PsichiX Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Tytuł: Miq'Elle Gatunek: Program Opis: Odtwarzacz plików Mp3, Wave, Midi oraz AVI (video) z użyciem Saudio DLL. Jest to prosta (i troche uboga) alternatywa dla WinAmpa. Z początku program był tworzony jako moduł do gier (odtwarzacz audio-video w grach) ale najpierw zanim umieszcze kod chcem poznać waszą opinie o programie. Download: DLOAD (Update to version 1.6) Rozmiar pliku: 1.03 MB Autorzy: Programowanie: PsichiX Fabuła: Brak Grafika: PsichiX Muzyka: Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Fajnie że u mnie nie działa :thumbsup: Czytaj nie odtwarza muzyki którą puszczam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No wlasnie, a powiedz czy wyskakuje ci jakis error czy tak po prostu nie odtwarza? PS. zaznacz utwor w liscie i dopiero wlacz odtwaczanie :P EDIT: Ehh, sorry! nie dalem dlla xD. juz daje aktualizacje z dllem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jakoś dll-a nie widzę - chyba dlatego to nie chce odtwarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ok, juz jest wersja z dllem. Jeszcze raz sorki za blad xD Pobierajcie jeszcze raz i komentujcie @DOWN: eh, no kazdy kiedys zaliczy wtope xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 EDIT: Ehh, sorry! nie dalem dlla xD. juz daje aktualizacje z dllem xD Gratz PsichiX! xD EDIT: To co w tym odtwarzaczu mi się podoba to jego wygląd i to że można go trzymać pod ręką i nie wadzi i nie szpeci :P Tak więc oprawa spoko... Niewygodny (dla mnie) jest fakt że nie można zaznaczać np. wszystkich piosenek w folderze :/ poza tym to mało opcji ma xD Podsumowując: 3,5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Player OK, ale mam wątpliwości co do jego szybkości. 3/5. To u mnie max dla GM-owych MP3-Playerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Co prawda, malo opcji ma - na razie - ale jutro dorobie kilka opcji (w tym obsluge playlisty podobna do winampa). Ale mam pytanie: czy jako modul do gry sprawdzilby sie? Bo to mnie wlasnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jako moduł - raczej tak. Wypuścisz moduł to wszyscy skorzystają, a co. Mi przydałby się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ale to zżera pamięci... :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Wolę WinAmp'a :) 3/5 GM nie nadaje się do tworzenia odtwarzaczy multimedialnych - jest zbyt powolny, i zżera za dużo ramu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Szczerze mówiąc nie widzę sensu istnienia PsichiXowego tworu. ;p Ani jako odtwarzacz, ani jako moduł. ;) W przypadku tego drugiego, każdy myślący po prostu użyje jakiegoś dlla (SXMS na przykład), a pierwszego punktu chyba nie muszę tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Przydała by się jeszcze możliwość regulowania głośności ; p no i to wczytywanie mp3 z folderu. Layout jest całkiem fajny, lubię oglądać swoją tapetę ; p WinAmp ciągnie sporo Cpu ; / 60%.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 WinAmp ciągnie sporo Cpu ; / 60%.. Jak się ustawi najbardziej przebajerowaną skórkę Modern do Winampa jaka istnieje, to na pewno będzie brał dużo procka :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Super daje 5/5 nareszcie coś fajnego!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dla mnie OK. Jako moduł - jak najbardziej. Jako odtwarzacz - ok , ale brak regulacji głośności - dlatego dałem 4/5 a nie 5/5. Ogólnie jestm na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Bardzo fajny programik xD 4/5 ale to zżera pamięci... :boxed: BO jak masz słabeko kompa to się nie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 świetnie :D brakuje mi tylko czasów i dopracuj suwak, nie powinien wychodzić poza okienko ;P Acha no i by się przydało masowe dodawanie zasobów tzn. że zaznaczam parę plików naraz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 BO jak masz słabeko kompa to się nie dziwieA co to ma do rzeczy? 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 to jest tylko pokaz możliwości GM'a , nic więcej ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 a mi sie podoba szczegolnie efekt "przezroczystosci" ;) daje 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dalem juz update do wersji 1.6. DLOAD (Update to version 1.6) Oraz w pierwszym poscie (wraz ze screenami) Co nowego w wersji 1.6: - skorki (dowolna modyfikacja i mozliwosc tworzenia nowych) - wczytywanie calych katalogow - poprawione bledy odtwarzania z wersji poprzedniej + probuje zrobic zaznaczanie wiekszej ilosci pozycji z playlisty oraz kasowanie ich (zaznaczanie dziala poprawnie, ale kasowanie zaznaczonych pozycji nie zawsze dziala) Sciagajcie i komentujcie nowa wersje, oraz piszcie ktora skorka sie wam podoba najbardziej. Moi faworyci to: Coyote Bridge oraz Ring blue explosion :) PS. Jutro lub pojutrze dam Miq'Elle jako modul do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Super!Naprawdę podoba mi się.Wg mnie to będzię...5/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 1. Zmień czcionkę. 2. Przez te obrazki w tle całość jest bardzo nieczytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 MP3 z bitratem 320 kbps źle się odtwarzają (przynajmniej u mnie) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Teraz jest supcio :D tylko popraw ten pasek przewijania aby jego boki nie wychodziły po za room :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi