adam014 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Tytuł: aBC Surf Gatunek: Przeglądarka internetowa Opis: Przeglądarka stworzona jako alternatywa dla BC Surf autorstwa borrocasso. Najnowsza wersja zawsze na abcsurf.adam014.lua.pl Download: Wersja 0.0.12 beta Rozmiar pliku: 18 033 B Autorzy: Programowanie: adam014 Fabuła: --- Grafika: adam014 Muzyka: --- Screeny: http://abcsurf.adam014.lua.pl/screeny/screen0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Moze i fajne a w czym zrobiles delphi czy basic czy c++ czy c#? :D ale ogolnie i tak dostaniesz piateczke za to ze nie zrobiles w gmie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Basic nie, prędzej Visual Basic, C# nie, bo bez .Net, wątpię, że C++, stawiam na gotowca w Delphi, czyli nic nadzwyczajnego. 2. I jeszcze te boskie Odswierz ;) Gratuluję :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zrobił to w Visual Basic. Kolejny internet explorer w g**nianej otoczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Run-time error 339 czy jakos tak :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @Tomek: Pobierz to: http://www.ocxdump.com/download-ocx-files_...6/download.html wklej do c:/windows/system32 i zobacz czy działa. EDIT: http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/COMDLG32.OCX wrzuć do system32 a potem w start>>uruchom: regsvr32 c:\windows\system32\COMDLG32.OCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 :thumbsup: Ale ja mam tego dll-a mam go zamienić :) nie musiałem uruchamiać tego a co do przeglądarki to właśnie z niej pisze całkiem całkiem ale te przyciski niebieskie są ochydne :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 @Tomek: Jak możesz to zrób lepsze :P Dodam cie do credits xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Czego napisane jest "Horyzontalnie" i "Wertykalnie". Nie wystarczy "Poziomo" i "Pionowo"? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie no... "Odswierz" mnie dobiło... :( Wygląda na przerobiony przykład... Uwagi: 1. Gorsze od IE,a IE to (...). 2. Kto będzie z tego korzystał mając pod ręką Mozille Firefox... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 "Odswierz" mnie dobiło... sad.gif Wygląda na przerobiony przykład... Oops!Literówka :oops: Sam jesteś przerobiony przykład xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Oops!Literówka :oops: Sam jesteś przerobiony przykład xD pwnd! Jak dla mnie 2/5. Po co tracic czas na cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Lol, czemu instalator Office 2003 mi wyskakuje ? @Edit: przeglądarka w 5 minut: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 pwnd! Jak dla mnie 2/5. Po co tracic czas na cos takiego? Nie tracić czas tylko sie uczyć to jest różnica jeżeli ją wogóle widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie tracić czas tylko sie uczyć to jest różnica jeżeli ją wogóle widzisz. Tylko nie wiem po co te efekty nauki publikować... i tak nikt nie będzie z tego korzystał :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 popieram Yode :x kurde, mialem to samo napisac ale mnie skurczybyk wyprzedzil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Racja Yoda ale bez przesady zeby przyrownywac odrazu do jakis najlepszych przegladarek tutaj mamy sie pochwalic tym co my umiemy. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 tutaj mamy sie pochwalic tym co my umiemy. thumbsup.gif A ja myślałem że mamy się tu chwalić naszymi porządnymi produkcjami... no patrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Otóż to, pisać owszem, ale chwalić się byle czym niekoniecznie trzeba... hello world może zaczniemy dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Chętnie bym coś powiedział ale to nie moja przeglądarka i tutaj powinien sie wypowiedzieć Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Chętnie bym coś powiedział ale to nie moja przeglądarka i tutaj powinien sie wypowiedzieć Adam To jest perfidny SPAM. @topic: Bez kometarza. Macie linka gnyska, abyście wiedzieli, ile to roboty. To ja se za chwilę zrobię program, który wyświetla to, co wpiszę w polu tekstowym na ekranie - i będzie do wyboru ikonka (czy błąd, informacja itp.) o wbrew pozorom więcej kodu niż ta przeglądarka..... Ale tak jest: ten, który nie ma pojęcia w VB, Delphi, lub jakimkolwiek języku programowania, w którm jest taki komponent oceni proram jako "genialny".A każdy, który ma jakieś pojęcie stwierdzi, że to gówno. To taka suuuupr mega osłabiona wersja Internet Explorera xD PS: Zrób przeglądarkę, tylko bez użycia komponentu WevBrowser, to dam ci piąteczkę xD Nawej więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zamiast pieprzyć głupoty wzieli byście się za robienie czegokolwiek a nie tylko gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 To taka suuuupr mega osłabiona wersja Internet Explorera xD A IE to akurat ma zabezpieczenia nie do złamania :lol2: To ja se za chwilę zrobię program, który wyświetla to, co wpiszę w polu tekstowym na ekranie - i będzie do wyboru ikonka (czy błąd, informacja itp.) To pisz,broni Ci ktoś??? :boxed: @Edit: przeglądarka w 5 minut: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9920 Ni i widzisz gnysek,ty masz browsera w Delphi,ja w VB,a borrocasso w C#. :P :thumbsup: A ja myślałem że mamy się tu chwalić naszymi porządnymi produkcjami... no patrz... Bym coś napisał,ale... <_< BTW.Thanks for Tomek_K :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Bym coś napisał,ale... dry.gif Ale co? Nie wiesz co napisać? Napisz proszę cię bardzo! Przyjmę to z honorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Robisz sobie jaja ze mnie ? Czy klonujesz moją nazwę dodając na początku a topic: przeglądarka mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wiesz nie podoba mi się ta przeglądarka 1/5 @Borocasso Wiesz ja też zrobie przeglądarke i dam BBC Surf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi