DarkMasoon Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tytuł: Ski Jump Simulator 1.2 Gatunek: gry sportowe Opis: prosta gra w której możemy oddawać skoki na jednej z trzech skoczni(K-90/K-120/K-180) Download: http://www.aa.boo.pl/download.php?nr=5 Rozmiar pliku: 7,6 MB. Autorzy: A&A GAMES Programowanie: Adam Wiernasz, Mateusz Biernacki, Grzegorz Łuszczek Fabuła: Adam Wiernasz Grafika: Adam Wiernasz, Mirek Fiuk Muzyka: - Screeny: www.aa.boo.pl/galeria.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ciekaw tylko jestem w czym to zrobiliscie i czy to na pewno wasza gra? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ciekaw tylko jestem w czym to zrobiliscie i czy to na pewno wasza gra? :] Ekhmmm... Gra stworzona została przez nas w języku C++ z użyciem bibliotek: gl.h, glu.h oraz glaux.h. Kontynuacja tej gry również bazuje na OpenGL (Tym razem Full Screen). Zaimplementowany jest też moduł dźwiękowy irrlichta (irrklang). Więcej szczegółów: Grę pisaliśmy przez 15 miesięcy z racji tego, że przygotowując się do matury nie mieliśmy dużo czasu :) Więcej info na temat SJS jak i jej kontynuacji znajdziecie na naszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Hmm, no to powiem ze jak dla mnie to ladnie to wyglada =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Żadnych Spyware'ów nie ma ? ;x Weś ktoś przeskanuj xD btw.PsichiX dobrze gadać,nalac mu herbaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Żadnych Spyware'ów nie ma ? ;x Weś ktoś przeskanuj xD btw.PsichiX dobrze gadać,nalac mu herbaty. Tworzymy gry z zamiłowania do skoków narciarskich. Przez myśl nie przeszło by nam dołączanie do naszych gier jakichś spyware'ów... Byłoby to obrazą i "zbesztaniem" (przepraszam za zwrot) naszej twórczości. Bo po co męczyć się nad czymś ponad rok, żeby coś pod to podczepiać dla innych celów??? p.s. prosimy o pomoc w rozruszaniu forum gry: www.aa.boo.pl/forum Dziękujemy za wszelki pozytywne opinie :) To daje nam pozytywnego "kopa" do dalszej pracy. Teraz pracujemy nad SJS II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Udało mi się wyskoczyć poza zielona linie. Takie to troche nie teges i słabo zoptymalizowane ;x.3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 to robione w gm coś mi sie nie zdaje;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Juz wczesniej napisal ze w c++, wystarczy czytac uwaznie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Czemu on tak szybko skacze. Nie mogę nic zrobić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Jak wy lubicie sie czepiać ;x Ja akurat ich doceniam że napisali to sami :D Brawo, i oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Po screenach przez chwilę myślałem, że to jakiś przerobiony DSJ3, a tu się aż zaskoczyłem mile. Bardzo porządnie zrobiona gra. Ocena: 4/5 <- grafika mogłaby być jednak ciut lepsza :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jeszcze raz dziękujemy :) Co do prędkości gry, wszystko da się ustawić w pliku setup.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Listopada 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jak wy lubicie sie czepiać ;x Ja akurat ich doceniam że napisali to sami :D Brawo, i oby tak dalej! No bo to jest tak, że sami nie umieją robić takich gier, ciągle siedzą na gmclanie i myślą, że świat się kończy na głupawych klonach catch the clown zrobionych w GM'ie, dlatego we wszystkim innym wietrzą podstęp. :blink: Też mnie to denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Mnie denerwuje, że na ogół rzeczywiście się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Gierka fajna ale poprawcie to menu i grafikę :) 3/5 + 1 za si plas plas czyli 4/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A mnie denerwuja tacy, jakich opisałeś Ranmus :P A ta gierka wymiata 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legalize Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Fajna gra z niezłą grafiką :) Na ogół jakoś wcale nie "kocham" skoków narciarskich to gra jednak zasługuje na pochwałę ;) Życzę powodzenia w kolejnych produkcjach :thumbsup: Ocenka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 dam... 4 :) No może nazwa Ski Jump, jest już zajęta, ale gra jest fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 No może nazwa Ski Jump, jest już zajętaWszystkie gazety z "Gazeta" w nazwie - sorry, ładnie tak ściągać od Wyborczej ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Właśnie. Gra nazywa się "Ski Jump Simulator" a nie "Deluxe Ski Jump" :) Zaraz umieszczę nowy temat o kontynuacji gry: SJSII ONLINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A mogą dwie osoby skakać jednocześnie =D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Niestety ta opcja będzie dostępna dopiero w SJS II ONLINE (Odsyłam do działu dema na tym forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ale na tej samej skoczni XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Hmm.. W SJS II będzie normalny tryb rozgrywki tak jak w DSJ3 (Nie lubię przyoływać konkurencji jako przykład:) ) Będzie można ustalić sobie liczbę skoczni a na każdej będzie lista zawodników. W SJS jest tylko tryb treningu dla pojedynczego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ściągnąć się nie da :paperbag3: Service Temporarily Unavailable prosiłbym o wrzucenie do GMClanowego uploadera. edit: juz działa przepraszam za zamieszanie, zaraz napisze co sądzę o grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 yyy... jestem tu nowy. Jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 na stronie głównej gmclanu masz guzik "Uploader". klikasz, potem powinna ci się pojawić lista, a nad nią "Stwórz własny katalog" czy coś w tym stylu. dalej powinno być jasne :) edit: o kurna, gra hicior! a na pewno jedna z bardziej grywalnych gier jakie pojawiły się ostatnimi czasy na GMClanie. grafika nie najgorsza, nie odrzuca, a sama rozgrywka przyciąga tak jak DSJ. tylko nie wiem czy to bug, czy tak ma być - czasem koleś leci dalej, mimo że dotknął ziemi, dwa razy mi się takie coś przytrafiło a tak to bardzo git, dałbym 4/5, ale ostatna ocena - 5/5, jedno oczko więcej, bo gra bardzo dobrze działa na linuksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMasoon Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Taki sam "bug" z tym dotknięciem ziemi jest w DSJ3. Dzięki niemu bite były rekordy w DSJ3 rzędu 320m (youtube). Jak się przypatrzysz, to skoczek tylko lekko dotyka zeskoku i leci dalej. Tak zdarza się nawet w realu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nie no gierka super brawo dla twórców naprawdę dobra robota grafika gdyby była dużo lepsza to wtedy było by już w ogóle super. Ale naprawdę jest dobrze czekam na 2 cześć sądzę, że będzie naprawdę dobra. Hmm może więcej opcji jakieś puchary itp.?? Narazie dam 4 ale sądzę, że przy 2 części będzie 5. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi