Boro Casso Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Szukam ludzi do drużynowej sesji rpg (na chacie). Ja oczywiście zgłaszam się na MG ;-) Rozgrywka w klimacie Dark Fantazy, system autorski a elementami dnd, rozgrywka turowa. Wszyscy chętni mogą pisać w tym temacie. Adres czatu : http://fildin.org/rpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No może bym i zagrał ;p sam z kumplem grałem kiedyś w jego gre na forum i w ogóle gram w RPG więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ja też bym zagrał. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Informacja : Gramy Jutro o godzinie 12:00 Adres chatu podam jutro ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ech, przypomniały mi się sesje z kleofasem, Wirtem, Pieterem i blackmaulem. ;p To dopiero był hardkor! ^^ Może wpadnę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Chętnie bym się przyłączył do gry. :) O ile nie macie nic przeciwko temu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Haha Maximal xD trzeba to powtórzyć na ircu xDD to były czasy hhahhahauauashuash ;) może się zgłoszę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 OpenRPG > chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jak będę miał czas, to oczywiście zagram x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 RPG na czacie to kupa :P Na żywo to jedyna słuszna metoda. Ale co tam, bawcie się dobrze :P Szczęścia życzę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 @up Wiem że chat nie zastąpi prawdziwej gry rpg, ostatnio zachciało mi się pograć w sesje a żaden ze znajomych "już sie w to nie bawi' ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 To powieś ogłoszenie w szkole czy coś. Ewentualnie w Anonsach zamów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja chciałbym to zobaczyć, jak sobie z sesją radzicie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mam pytanie: To będzie na czacie ircowym czy na jakimś polchacie (czy czymś w tym rodzaju)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 @up początkowo pisałem skrypt chatu w php, ale stwierdziłem ze lepiej będzie jak skorzystam z flash chat. Już za paręnaście minut podam adres. Adres czatu : http://fildin.org/rpg/ Po rozpoczęciu gry napisz /msg Boro_Casso Rasa Klasa Profesja Wiek Płeć Rasy : Człowiek, Elf, Hobbit, Krasnolud, Ent. Klasa : Biały Mag, Czarny mag, Szaman, Barbarzyńca, Mnich, Skrytobójca Profesja : Wojownik, Palladyn, Złodziej, Szpieg, Nekromanta, Płeć : Mężczyzna, Kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jak sie w to gra??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 @up jeszcze się nie gra. Pisze ze o 12:00 start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mistyk: polega to na tym, że MG mówi w jakiej sytuacji się znajdują gracze, a gracze mówią, co robią ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Klasa : Biały Mag, Czarny mag, Szaman, Barbarzyńca, Mnich, Skrytobójca Profesja : Wojownik, Palladyn, Złodziej, Szpieg, Nekromanta Czym się różnią klasy od profesji? :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Hm... Boro Casco gdzieś poszedł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Lol już niedługo 12.00 :P Tak to jest jak sie siedzi do pólnocy - prawie bym zaspał :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Klasa to szkoła jaką zakończyłeś a profesja to zawód który wykonujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 i jak tam sesja idzie/poszla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Sesja ma być kontynuowana o 14:15 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 I chyba sesja już upadła bo MG się nie pojawia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Po rozpoczęciu gry napisz /msg Boro_Casso Rasa Klasa Profesja Wiek Płeć Rasy : Człowiek, Elf, Hobbit, Krasnolud, Ent. Klasa : Biały Mag, Czarny mag, Szaman, Barbarzyńca, Mnich, Skrytobójca Profesja : Wojownik, Palladyn, Złodziej, Szpieg, Nekromanta, Płeć : Mężczyzna, Kobieta Ou, interesujące podejście do rpg :P Mmm, niech żyje Ent Skrytobójca! Zagłada kryje się w lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie ma to jak punktualny MG xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Pisałem referat o kompresji i jakoś nie patrzyłem na zegarek. Kiedy umawiamy się na kontynuacje sesji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Sorka że mnie nie było ale nagle mi prąd wyłączyli. :( A może o 17:30 byśmy dokończyli sesje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ja się przyłącze....kur** właśnie mi żarówka w lampce poszła ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi