Grabarz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Co jak co, ale w twoim wieku to łatwizna. Ale u mnie są również i tacy co mają po dziesięć jedynek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Śmieszne to może zbytnio nie było, ale ciekawe : Historia, powtórka przed sprawdzianem, pan pyta. I nagle słyszę : Dominik... A ja oczywiście dużo nie pamiętałem. Pytanie było proste, coś o ekonomii, a odpowiedzią było słowo : 'Merkantylizm'. Myślę, myślę i ... dup se książką w łeb. Podziałało. Wszyscy w brecht a ja : 'Merkantylizm' ! Dostałem 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Śmieszne to może zbytnio nie było, ale ciekawe : Historia, powtórka przed sprawdzianem, pan pyta. I nagle słyszę : Dominik... A ja oczywiście dużo nie pamiętałem. Pytanie było proste, coś o ekonomii, a odpowiedzią było słowo : 'Merkantylizm'. Myślę, myślę i ... dup se książką w łeb. Podziałało. Wszyscy w brecht a ja : 'Merkantylizm' ! Dostałem 5 :) Ja piątkę dostałem za to że poprawiłem nauczyciela jak napisał Winnetou przez jedno 'n'. Z języka polskiego oczywiście. Śmieszne sytuacje?Trzeba przy nich być żeby były śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jaklub wiek: 14 lat Co jak co, ale w twoim wieku to łatwizna. grabarz wiek: 13 lat Jaklub: jesteś tylko o rok starszy xd EDIT: fajnie masz mimek,ja za poprawną odpowiedź mogę dostać co najwyżej plusa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 EDIT: fajnie masz mimek,ja za poprawną odpowiedź mogę dostać co najwyżej plusa :< Taa, fajnie :) Piątkę idzie dostać, jeśli się wie coś, czego nikt inny z klasy nie wie. A ja tak mocno se przypierdzieliłem tą książka, że mi się przypomniało i 3 dni mnie głowa bolała. Śmieszne sytuacje to są na fizyce : Nauczyciela (pseudo Kobra) pisze coś na tablicy. Ja musiałem siedzieć w pierwszej ławce. Kolega z ławki za mną posłał kartkę, żeby każdy szykował kulki z kartek. Kobra dalej pisze. Każdy ma już full amunicji, kolega do mnie: -Mimek, wołaj ją. Ja odważny : -Proszę pani ? Kobra się odwraca, a klasa na to : -OGNIA !!! No i rzucaliśmy przez 5 minut w nią. Po całym zdarzeniu był taki opierdziel, że hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Lol jakoś mnie to nie śmieszy. To było debilne i gówniarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Nie ma to jak banda rozbrykanych gówniarzy... Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego w nią nie rzucałem, ja ją tylko zawołałem. Chociaż w sumie nie, jedną kulką w nią rzuciłem, ale to tak w formie : 'Ja też panią lubię' :P Nie no, w sumie tylko ja żałowałem tego uczynku. Cóż tylko ja miałem odwagę ją przeprosić. I to jest pocieszające ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Lol jakoś mnie to nie śmieszy Przepraszam, musiałem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To był taki cyniczny lol. Często używam takiego lola oznaczającego mniej więcej tyle co "żal" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Najśmieszniejsze to jest to że większość po opowiedzeniu swojej historii nagle uważa że było to nie śmieszne i gówniarskie a ci co piszą że takie to jest gdyby przy tym byli sami albo by śmiali się na maksa albo robili by daną rzecz razem z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Na lekcji religii było dość nudno więc schowałem komórę w piórnik i oglądałem z niej Hitmana. Nim się obejrzałem pół klasy patrzyło mi przez ramię, nauczycielka nie mogła tego nie zauważyć. Na moje szczęście starzy nie musieli za mnie odbierać fona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Na lekcji P.O. nauczyciel użył wyrażenia "substancje rżące". Pół klasy zaczęło rżeć ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Na lekcji P.O. nauczyciel użył wyrażenia "substancje rżące". Pół klasy zaczęło rżeć ze śmiechu. Podobna sytuacja na lekcji religii w gimnazjum. Ksiądź:Za moich czasów to ojciec wystarczy że zerżnął dupę synowi i było po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Śmieszne jest to,że w ostatniej szkole nie zdałem,bo zawsze przyjeżdżałem po kilku piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Śmieszne jest to,że w ostatniej szkole nie zdałem,bo zawsze przyjeżdżałem po kilku piwach. próbujesz się jakoś dowartościować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 @drobiu To jakis powod do dumy, ze chwalisz sie takim czyms na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 To był taki cyniczny lol. Często używam takiego lola oznaczającego mniej więcej tyle co "żal" :) I ja również. Ale nikt tego nie rozumie :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 LOL - Laugh out Loud. Co poradzisz ze obywatele Polscy uzywaja go ironicznie? Co prawda nie ma on zadnego wtedy sensu ale dobra. Lol :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Co poradzisz ze obywatele Polscy uzywaja go ironicznie? Co prawda nie ma on zadnego wtedy sensu ale dobra. A co, to źle, lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 lol - to może być przecież ironiczny śmiech, lol. @Korodzik: U mnie też jest teraz ten temat na PO. Tyle, że u mnie zamiast "substancje rżące" było "substancje rżnące". @drobiu: To, że ktoś pije przed 18 nie oznacza, że jest fajny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Dziś w szkole kumpel opowiadał mi o filmach,powiedział że najlepszy horror to Teksańska kamasutra piłą mechaniczną. Pół godziny płakałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 http://www.joemonster.org/art/10986/Rozszyfrowalismy_cie co do tych lolów itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jak wspominałem - jedna z naszych nauczycielek nazywa się Stopa. Jest cholernie cięta i wredna. Tak więc, gdy na biologii nauczycielka oznajmiła nam (chodziło o ewolucję człowieka): "Stopa straciła już możliwość czepiania się" w klasie zagrzmiało od śmiechu. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ostatnio lubie sobie krecic niemieckim, ale tak powiem, bo nie mam pojecia czy to az takie smieszne jest. Przynajmniej nauczycielka i polowa klasy (ta ktora rozumie niemca) sie usmiala. Robilismy zadanie gdzie trzeba byhlo zaznaczac true or false. Ten kto ukonczy pierwszy i dobrze odpowie mial dostac cukierka czy cos. Nudzilo mi sie wiec wzielem na szybkiego podnioslem reke i powiedzialem -Ich habe alle boxen ticken I klasa w smiech gdy ja nawet nie probowalem byc smieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Na niemieckim zawsze jest coś dziwnego, szczególnie jak się języki mieszają. Ostatnio u mnie na niemieckim, kolega na pytanie coś w stylu "Heisst du Michał?" odpowiedział "Da", a inny na podobne pytanie odpowiedział "Yes...ee...ta...ee...ja". Ale takiego czegoś się nie da opisać tak żeby było śmiesznie, tego Klejowego też nie zajarzyłem za bardzo o co chodzi ;p . Że cyknął boks ;p ? Czy o podobieństwo ticken do angielskiego tickle xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 W niemieckim nie ma takich slow jak boxen czy ticken, wymyslilem je mieszajac angielskie slowa z niemieckimi dzwiekami. "Open the bagarznik", tez kiedys mi stak wyskoczylo. A to napisze jedno co powalilo mojego kolege. Wkurzona kolezanka na mnie, mowi -I will bite your head off! A ja na to -Which head? Trzeba troche pomyslec aby to zrozumiec. Jednak jej mina gdy to zrozumiala byla nie do pokonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 obydwóch głów nie chcialbym stracic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 W niemieckim nie ma takich slow jak boxen czy ticken Są boxen i ticken (: . Boxen to boks, a ticken to cykać ;p . Chociaż, jak ktoś tego nie zna, to to trochę dziwnie brzmi. Ja raz na niemieckim jak się mnie nauczycielka spytała jak jest twarz, to powiedziałem das Facjate, bo szybko próbowałem coś polskiego na niemieckobrzmiące zamienić xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 @Poxi Tak mi sie przypomnialo apropo jego zdania o tym ze za zrobione zadanie cukierek. W autobusie (niechcacy oczywiscie) uslyszalem jak jakies dziewczyny rozmawialy o nauczycielach, gdzies na poczatku roku szkolnego. I jedna opowiadala ze poszla do odp. dostala 4, usiadla w lawce i za minutke nauczycielka wstala podeszla i polozyla jej cukierka na lawce. Dziewczyna nie skapczyla o co chodzi, a nauczycielka do niej ze u niej za 4,5 z odp dostaje sie cukierki. Takie tam xD @Marmot Mi sie wydaje ze chodzi o thick :p Tzn ze ma wszystkie pola zathickowane (ta fajeczka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Lekcja PO. Koleżanka stoi przy tablicy i czyta z kartki pytania, następnie wymienia cztery możliwe odpowiedzi, a reszta klasy ma odgadywać. Kto da prawidłową odpowiedź - dostaje od nauczyciela plusa. Czytaczka: "Kolega spadł ze schodów. Jest nieprzytomny..." Kolega: Z buta go! Czytaczka: "Rośliny egzotyczne są zwykle trujące..." Koleżanka: Erotyczne?? Czytaczka: "Człowiek został potrącony przez samochód. Czy trzeba... A. [cośtam], B. [cośtam], C. [cośtam], D. zadzwonić na pogotowie, a przed jego przyjazdem opatrzeć mu tułów i głowę?" I od razu krzyczy: - D! Nauczyciel: Opatrzeć tułów i głowę, d...? Znaczy się, trzy części ciała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi