Maximal Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Start tury: 29.12.07 - 14:13 Temat: Tamagotchi Czas: 24h Uwagi: Czymże jest Tamagotchi? Zapewne większość z nas kojarzy jajkowate urządzenia dostępne w kiosku za kilka złotych, które pozwalają na hodowanie swojego własnego, elektronicznego zwierzaka. To właśnie Tamagotchi, stworzone niegdyś przez pewnego Japończyka. Tematem tury jest komputerowa wersja tej zabawy. Najważniejsze jest zachowanie elementu hodowania czegoś (niekoniecznie kota czy psa) - czyli możliwość karmienia, pojenia, wyprowadzania na spacer itp. Resztę pozostawiam Wam. ;) Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ale dziwny temat. Coraz bardziej kręcisz =) Ale raczej nie startuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Naprawde ciekawy temat. Mnie sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Webzir: istnieje ograniczona ilość gatunków gier. Kiedy ich zabraknie, trzeba posiłkować się innymi rzeczami. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 az mnie kusi zeby zrobic tamagochi slonika hehe, ale niee wstrzymam sie, nie mozna codziennie nowej gry zaczynac robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 @Propaganja: Dokladnie o tym samym pomyslalem, ale nie mozna tak znecac sie nad innymi :D Biedny Sonique :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 @up: o ile mi wiadomo to grela, ale slonik jest lepsze xD A co do konkursu to nie wystapie raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ja chciałem z avatara Tymona zrobić tamagochi, ale chyba nad czymś innym pomyślę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 gnysek nawet Twój avatar by elegancko pasował imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ale głupi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mam pomysł, mam wizję gry, mam wszystko, tylko w ogóle robić mi się nie chce :) . Może jeszcze zrobię, bo to nie jest dużo pracy, tylko trzeba mieć chęci ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Genialny temat. Dam coś od siebie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Hm, chciałem zrobić dowcip, ale zapomniałem dać sprite'a w grze. ;p Skasujcie moje jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Postaram się oddać. Już zacząłem. <devil> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaje*isty temat ale mam pytanie czy może być to jakiś fantastyczny stwór? edit:albo nie nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tamagochi slonika hehe Spróbuj ty rastamanie :] Masz coś jeszcze do powiedzenia? Coś mi się zdaje, że jeszcze kilka takich wybryków i się pożegnamy. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Link Sterójemy myszką(lpm). Przyciski po kolei: picie, jedzenie, zabawa i sprzątanie. Jakby co to wiem, że żaba niezazwyczaj spożywa wołowinkę, ale jakoś wyszło tak. Zwierzak może umrzeć z głodu i pragnienia(ponad 100), odejść od ciebie(za złe traktowanie), udławić się i otruć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Spróbuj ty rastamanie :] Masz coś jeszcze do powiedzenia? Coś mi się zdaje, że jeszcze kilka takich wybryków i się pożegnamy. Maximal Ale nie rozumiesz że się wyśmiewają ze mnie to co mam stać??Po prostu było mineło coś gnysek mówił o aferze bighsharkowej ale ta jakoś ustała to niech ta ustaniie. A co do topicu to nie biore udziału i już nic nie mówie. To po jaką cholerę to jeszcze rozgrzebujesz i czepiasz się jakichś pierdół? Dostajesz warna za robienie syfu w temacie i dobrze Ci radzę: przystopuj, bo jeszcze trochę i skończy się na banie. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jeżeli Ci to pomoże to się połóż ;p Lepiej nic nie robić niż innych wyzywać <_< Edit: [...]ale ta jakoś ustała to niech ta ustaniie.[...] Tamta ustała bo bigshark został zbanowany Sorry za offtopic I żeby nie było za dużego offtopica powiem, że wystartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tamag!!!! =D https://gmclan.org/index.php?liga24&act...nload&zm=88 Robiłem całe 25 minut :P A i nigdy nie miałem tamagotchi ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ja miałem, przestawiałem zegarek na 23:59 żeby się starsze robiło dziadostwo i robiłem mutanty potem :P ale zabiłem biedaka poprzez upadek z wysokości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czas do jutra do 14:13? Właśnie złapałem natchnienie... 23:47 robal juz sam je 00:30 nie wolno przekarmic robala 2:17 ide sprawdzic czy robal sie rozmnaza 2:50 owszem rozmnaza sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tamagochi z psem z mojego avatara??? Hm... Kończą ci się pomysły, Maximal. Niedługo będzie pewnie temat "Gra o GMC". Heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Muszę wam powiedzieć,że w tej rundzie to ja podsunąłem temat Dark`owi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=89 Dodo Tamagotchi! Enjoy :D Gra dziadka rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 chodowla robaczka na obcej planecie (niestety pomysły skonczyly mi sie nieco po 2:00 am) https://gmclan.org/up3255_4_rob_robaczek.html pamietajcie zeby karmic ale nie przekarmic :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Moje ranne polgodzninne wypociny:PP Muze przyznac ze igdy w takie cos nie gralem ;/ Kliknij Tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 chodowla robaczka na obcej planecie (niestety pomysły skonczyly mi sie nieco po 2:00 am) https://gmclan.org/up3255_4_rob_robaczek.html pamietajcie zeby karmic ale nie przekarmic :twisted: Już mam takiego wielkiego grubasa z trzeba kończynami*. Kiedy będzie się rozmnażał? :P *parami kończyn ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jak zrobi sie długosci mniej wiecej 4- 5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Uploaduje sie... zaraz editne z linkiem :) EDIT: http://www.gmclan.org/up1236_3_pikachu_game.html PIKACHU! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi