Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam, zauważyłem że na forum jest gra online Almora i wpadłem na pomysł że jak mamy takich super użytkowników i administratorów to czemu nie zrobimy gry MMO 3D Online?? Nie musi być profesjonalnej grafiki ale możemy zrobić grę 3D!! :P Zaczekam na odpowieć użytkowników i Administratorów... Myśle że się zgodzicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Życzę miłej pracy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ale to nie ja stworze bo nie mam tyle doświadczenie :D miałem na myśli was.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 My mamy swoje projekty, o wiele ciekawsze i z większą przeszłością niż nieudane 3D GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Co do tej gry moge stworzyć ją sam ale będę potrzebował niekiedy pomoc... zrobię ją na silniku https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8611 pod warunkiem że PsichiX się zgodzi... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ale to nie ja stworze bo nie mam tyle doświadczenie :D miałem na myśli was.... A ja proponuję żebyśmy napisali własny system operacyjny! Działający tylko na naszych procesorach! Ale ja nie mam doświadczenia, więc wy wszystko zrobicie, ok? -- Tak samo sensowny jest twój temat. :thumbsup: Wątpię żeby komuś chciało się pakować w coś co i tak nigdy nie wypala. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Co za typ... my tu nie mówimy o tym!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Raczej nie rozumiesz o co chodzi. Więc dorośnij umysłowo i wróć wtedy z takim pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie policzę ile takich tematów już było i każdy to nie wypał wątpię żeby z tym było inaczej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 nie , ten sie rozni od tamtych starych pomyslow , tym ze tu jest propozycja 3D MMO ! Ehh po pierwsze nikt sie za to nie wezmie , a po drugie .. "po co? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jeśli Ty tego nie robisz to po co podsuwać daremne pomysły,każdy ma swoja robotę i wie co ma robić, więc gdyby ktoś to chciał zrobić to zrobiłby już dawno,a zrobienie czegoś na silniku psichixa to żadna robota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie no panowie, ten się różni od innych szczerością :P. W poprzednich to było zawsze pod przykrywką Teamu! Było napisane "założymy team, potrzebuje takich i takich a sam nie powiem co będę robił" a tutaj kolega prosto z mostu, zróbcie MMO 3D i git! xD Za szczerość szacun xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie mięcie do mnie pretensi że robie to na silniku od PsychiX bo jeszcze nie umiem robić takich rzeczy!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tym bardziej to nie nasza wina. Młody nastawiony na szybki sukces... standard. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 kolejny temat w stylu "ej mam pomysł na grę ale wy go zrealizujcie bo ja nie mam możliwości/nie umiem :(((". Typowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie mięcie do mnie pretensi że robie to na silniku od PsychiX bo jeszcze nie umiem robić takich rzeczy!! :twisted: Nie umiesz i za 3d się bierzesz?rozumiesz w ogóle to co tam psichix zawarł?Jedyne to chyba podmienisz textury,a jak to coś wydasz na tym silniku to nie obejdzie się bez mocnej krytyki pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 To jak to zrobię to wam oko zbieleje!!! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 mi juz zbielało, jak przeczytalem twoje posty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Jeju! Wiesz jak trudno jest się babrać w 3d i w mmorpg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 jak dla mnie temat do zamkniecia, wiadomo ze to sie nie uda. Ludzie tylko posty nabijaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-lox Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ja nie nabijam szczerze-to nie mam po co ale zamknąć by można,bo do niczego to nie prowadzi a ja myślałem,że to valh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @topic: Powodzenia. Przyda ci się. To jak to zrobię to wam oko zbieleje!!! OK. Jak zrobisz, i będzie "dość" dobra, to..... to... nie wiem P Nie bedę dawał warunków bo to i tak się nigdy nie wydzarzy xD PS: A topic rzczywiście do zamknięcia. PS2: pod warunkiem że PsichiX się zgodzi... Sorka, że tak to wyrażę, ale... co on am do powiedzenia ? :P Jeśl;i zostawisz to jego logo na początku to on nawet nie musi tego wiedzieć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @Dawidds: Przecież hicior się szykuje to musi o tym wiedzieć że używa Xenona ;p Troche głupi pomysł...Masz rację :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 W ogóle to nie wiem czemu akurat MMo 3D? Skoro autor od razu zamierzył taki projekt to pewnie ma nie więcej niż 10 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Za rok może dwa będziesz się za ten temat wstydził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 mięcie Nie rozumiem? Coś z miętą? Weź ty mamę zawołaj, i każ jej to na głos przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Pablo, w pierwszej klasie podstawówki chłopak ma prawo nie znać jeszcze dobrze gramatyki ;P Pewnie poznał dziś literkę "ę" i chciał sie popisać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @up dobre A co do paklo to wierze ze ci sie uda :) chociaz seryjnie watpie xD Powodzenia życze i cóż : @GMcliker Mmorpg , to jest latwiejsze od 3D i to bardzo latwiejsze... A w porownaniu : 3D + Mmorpg to juz male skomplikowanie , moge pomoc , ale tak srednio :( :P :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Dobra juz nie piszcie nic o tym,sami zachowujecie sie jak 10 latki. Są wyjątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi