LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tytuł: Strażnicy Olsztyna Gatunek: Strzelanka Opis: Rok 1989 Jeden Z Olsztyńskich Myśliwych natyka sie na żołnierza który mówi mu ze dziala dla policji i likwiduje ludzi Dzbana *pewien Olsztyński mafiozo :D) Download: Strażnicy OLsztyna Rozmiar pliku: 1,15 mb Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Internet :D Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 No cóż. W tej "grze"(w cudzysłowie, bo tego grą nazwać nie można) wszystko jest kompletnie do kitu. Dno, totalne dno. Ta gra zasługuje na ocenę -(10000^10000)/5 Okropieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tak Myślałem Ze Ją Ocenicie No Cóz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Trzeba przyznać ;x 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 pierwsza gra którą pobrałem od wielu wielu dni... dlaczego? hmmm sam nie wiem albo po prostu ciekawość ;D. Więc tak... gra ma potencjał, niestety nie został prawie w ogóle wykorzystany ;(, dawno nie było gry w tym stylu (jak ktoś będzie taki miły niech mi przypomni jak ten rodzaj gier się nazywa). Ale jeżeli już dostaje się w ręce taką gierke oczekuje się rozmaitości, a tu odczuwam jej totalny niedostatek :/ : - bronie... - brak możliwości chodzenia góra dół i brak skoków - auta jako przeszkody... brakuje jakichś barykad itd. - bardzo słabe animacje - wprawdzie ich praktyczny brak - bardzo nieprzyjemne strzelanie (co my mamy w ręku? karabin? pistolet?) Podoba mi się to że grafika została wykonana przez Ciebie choć tutaj wymagałbym trochę estetyki, rozumiem jeśli nie umiesz dobrze rysować postaci itd... ale już właśnie dobry smak powinien Cię zmusić do uporządkowania i zrobienia przynajmniej trochę lepszego menu. Dobrze że trafiło to do dem bo mam nadzieje że popracujesz nad przekształceniem całej gry... Ocena: 2--/5 za oryginalność, własną grafike a minusy za braki i niestaranność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Tak Myślałem Ze Ją Ocenicie No Cóz... TO PO CO TO DAWAŁEŚ!? Czy wy(mam na myśli gmclanową "elitę") nie możecie się starać? Chociaż odrobinę? Ciut, ciut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Eeeee żal.pl? Nie opisałeś sterowania ( nie wiem jak skakać ), bohater przebioera nogami z prędkością 10000 obrotów na sekundę, grafika denna, grywalność zerowa, hmmm... 1/5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Pisalem na forum szukam grafika ale oczywiscie na moje szczęście 0 odpowiedzi to musialem radzić sam (robilem co mogłem) Dobra Jeśli Jest Tak Źle to Co Mam Naprawić ?? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Eeeee żal.pl? Nie opisałeś sterowania ( nie wiem jak skakać ), bohater przebioera nogami z prędkością 10000 obrotów na sekundę, grafika denna, grywalność zerowa, hmmm... 1/5 ? A ja sterowanie widziałem w pliki i skakania po prostu nie ma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 DOUBLE UP: No to ci jeszcze daruję, bo u mnie tak samo :P Ale sama gra: zal.ru/tibia Samochody trzeba niszczyć (brak skakania) Po co dawałeś menu? Tylko 2 opcje: Start i Exit... Klikanie w tego żołnierza który potem mówi "Let's go!" na początku nie wiedziałem co robić :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 heh dobra jutro biore sie za naprawianie albo nawet dziś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja dam 2/5... :] Nie zniechęcaj się! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja dam 2/5... :] Nie zniechęcaj się! ;) Nie zniechęcam sie mówie ze biore sie dzs za poprawki tylko grafika brak :( chyba musze jakoś sam poradzić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Widzę tu fascynacje grami propaganji, jednak trochę ci brakuje do tego poziomu. Ale to tylko kwestie techniczne, gra wcale nie jest taka zła(grafika też nie wywołuje wymiotów), zozwałka jest całkiem fajna, daję 2/5, poducz się GML, a robione przez ciebie gry nie będą tak chaotyczne. :] PS: Całkiem niezły pomysł na grę, niby strzelanina ale chodzi o to by klikać jak najszybciej, zabieram się za robienie gry tego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja sterowanie widziałem w pliki i skakania po prostu nie ma emot11.gif A fakt, jest tam jakiś plik... ale od tego mamy GMową pomoc ( F1 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ok Możecie Juz Ze mnie zejść ??!! Zaczynacie przeginać pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Na razie cię nie zjemy(zejściemy), poczekamy, aż naprawisz niedoskonałości gry, a potem możesz iść do diabła. Sam Idź do diabła Może potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Sam Idź do diabła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Heh spokojnie panowie :P Gra hmm , moze by byla dobra jakbys wiecej czasu nad nia posiedzial i wiecej urozmaicen dodal , bo naprawde szybko sie nudzi :P Rob dlugo az sam uznasz ze gra Ci sie podoba i jest grywalna , gry sie nie robi pod publike zeby pokzac ze sie gre zrobilo czy cos , takie podejscie jest najgorsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 gra taka sobię lecz po odpowiednim dopracowaniu to może być niezła gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 akurat grafika nie jest taka straszna (to znaczy postacie i ich animacja są straszne, ale mamy przynajmniej urozmaicone środowisko), ale gra jest po prostu strasznie niegrywalna, sprowadza sie do jak najszybszego wciskania spacji, nie ma paska energi ani nic srednio wiadomo o co chodzi. A graficznie przypomniala mi sie gra "Franko", pamięta ktoś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 bo robilem grafike na motywie gry franko the crazy revenge na amige :D super gra a zwłaszcza walka z klockiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ej, to jest fajne nawet :D Mimo wszystko, nie powinieneś wrzucać takiego niedopracowanego czegoś na forum ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mialem to samo skojarzenie :jezor: Franko to ja przechodzilem z 5 razy B) klasyk. Co do gry to daleko jej do Franko i musisz wiele rzeczy jeszcze dopracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Z czystym sumieniem moge postawic 2 poniewaz: + nie skopiowales grafiki z folderu gma tylko sam cos naskrobales, niewazne ze brzydkie wazne ze wlasne :) + postarale sie o dzwieki ale: - troche nudne caly czas sie idzie i naciska spacje daj jakies urozmaicenia xD - nie wiadomo ile mamy zycia - nie wiadomo co zrobic na poczatku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexarz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Grafika- 2/5 Fabuła - hmmm Wykonanie -1/5 Gra dobra ,ale grafika nieco psuje rozgrywkę ...Rozumiem że nie jesteś grafikiem ...Brak paska życia (nawet w moim SA są paski) ,a to chyba najlatwiejsze (w Dephi ,bo w GM to nie wiem) Ocena ogólna 2/5 Popracuj nad grafiką i dodaj jakieś bajery (skoki itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Przynajmniej jest krwawo :D Ja osobiscie unikam robienia gier, na których ktoś mógłby powiedzieć, że nie umiem rysować. @Saus Jak nie skopiował? Przyjrzyj się niebu! :D :D Daję 2 bo ta gierka ma potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 a ja daję 2 gwiazdki za to że się w Olsztynie to dzieje :) bo żem tam się urodził ;P p.s. a jak ominąć tego pierwszego malucha, bo gościu się na nim klinuje ;P i spox muzyczka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 p.s. a jak ominąć tego pierwszego malucha, bo gościu się na nim klinuje ;P Stań przed nim i kliknij pare razy spację... Jak się strzela, to pocisk leci w nieskończoność, można przejść demo stojąc w miejscu i strzelając... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Podoba mi się że chociaż zrobił wszystko sam, a nie zerżnął sprajty z netu i sam próbował coś wymyślić a nie przerobił przykład, albo dał nową odsłonę CTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi