Jakim Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Fajne te rysunki w czym je rysowales? Serio fajne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To pikselart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ten efekt na dole zrobiłeś animowany? Ale jak to pikselart - niech tymon sie wypowie ehehehe. :) To okno na gorze to kolory i obramowania ukradles z okna ( windowsa, z okan pisza ci tacy doswiadczeni :) ) ale ogolnie spoko te pikselki takie sa male, ciekawe czy sa mocne w czyms innym ;)). .p.s. Te przyciski na screenach nie dzialaja. i nie da sie grac czy sluchac ( sry nie wiem co sie robi z muza ) aha i daj linka do tej muza'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Fajne te muzyki :) 5/5 Czy moge użyć "Twoją twórczość" do mojej gry ?:) Creditsy gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czyzu: Jakim to największy mistrz z mistrzów piksel artu! Umie robić grafikę 3d w piksel arcie! Jak go poprosisz to ci zrobi grafikę i będziesz miał fajną grę! Jakim: gratuluję talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czyzu - ten żart z początku był fajny, ale teraz już każdy się połapie (przynajmniej miałem taką nadzieję) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzu Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 O co wam chodzi, ja tez bym chcial rysowac taka muze a wy tylko spamujecie. Jakim, podaj link do tego programu pikselart. @Harv: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No mam nadzieje że naprawdę robisz sobie tylko jaja bo nie wieże że nie wiesz co to jest spektrum :/ Umie robić grafikę 3d w piksel arcie No Ba 3D to dla niego pestka potrafi robić nawet w 6D :) Ps. Jakim jak zawsze udana nutka :P Co prawda w pewnych momentach "tonacja" jest nie właściwa, ale to w niczym nie przeszkadza :D Edit Hmmm w sumie nie mam czego pokazywać ale... Niech będzie :P http://daxdj.wrzuta.pl/audio/8zZHrs3Svt/da...oku_master_edit Nie ma cudów, ale czego się spodziewać po 2 godzinach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Poprzedni utworek opiera się na eksperymentach i zabawie ze skalami, które pewnie nie każdy lubi - ja na przykład uwielbiam :). Anyway, dzięki wszystkim za komentarze ;]. Powyższy utworek niestety mi się nie podoba, płytki :(. Jakim, podaj link do tego programu pikselart. Microsoft Office Excel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A, czyli to, że skala leadu nie pasowała do skali w tle było zamierzone ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 A jak sobie wyobrażasz pisanie melodii? Random? :) Po prostu uwielbiam wciskać w melodie jazzowe/bluesowe wstawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Enjoy (kliknij w ikonkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Saksofon genialny, aż musiałem odkurzyć soundtrack z Jazz Jackrabbit 2 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Nie wiem czy to nazywało się flicker-fixer czy jakoś inaczej, ale w każdym razie było używane w Amidze i wydawało identyczne dźwięki jak te, których używasz w niektórych utworkach :o Jesteś królem - szacun za powrót do najlepszej muzyki jaka kiedykolwiek była w grach - do Amigi :cheers: [edit] Masz już jakiegoś stałego "klienta"? :D [edit2] Człowieku - inspirujesz i dajesz nadzieję :D Cofnąłem się w czasie słuchając niektórych utworków, a słyszałem je pierwszy raz. Albo podejmiemy współpracę, albo zostanę Twoim fanem :D [edit3] Haha! Flicker-fixer to do konwersji obrazu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ProTracker? :) Cieszę się, że komuś się moje wypociny podobają. Póki co nie przyjmuję nowych zleceń, muszę się najpierw wywiązać z poprzednich ;]. Nowy utworek na Freemusic - Tainted Glass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A co powiecie o takim czymś :P :P Tu był sobie teścik :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 nom bardzo fajny :) Jakich używasz wtyczek ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A co powiecie o takim czymś :P :P http://www.wrzuta.pl/audio/pvDvOHJdfW/dax_-_my_life Hm... słyszałem to już gdzieś wcześniej, ale nie pamiętam tytułu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 A co powiecie o takim czymś :P :P http://www.wrzuta.pl/audio/pvDvOHJdfW/dax_-_my_life Dobre, nawet mi się spodobało :) Ogólnie niezła nutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Fane to :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Skopiowałeś motyw ;/. Firefox & Tip - Enigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 To nawet nie jest jego: http://www.artistserver.com/artist/song.cf...d/20185/Virgill Virgill - Firefox&Tip-Hyperbased (Virgill-OMG its a CUBE) ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 eh, kolejny, który podszywa się pod cudze prace :( A taki ładny kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 ja też coś nie mogłem uwierzyć bo kiedyś dał znacznie gorszy kawałek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Hehe i Bdb że się z orientowaliście :) chciałem się przekonać na ile jesteście czujni :) oby tak dalej panowie :) ":P:P" :) ja też coś nie mogłem uwierzyć bo kiedyś dał znacznie gorszy kawałek Wszystko zależy od chęci i wolnego czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 chciałem się przekonać na ile jesteście czujni Nie, poprostu chciałeś nam zaimponować czyimś kawałkiem, podając się za autora i tyle. Więc od razu Ci mówię, że tutaj nikt mimo wszystko nie lubi takich 'kawałów'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hehe i Bdb że się z orientowaliście :) chciałem się przekonać na ile jesteście czujni :) oby tak dalej panowie :) ":P:P" :) Wszystko zależy od chęci i wolnego czasu :) Przeciez juz bylo tyle przykladow podszywania sie pod cudze prace i za kazdym razem ktos wpadal. Nie wystarczylo Ci to aby przekonac sie o czujnosci GMClanowiczow ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Dziś coś dla wielbicieli syntetycznego funku ;). Jakim - MIDI comes back Ostrzegam, że nie jest to muzyka 'dla wszystkich'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Prawie jak Ronald Jenkees, ownuje =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi