M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 witam. pomyslalem, ze skoro Fallord mogl, to ja tez :P www.scorpionsquad.yoyo.pl piszcie tu, co poprawic ew. wyrzucic czy dodac. sorka ze ciagle ze stronka przynudzam, ale kiedys w shoutboxie nie dostalem odpowiedzi w ogole, a na forum nie wszyscy wchodza. tak wiec, ocencie (najlepiej 1-10 bo jest wtedy wieksz precyzja w ocenianiu niz z 1-5) i napiszcie co poprawiac. z gory dzieki :) PS tylko nie przesadzajcie, nie jestem supa mastahem w html :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 noo wygląda lepiej niż poprzednio 9/10 zrób mnie modem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No dla mnie strona bdb. czyli daje 8+/10 Gdybym ja mial taka stronke o Styhii bylo by milo :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Brzydka. News wyjeżdża z ramki, brzydkie menu, poza tym sam layout ogólnie do najlepszych nie należy :P . Poza tym, w XHTML się nie używa <center>, zastępuje się go stylami css wpisywanymi w diva, np. text-align:center; . Polecam przeczytanie: http://www.webdesignfromscratch.com/web-2....style-guide.cfm jest tam bardzo dobrze napisane jak robić layouty stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nieładne. Takie strony były modne w 1995, teraz trochę na to za późno. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i napiszcie co poprawiac.wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @Marmot: pokaz screena :o u mnie nic nie wyjezdza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 U marmota dużo rzeczy wyjeżdża :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: hahaha ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 u mnie widać normalnie. marmot, zmień system :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: hahaha ;[ Jakiś Ruski ten Twój Firefox pod KDE :P U mnie jest ok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W sumie, nie zdziwiłbym się, jak to coś po mojej stronie :P . Skąd mogłem wiedzieć, że to tylko u mnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tez tak potrafie Marmocie :P i to w firefoxie :P ctrl + kolko myszki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 M@ti, rozmiar tekstu jest ustawiony na normalny. Naciskam Ctrl+0 i tak jest ciągle, więc ja nic nie powiększałem :P . Zresztą, jak już napisałem, możliwe, że coś jest nie tak po stronie mojej przeglądarki ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 M@ti, rozmiar tekstu jest ustawiony na normalny. Naciskam Ctrl+0 i tak jest ciągle, więc ja nic nie powiększałem :P . Zresztą, jak już napisałem, możliwe, że coś jest nie tak po stronie mojej przeglądarki ;p . Na bank, bo na http://endemit.hmt.pl/ też masz niewyśrodkowane tło - a IE, Opera i FF nie marudzą u mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie podoba mi się w ogóle >>. 3/10 - Za to, że w sumie się napracowałeś choć trochę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @up: hahaha ;[ O, to u mnie w Operze tego szarego pod tekstem nawet nie widać. :D http://img137.imageshack.us/img137/3561/toszaregm0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @blackmaul: Bo musisz w Newsy wejść :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Brzydka ta strona... Buttony jakies 'dzikie', w dodatku kontakt sie nie swieci, jak na niego najade :o Zrobcie sobie jakis porzadny layout, lub sciagnijcie PHP-Fusion. Bedzie wam o wiele latwiej. Jak ten wasz webmaster nabierze doswiadczenia mozecie zrobic stronke 'po swojemu'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Po kiego grzyba tyle tej grafiki ? Ja proponuję zwykły tekst + ładna czcionka + style i będzie wyglądało o niebo lepiej. Marmocie, ja robię tak, że albo html + css, albo czysty html :D . Jak chcesz mati, to pokażę ci jak ta strona u mnie by wyglądała :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mistrzunio, ja też tak robię najczęściej, ale jak chce się robić z grafiką, to najlepiej się stosować do zaleceń Web 2.0 :P . Strony takie się łatwo rysuje, a są ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No właśnie, ja np. do menu nigdy znacznika img nie używałem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja odkąd używam <div> i styl css background, to nie pamiętam kiedy używałem img w ogóle, ale skończmy ten offtopic :P . Temat jest o stronce Matiego :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Brzydko. U mnie połowa buttonów sie podświetla a połowa nie(na każdym inna czcionka).Ogólnie przestarzała stronka i w dodatku trudna w aktualizacji :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Gdzie tam trudna. Download, zmiana tekstu, upload i juz ^^ Ja do kazdej swojej stronki dolaczam majne CMS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Fajne to jest M@ti :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ee... 2/5 Zmień CSS na porządny (stwórz najlepiej własny) i dopiero wtedy zamieszczaj na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Grela, zal mi ciebie. Nie znasz sie - nie pisz, robisz sobie tylko wstyd -_-' Prawdopodobnie nawet nie zajrzales na ta strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 sorka za odswiezenie tematu ale: http://www.scorpionsquad.yoyo.pl/ :boxed: czy teraz lepiej? :boxed: ble... spac mi sie chce :P W razie czego tylko podpatrywalem (no ctrl + c i ctrl + v tez znalazlo swoje miejsce :P) kody innych stron :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ocena stronki 7.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi