telewizorem go Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mam problem z gg bo gdy próbuje wyslac wiadomosc to wyskakuje mi błąd a gdy ktos wysle wiadomosc to tez wyskakuje błąd co mam zrobic ?? :boxed: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Dałeś czadu....... 1. To foru dotyczące Game Makera. Szybciej dostaniesz rozwiązanie na forum dotyczącym komputerów.... 2. Jaki błąd? Nic nie napisałeś...... 3. A nie wpadłeś na tak logiczny pomysł jak przinstalowanie GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 proponuje przeczytać treść błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 1. To foru dotyczące Game Makera. Szybciej dostaniesz rozwiązanie na forum dotyczącym komputerów.... To ty dałeś czadu :closedeyes: :sleeping: A poco jest temat Valhalla jak inny pytają naprzykład o jaki komputer sobie kupić ? I jakoś odpowiadają Do tematu: Niewiem ale mi też wyskakiwał problem a może odnistaluj GG i zainstaluj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 przejdz na tlen.pl na nim morzesz miec konto gg i konto tlen czyli 2 w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 To ty dałeś czadu Wiem, że od tego jest Valhalla, ale czy nie lepiej założyć tenam na forum komputerowym? A nie wchodzi jakiś user który zapewne nie wie co to tytułowy Game Maker..... i zakłada temat o GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 weźcie tego "telewizorem go" zablokujcie, bo on zawsze inteligentne tematy zakłada :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 przejdz na tlen.pl na nim morzesz miec konto gg i konto tlen czyli 2 w jednym Lepiej na konnekta xD Możesz mieć : tlen, gg, jabber, klan, akuku i pare innych, ktorych nie pamietam xD Co do tematu, jak napisał ktoś wyżej, podaj treść błędu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmmm... a mi sie niestety wydaje ze to tez nie jest temat postu na Game Makerze ;] ale wydaje mi sie ze powinienies zrobic jak ktos wczesniej wspomnial sciagnac se konnekta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale na valhali mozna dyskutowac o wszystkim i o niczym ;p Sciag aqq chociazby dla tych gupich mordek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 No spoko tylko mogl pomyslec o tym zeby przinstalowac gg :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A co jeśli on nawet nie wie jak to się robi? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Huh to zle bo przecierz przinstalowac gg to nie trudna sprawa... dla mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mam problem z gg usunac go Usuń ten szajs i zainstaluj coś pożądnego, np. konnekt (chociaż to jest zdrajca, oparty na IE! :( ), pidgin czy choćby kadu. No i koniec problemów :) @Down: Marmot, pomylić się nie można? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kadu na Windows?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Miranda jest całkiem wporzo. Nie muli tak kompa jak gg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Huh to zle bo przecierz przinstalowac gg to nie trudna sprawa... dla mnie ;] Znałem typiarę, która twierdziła, że nie ma internetu, tylko ma samo gg - i nie dała się przekonać, że ma też internet, bo przecież ona płaci za gg... instalacja ? Niektórzy na samo to słowo mdleją, a prawda jest taka, że 90% instalacji ogranicza się do Kliknięcia 5 razy Next. Ew. zmiany ścieżki. I to nawet jak ktoś jest zaawansowanym userem, rzadko kiedy więcej robi. Ale u niektórych brak logiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Konnekt is the best.Przejdź na konekta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale SPAM..... Mam sugestię: skończcie rozmowy na temat komunikatorów, myślę, że telewizorem_go nawet nie zagląda do tego tematu... Moderator się znalazł... phii... WARN gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 A ja polece AQQ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ja polece AQQ :P Ale żeś polecił, nic bardziej pamięciorzernego nimo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobre jest, co chcesz ;] Przynajmniej ciagle dziala, nie tak jak GG (chociaz od jakiegos czasu chyba wraca do formy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Po prostu, telewizorem go i tyle =P btw. co jak co, ale gg ssie najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi