Japanstache Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Drogi Bartku, Powinno być PsichiX, misiu. Gorąco pozdrawiam!!11!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie chce nic mówić ale powiem z ogólnych moich obserwacji jesteś jakby to powiedzieć, o masz za małe IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 XD. Egzekutor, jesteś moim masterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 XD. Egzekutor, jestes moim masterem. Naprawde smieszna ta sytuacja w szkole! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Egzekutor, trafna uwaga!!!!!! Bystry jesteś chłopak!!!!!!!! :)))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 kvrwa, czasem jak tu wchodzę, to po niektórych postach AUTOMATYCZNIE WYCHODZĘ, musicie mi i innym to robić ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Od dzisiaj w naszej szkole panuje nowe wyzwisko: Twoja stara/twój stary ma ryj jak avatar Ranmusa :D Pjona, i to mi się podoba! I nie słuchaj się reszty, bo zazdrość ich zżera i tyle, hahahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To teraz ja opowiem historie z WF-u. Dziś na lekcji odbywał się mecz piłki nożnej. W pewnej chwili jeden z zawodników rozpoczyna natarcie na bramkę przeciwnika! Kopie! Piłka leci niepowstrzymanie w stronę bramki (zrobionej z ustawionego pionowo materaca!) Przestraszony bramkarz nie stracił zimnej krwi: chwyta za bramkę i ją odsuwa, tak że piłka trafia w ścianę :P W ten sposób uniknął gola. A teraz coś, co zdarzyło się parę lat temu. Podczas meczu piłki ręcznej jeden z bramkarzy niechcący trafia piłką w głowę innego chłopaka. Chłopak zaraz chwyta piłkę i krzyczy nieludzkim jęk-charkotem: "Głupi jesteś?! A może ja ci też tak zrobię??" Podchodzi do bramkarza bardzo blisko i zaczyna ciskać piłką w materac-bramkę tuż koło głowy biedaka, jednocześnie charcząc diabelsko: "Oooo!! Oooo!!" Biedny bramkarz zasłania się jak umie, a wszyscy zawodnicy gapią się na to pandemonium z otwartymi ustami. Skończyło się tak, że nauczycielka zła jak osa zajęczała: "Stać! Stać! Jak ty się zachowujesz. ...???!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 PS.kontakty mam z nią dobre... i co nas to obchodzi ??? a co do mnie to ostatnio wciekły nauczyciel od techniki tak rozdarł mordę że aż mu żyła z łba wyszła :D do dziś mam z tego pompę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 @Up-o lo hahahahahahahahahah XDDDDDDDDDDDD... Nie... Lol Wciekly :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 takie sytuacje nie są śmieszne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 JAK NIE LOL ŻYŁA MU WYSZŁA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Trzeba zamknąć ten śmieszny temat, bo się z niego budyń robi. ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cały czas był budyń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 I cały czas będzie, nie okłamujmy się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jak ostatnio byłem na festiwalu nauki w moim mieście, to w przerwie tegoż pokazu poszedłem z kolegą na kawkę :) Gdy kolega sobie kupił, przyszedł gościu z termosem i dolał mu azotu do kawki. Cytuję jego słowa: - To tak na poprawienie smaku :)Niezła była pompa, jak tego spróbował, a potem wyj**ał do kosza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Na lekcjii Angielskiego gdy tam dala nam prace i prawie wszyscy robili nauczycielka sie spytala -so, what would you like to have for Christmas from your Parents? -YOUR MUM! krzyknal gostek, a na to nauczycielka do niego podeszla z taka mina :<, ten wystraszony zaczal sie bac a ona na to -I think im better than her Offtop - Ch3m, a gdzie spust w teojej broni Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 @UP: Pytaj Wojzaxa, to jego dzieło :) Na angolu czytamy czytankę i było takie coś: -... and the man make mi ice cream. koleś: - Hehe, fajnie by było, jakby mi zrobił :D pani: - No wiecie, teraz to wystarczy iść i zapłacić, nie trzeba większego wysiłku xDD Wszyscy mieli banany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wszyscy mieli banany. Ludzie czy wy myślicie ze ja mam znać wszystkie gwary?? Co oznaczają banany? powiedz mi, nie rozumiem... jak mam ci na to odpowiedzieć?? (kto zgadnie czym inspirowany jest mój post? :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 banan= szeroki uśmiech wywołany powiedzeniem czymś śmiesznego @Zainspirowanie: Twoje skojarzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Śmiać można się głównie z głupoty nauczycieli. Np. pani od informatyki kazała nam wejść na strony niestosowne, by sprawdzić zabezpieczenia (??) :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Banany to duuuże uśmiechy na ustach takie jak ten ---> :D Korodzik: Hmm...babcią stasią?? :P :) Cytat śmiesznej sytuacji opowiedzianej na forum nk(przez jedną z moich kumpeli) A macie screena :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Pental pochwalił się swoją znajomością kilku ciekawych adresów i wszyscy byli zadowoleni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bassmaster: co tam jest zabawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bassmaster: co tam jest zabawnego. Jak to co. To, że Rości spadł na Kamilę Smacką w szatni! A po Rościszu jeszcze chyba przeszła Aśka! Bolało! I jeszcze to było dobre! nikt nie odgadł że moj post jest klonem tego :( auaa boli :crying: (nowy konkurs: skąd [od kogo] pochodzi powyższa linijka?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 auaa boli :crying: Murdalowrida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wygrałeś rzodkiewkę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ej Bassmaster, nie ma to jak 11 kart w jednym oknie :P -Witamy w FirefoX -Śmieszne sytuacje w szkole -Witamy w FirefoX -Zamieszanie w ... -Bolesław Prus -GMClan forum -Nasza Klasa -Jak zrobić odtwarzacz -Witamy na stronie... -Krynickie towarzyszenie czegośtam -Orion 2012 I jeszcze włączony czat z 4 osobami, z których tylko jedna jest dostępna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 O tak :P lubie takie zamieszane na kompie :P Bassmaster: co tam jest zabawnego. Zazdrościsz bo nigdy u Ciebie takich sytuacji nie było :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi