Ludzix Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Woah, mocno ci jakość skoczyła :) Seksowne biciory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Podoba mi sie utwor FEAR z Twojej stronki jak mozesz zmienic xm na wav to bede wdzieczny :) (chcialbym uzyc tego bitu do gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jak zwykle świetne kawałki. Powodzenia przy następnych... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pablo, pomijając fakt kompletnej nieopłacalności tego zabiegu, mogę Ci polecić dwa rozwiązania: - użyć ModPlug Trackera i wyrenderować utwór do żądanego formatu, - użyć XMPlaya i w settings ustawić "Output: WAVE Writer". Jeśli to za trudne dla Ciebie, to mogę sam to zrobić, ale dopiero wieczorem. Do obydwu będzie Ci potrzebny enkoder lame (dll do ModPluga, exe + dll - XMPlay), jeżeli masz zamiar skonwertować utwory do mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Aaaa yyy to moze zrobisz bit specjalnie dla gry Fer luci ? Taki przygnebiajacy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 http://freemusic.xn.pl/ Market of Wonders, nowy utwór :). Przy okazji zmienił się trochę wygląd strony. UP: wciąż nie wiem jak wygląda "Fer luci" i z czym to się je i co tak naprawdę ten zwrot oznacza ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Widze kilka nowych utworow. :thumbsup: Poza tym wyglad strony na prawde duzo lepszy i czytelniejszy przede wszystkim. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Nowy utwór - do odsłuchania na freemusic :). A brzmi on AceMan of Spades (tak, AceMan - nie Ace :)). Trochę modułkowatego metalu nie zaszkodzi ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 http://noname.c64.org/csdb/release/?id=57299 Dla ludzi bez c64 albo bez emu c64: http://c64.nds.org.pl/Jakim - Story About F Sharp.ogg Twoje? :3 Jak tak, to facet syfnie Cię ocenili ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak na mój słusznie, bo to syf nieco - do sidów nie mam ręki ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak na mój słusznie, bo to syf nieco - do sidów nie mam ręki ;]. A ja nie mam ręki do modów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jakim - Galatea of the Spheres Blues, wreszcie coś, z czego jestem dosyć zadowolony ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No świetny kawałek :) 100% blues jak dla mnie. Bynajmniej w klimatycznym klubie nie bał bym się tego puścić ;p To ja może dam coś od siebie. Powiedzcie co myślicie o tej fudze : http://www.box.net/shared/1e29y9p064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Strasznie dziwnie to brzmi, za duży fade in [attack] instrumentów. Przez to wrażenie ciągłości utworu umiera z wejściem każdej kolejnej nuty - ale: nie jest źle ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wybaczcie doublepost, ale mam do zakomunikowania, że z mojej ręki wyszedł kolejny utwór. Przed państwem eksperymentalny drum & bass ;). http://shoustsim.ovh.org/shyzofrenia.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Triplepost!!! ;[ Promocyjny, w miarę profesjonalny kawałek z gry. Czekajcie na więcej info o produkcji ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Tytuł w 2x@up to umyślnie tak? A nawet niezłe kawałki robisz, ale ta Shyzofrenia powinna mieć momenty walące po uszach. Muzyka do gry mi się podoba :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 w kawałku do gry te skrzypce(/organy czy co to tam w tle gra) są opóźnione i z klawiszamie się nie zgrywają, ale ogółem melodia dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Kto powiedział, że to musi się zawsze idealnie synchronizować? :) Tak, "Shyzofrenia" to nazwa celowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Kurczę, no sam skomentowałeś: w miarę profesjonalnie XD Fajnie się słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=y_P22QwACdM Tym razem nieco chorego stuffu. Link prowadzi na jutuba [lans ;]]. EDIT: noisezinmyheadz.xm; player I tak wszyscy zginiemy. Puszczać tylko w nocy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Noc, głośniki na full, 1:27, to jest dopiero coś. Dobry kawałek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Bardzo dobre . Gratuluję talentu . Naprawdę świetne . Ty to wszystko skomponowałeś na komputerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wszystko, często korzystając z sampli i nierzadko też robiąc własne. Kompozycyjnie autorskie w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 http://shoustsim.ovh.org/jazzneveragain.php Znajdą się jacyś fani jazzu chętni do komentowania, żebym potem nie musiał triplepostować? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Perka trochę przeszkadza trąbkom. Ogólnie to gicior, do posłuchania sobie nie bardzo, bo monotonne i dziwnych instrumentów potem używasz, ale do gry w sam raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 dobre to (riffique). jazzik też niczego sobie. za to noisezinmyheadz wyszło ci zaje biście, MOAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 UP/DOWN: Dzięki ;). http://freemusic.xn.pl/ tadamique. 4 nowe utworki, tym razem mp3 (FULL PR0, NIE?) po mniej niż 1 minutę. Można odsłuchać bezpośrednio z playerka (póki co chyba to jedyne mp3 z playerka, które działają, ale co tam ;)). Myślę, że warto się z tym materiałem zapoznać :). A tu nowy, świeży i gorący utworek: http://www.shoustsim.ovh.org/freshmaker.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja na twoim miejscu zająłbym się tworzeniem muzyki za pieniążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi