warcrawt Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Tytół:Paint Twórca: Grafika:Warcrawt inne:Warcrawt Opis:Paint program do grafiki stwożony przez warcrawt. Mam nadzieję że sie spodoba nie oczekujcie od niego zbyt wielę. screeny:poco??? LINK DO PLIKUPaint.rar Nie ma screenów - jest ostrzeżenie. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Słaby ten pasek ładowania moim zdaniem xDDD No fajne, umożliwia to co paint XD ale ja tu widze przerobiony przykład Psichixa! I nawet nie wpisałeś nigdzie że korzystarz z czyjegoś przykładu! Przerobiony przykład + nic rewalacyjnego = 1 gwiazdka Rozumiem jak byś dał jeszcze jakieś rysowanie kół itp ale ty tylko dodałeś robienie kolorów do przykładu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie to nie przerobiony przykład!!! sam zrobiłem dzięki surfaces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Jeszcze oceny nie oddałem bo się wstrzymnałem... Ale dałbyś jakąś notke ze z przykładu psichixa korzystales czy cos... Dam 2 gwiazdki bo to umie mniej niż paint... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A gdzie prosta linia, gdzie koło,gdzie prostokąt? Przecież zrobić to to prościzna :] 2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 A gdzie prosta linia, gdzie koło,gdzie prostokąt? Przecież zrobić to to prościzna :] 2* Rysuj ręcznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Jak taki mądry jesteś YODA to podaj kod na to co chcesz to dorobie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 draw_rectangle, draw_circle, draw_line. A program ssie. Po cholerę robić coś takiego. Ponieważ nie ma takiej oceny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Warcrawt, to miała być parodia Painta? Jeśli tak to wyszło ci to kiepsko. Jeśli nie, to odpowiedź jest taka sama. Ocena: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Nie chcac powtarzac niektorych wypowiedzi powiem: zmien zwykly kursor na cos innego, dodaj rysowanie kola itp., moze dodaj cos czego paint nie ma :P Ogolnie dam 2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Jak taki mądry jesteś YODA to podaj kod na to co chcesz to dorobie dry.gif Lolz :lol2: A co to za problem - skoro umiesz zrobić zwykłąkreskę to to też powinieneś - i tu wychodzi fakt iż korzystałeś z/przerobiłeś przykłąd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Było by jeszcze fajne, jakby były takie opcje jak w prawdziwym Paicie, tutaj jest tylko ołówek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie no! Na co to komu? To 120x gorsze od normalnego painta.. Niestety nie ma tu oceny "0", więc daję 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 screeny:poco??? a po to, by nie strzelic na jakas gafe... ... i tak mi nie dziala :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 do dupy, juz mogles chociaz dac opcje OPEN i dac mozliwosc zmiany rozmiaru pędzla. Maxymalnie daję 0 gwaizdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Jak taki mądry jesteś YODA to podaj kod na to co chcesz to dorobie <_< OMG, nie ma to jak wysoki poziom prezentującego swoje wypociny :/ PS: wpiszcie sobie "pictochat" w wyszukiwarce forum ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Podejrzałem skrypt który dał do eventu: NO MORE LIVES: (lol) color=c_black // kolor rysowania - czarny // początek linii tx=mouse_x ty=mouse_y painting=false // wylaczamy rysowanie_linii paint_sur=surface_create(room_width,room_height) // tworzymy nową powierzchnię o szerokości i wysokości zgodnej z rozmiarem rooma surface_set_target(paint_sur) // ustawiamy cel rysowania na powierzchnię paint sur draw_set_color(c_white) // ustalamy kolor tła powierzchni draw_rectangle(0,0,surface_get_width(paint_sur),surface_get_height(paint_sur),0) // rysujemy tło powierzchni o rozmiarze takim jak nasza powierzchnia surface_reset_target() // resetujemy cel rysowania do ekranu gry Więc przerobiony przykład to jest. Bach 1/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 co wy od niego chcecie? zasluzyl na 4/5 :thumbsup: To byla ironia. daje 1/5 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 gdybym był ciotą powiedziałbym : całkiem fajnie mu to wyszło o nigdy painta na oczy nie widziałem super malu malu ale zabawa ale nie jestem ciotą dlatego mówie że: ma wszystko to co paint a nawet ZA MALO jak to jest parodia to ja jestem ... och dobra jednym slowem 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 heh beczne ;] fajnie ze mozna zmieniac kolory i wogole... 3,5/5 bo 4 to za duzo dobra zart 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 2/5 mogles dorobic lupe,gumke i dopelniacza to bys nazwal Pixel Art Editor i by bylo super do pix arta i by moze mialo nawet duza popularnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie nmno nawet fajny :] Nie wiem, skąd te złe oceny....... Są podstawowe możliwości, i nawet fajny wygląd :P Tylko dodaj jakieś kółka, linie itp. do następnej wersji :) Chociaż to dość skomplikowana sprawa...... A tak poważnie: Na co to komu?! Ja uważam, że powinna być jakaś eliminacja gier (programów) - czyli że jak mod stwierdzi, że gra za słaba to zamyka temat..... bo to co się ostatnio dzieje to przesada :P A co do linii itp. taaa, dałeś rade zrobić cały silnik, a nie umiesz zrobić linni, prostokąta? Jasne.... przykład i tyle. Trzeba było użyć chociaż przykładu Yoody... ma więcej funkcji. ale ma dobijający ołówek :D Oczywiście 1/5..... weź się za gry chłopie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Kiedy zobaczylem nazwe tematu, od razu do mojej glowy przyszedl czlowiek ktory nie wie ze Game to po angielsku gra a Game Maker to stwarzacz (?) gier. Radzilbym poszukac programu Program Maker, ktory bedzie do robienia takich dupereli, po raz 3 mowie: Nikt tego nie bedzie uzywal! Oczywiscie daje 1,5 w paincie jest wiecej kolorow wiecej opcji rozmiary pedzla duzo by wymieniac... #Snake: jak to podejrzales :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 PROGRAM BARDZO MI SIE PODOBAŁ PATRZCIE JAKIE MOŻNA W NIM ŁADNE OBRAZKI ROBIĆ :D Moja ocena 2/5 - Liczą się chęci .. liczy się ile pracy w to włożył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No niestety problem w tym, że to przykład..... Potwierdzam opinię Sausa :P Na co robić takie programy....... nie umiesz robić gier? I nie kłam że sam robiłeś. No ale nieźle, dorobiłeś wybór koloru. Wymiatasz. Czekam na następną wersję.... PS: A woóle dałoby rade zrobić w GM'ie zaznaczenie? Ale nie prostokątne, tylko odręczne :P Chyba by nie dało rady...... no chyba że z jakimś DLL'em.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ocena 5/5 za napisanie w GMie algorytmu kompresji do PNG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgadzam się z wami wszystkimi, tylko, że wy, co śmieszniejsze nawet autor nie znacie praktycznego zastosowania tegoż programu. Początkujący, który pierwszy raz zasiadł przy komputerze, nie jest najlepszy w rysowaniu prostych linii i przeciąganiu myszki. Ten program jest dla nich całkiem przydatny, taki prosty szkicownik. Sam kiedyś taki przykład napisałem, ale nie chciałem opublikować: https://gmclan.org/up2227_3_scrible.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 #2Up Co ty gadasz, jakie napisanie :D Byl topic z tym zapisywaniem do PNG i pewnie stamtad wzial tak samo jak surfaces :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 @UP: Z tego co mi wiadomo to GM nie ma wbudowanej obsługi zapisu w kompresji PNG,a DLL'a nie widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zmienić rozszerzenie to i ja umiem :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi