABETYCZNIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To jest tylko lista najlepszych gier, bez wywyższania, która jest lepsza. ohmy.gif To zrób grę która przyciągnie tyle graczy i osiągnie taki sukces - grają w nią ludzie nawet z zagranicy emot11.gif To ja mogę się ciebie przyczepić, czemu ciągle wychwalasz Almorę i inne Borkowe dzieła pod niebiosa, skoro są inne lepsze gry, w które grają nawet ludzie z zagranicy! To jest jego prywatne zdanie, że nie widzi w Almorze nic specjalnego i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie gadamy o tym która gra powinna być pierwsza tylko o tym które gry są w ogóle warte zobaczenia. Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 To ja mogę się ciebie przyczepić, czemu ciągle wychwalasz Almorę i inne Borkowe dzieła pod niebiosa, skoro są inne lepsze gry, w które grają nawet ludzie z zagranicy! To jest jego prywatne zdanie, że nie widzi w Almorze nic specjalnego i tyle. Ale bez przesady że Almora jest do kitu -gdyby nie wybijała się spośród zwykłych RPGów na pewno nie przyciągnęła by tylu graczy i nie miałaby tylu fanów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @Up: Warto dodać, że tylko nooby porównują GMowe gry do jakichś tam Crysisów, NFSów, Tesów i WoWów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ale bez przesady że Almora jest do kitu -gdyby nie wybijała się spośród zwykłych RPGów na pewno nie przyciągnęła by tylu graczy i nie miałaby tylu fanów :P zapominasz o tym ze to jedyne mmorpg w gmie ktore dziala i jest w miare ok, bo reszta lezy i kwiczy nawet na na oficjalnym forum gma. Alma nie ma konkurencji i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @Yoda: Co nie zmienia tego, że każdy może mieć własne zdanie o czymś. Jedni wolą blondynki, inni brunetki, i to jest kwestia gustu, tak samo jak z grami, więc nie możesz zabronić komuś nielubienia Almory dlatego, że ty ją lubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Już dajcie spokój z tą Almorą. Czy ją lubicie czy nie, trzeba przyznać, ze gra prezentuje się dobrze i tyle. Zwłaszcza na tle waszych Catch The Clownów. Nie pytam która gra najlepsza, pytam, które są DOBRE (niekoniecznie najlepsze) - takie, których nie trzeba się wstydzić i można coś dobrego o nich powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja bym radzil poczekać z tym do końca oddawania prac na yoyo competition02. A tak btw, to Hidden Swords był tylko demem(jak nie, to można wstawić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Przecież lista będzie na bieżąco aktualizowana, więc nie ma powodów do paniki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3485 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9567 https://gmclan.org/index.php?plik=75 Takie mi się dobre gry z GMCLAN skojarzyły na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Super Geostomp rządzi ! Dlaczego ? w nic lepszego nie grałem ,yup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3485 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9567 https://gmclan.org/index.php?plik=75 Takie mi się dobre gry z GMCLAN skojarzyły na szybko. Wydaje mi się, że BEU było robione w C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A nie chodzi o gry które w ogóle się pojawiły tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 W moim rozumowaniu nie. =P Trzeba się gnyska spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 gnysek! chciałbym, abyście pomogli mi w stworzeniu listy najlepszych gier na GMCLANieOgólnie, które się pojawiły na GMclanie. Dobrze gadam. =P Nie wiem tylko co autorzy produkcji na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Co, nie mamy prawa zrobic toplisty gierencji na GMClanie bez ich zdania? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Poniekąd będziemy używać tych gier jako reklamy serwisu. Do tego chyba trzeba zgody autora, nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Imo trochę głupio jako reklamy serwisu o GM używać gry zrobionej w C++. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ale chodzi o gry wystawione na GMCLAN -> nikt nie napisał, że chodzi o GMowe, więc jak dla mnie, BEU jest idealnym kandydatem :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wydaje mi się, że BEU było robione w C++. Z tego co pamiętam, to w Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ja jednak bardziej ku tym w GM bym się skłaniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Poniekąd będziemy używać tych gier jako reklamy serwisu. Do tego chyba trzeba zgody autora, nie? :) heh nie mam nic przeciwko jesli o to chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi