adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Teraz o niebo lepiej :P 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Imię: Adam Ksywa: Cruel_boy Wiek: 10 lat Pozycja w Teamie : Muzyk Zainteresowania: Muzyka, grafika, informatyka, TV Kontakt GG: 5451286 Kontakt Tlen: djadam5 Kontakt Skype: djadam5 Kurcze, młody team :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kurcze, młody team :D a ocena miszczu? :) serio - oceniajcie! wytykajcie bledy! mowcie co poprawic! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Brzydkie. Popraw wszystko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ramki tych tabeli i kolorystyka strony mi się nie podoba. A tak to nawet spoko, może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ramki tych tabeli i kolorystyka strony mi się nie podoba. A tak to nawet spoko, może być. akurat taka "mroczniejsza" kolorystyka ma byc :D @Kamrat: ty to tak z zasady? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Kamrat: ty to tak z zasady? :PNie, po prostu mi się nie podoba. Może następna wersja strony mi się spodoba :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 @Mati: Kamrat zawsze wali prosto z mostu. ;o @topic: Lepiej, choć wolę inny styl... Nie chce nic mówić i w ogóle ale mi wygląda na WYSIWYG lub gotowy szbalon... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Brzydka kolorystyka, logo nie pasuje do reszty... A porownywajac z poprzednia strona to duzo bylo tego Ctrl+C i Ctrl+V... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Brzydka kolorystyka, logo nie pasuje do reszty... A porownywajac z poprzednia strona to duzo bylo tego Ctrl+C i Ctrl+V... ciekawe po czym tak sadzisz. <_< ciekawe czy nick pasuje do ciebie <_< (nobody - nikt) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Sam mowiles, ze bylo troche kopiowania. Podaj mi zrodlo, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Lepiej, ale nadal do niczego. Może zrób bardziej zróżnicowaną kolorystykę, z większymi kontrastami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 według mnie ta strona zasługuje na dopuszczający czyli gdzieś tak 4,5/10 już dla mnie wchodzą lepsze (oparte n cms'ach) www.serek-nonsteam.pl albo www.eden-l2server.yoyo.pl to były moje wymiociny a teraz coś profesjonalnego www.graveland.pl ps.zrób ktoś dla mnie stronkę w flash;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Sam mowiles, ze bylo troche kopiowania. Podaj mi zrodlo, zobaczymy... jezu chodzilo mi tylko o znaczniki <table>, <td> a nie caly kod :hmmm: poza tym zrodlo se sam mozesz podejrzec... -_- jest specjalna opcja w firefoxie... a jak nie masz to juz twoj problem ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 W każdej przeglądarce jest taka opcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Kurcze, młody team biggrin.gif No co jak co, ale 10 letni członkowie to trochę przesada :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 cicho badz Yoda :P grunt ze djadam5 aka Cruel_boy (lat 10) robi fajna muzyke :) przynajmniej wg mnie :) co? mam zatrudnic Roba Westwooda?? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 dla mnie 5/10 nic ciekawego, jakas taka mala, nie przykowa oka, i ten marquee :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wyrzuccie te badziewne :: tekst :: itp. To wyglada okropnie ;/ zwlaszcza w menu, bo jest nierowno ^^. Pobawcie sie tez troche CSS i polecalbym PHP do edytowania zamiast ciaglego uaktualniania strony poprzez wysylanie na serwer ^^ A widzialem w waszej ekipie, ze jest tam ktos, kto interesuje sie PHP i macie dwoch programistow www ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 okej to w takim razie podaj jakas zaufana stronke (kurs) php. cos a'la kurshtml.boo.pl tylko o php :P bo nie wiem ktora stronka najlepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 http://php.net.pl/manual/pl/index.php :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kup sobie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ironicznie można by stwierdzić, że takie książki są lepikiem dla "bardzo inteligentnych". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja wypożyczałem z biblioteki 3 książki o PHP. Poza tym, że znalazłem tam kilka gotowych rozwiązań typu księga gości etc, dzięki czemu mogłem je po prostu bezmyślnie przepisać, nie nauczyłem się nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Z tej ksiazki sie uczylem i teraz samodzielnie pisze sobie mini CMSki do swoich stronek ^^ Wystarczylo poznac kilka zapytan MySQL, troche PHP i cwiczyc ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja książki do PHP to mam tylko do przepisywania gotowców, nic nie potrafię się z nich nauczyć, dzięki czemu zaprzestałem nauki tego zacnego języka ;p . Jak ktoś chce ciekawe gotowe rozwiązania, to polecam "PHP. Receptury" z O'Reilly, całkiem fajna książka ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi