Maximal Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Start tury: 15.10.2007 - 16:18 Temat: Super Tusk Czas: 24h Uwagi: Ma być konkretnie i oryginalnie? Proszę bardzo. ;) Link pomocniczy Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hm, a czego w formie wyjściowej ta tura wymaga? :) Byle co, byle z Tuskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gry w formie pliku wykonywalnego (.exe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Tak myslalem ze to bedzie... To ja dla odmiany nie zrobie tego w 3d - zeby zdazyc :P PS. To żes ture w dobrym czasie dal xD ;P Wolalbym by jak zawsze byly w weekend (pewnie nie tylko ja) Powodzenia reszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wiesz dobrze, że nie o to pytam. Miałem na myśli typ gry, bo nie zostało to sprecyzowane. :) Czy za grę na tę turę, można uznać cokolwiek związanego z Tuskiem? Bo nawet w opisie tematu mamy: Uwagi: Ma być konkretnie i oryginalnie? A nadzwyczaj konkretne to znowu nie jest. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Sam temat jest konkretny, ale forma dowolna. :) Może być platformówka, FPS, TPP, ścigałka, co chcecie. Byleby było o Super Tusku. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 ale mam pomysł :D biorę się do pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mam pytanko. Czy moge wystartować?? :) bo bym bardzo cchiał ale nie wiem bo może się zapisać musiałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Możesz. Do listy dopisujesz się poprzez udział w którejś turze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Ja sie dobijam do Ligi i mam juz zarabisty pomysl na giere :) Szkoda, ze dopiero teraz dajesz Lige a nie w weekend :( No ale coz :D Trzeba brac to co dane i jechac dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Łe, jaki głupi temat, wolałbym Super Kwachu :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Marmocie, naucz się dostosowywać temat do własnych potrzeb. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Noo, noo, fajowy temat. (Tym bardziej, że chcę wygranej PO) Mam nadzieję, że nie schrzanię tego jak Pacman: Whole truth i Cosiozbieracz (cała seria), no i zdążę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A ja mam pytanko - czy można użyć oryginalnej japy Donalda :P Tzn czy trzeba ją konicznie rysowac czy mozna sam łeb dać ze zdjęcia :F ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Można użyć gotowego łba, ale reszta ma być własna. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A ja wam powiem nawet na podstawie czego i kogo ten pomysł: https://gmclan.org/up23_4_setup_tusk.html Tylko nie robić tego samego, bo to plagiat będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No wiadomo - o to chodziło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Okej skończyłem ;p wiem że szybko ale gra nawet fajna xD uważaj bo "atakują klony,będą ich miliony..." rozwal kaczora bo się spłodzi ;p http://www.gmclan.org/up1486_4_Liga_24_kaczor_smaszer.html miłego grania :D ^^ ...::enjoy::... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gry dodajecie sami: http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...tails&zm=36 W niektórych przypadkach może to zrobić redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 aha sorki nie wiedziałem to moja pierwsza gra w lidze24 oooo moja mama się przestraszyła że jak dam tą gre na neta to ludzie zaczną ściągać i potem dojdzie a rano domnie ABW zapuka xD <rotfl> hahaha padłę mwręcz jak to usłyszałem PS.jest to możliwe?? =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No pewnie, Wielki Brat jest wszędzieeee ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A japy kaczucha też można użyć? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Już skończyłem :D Rzucamy w Tuska pomidorami! xD Dodałem opcję zmieniania twarzy ;p http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=38 ( Dodałem na lige ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No dobrze już sie do pracy zabrałem.:) EDIT: A japy kaczucha też można użyć? ;> Pewnie :) ja też to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Troche żałosna gra ale nie miałem zbytnio czasu :P A szkoda nie dać http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=39 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Pewnie :) ja też to zrobiłem.A Ty co, organizator? :| Japy owszem, mozna użyć, ale na przyszłość nie wypowiadaj się za mnie, ok? ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ale można wszystkich polityków? Edit: Z innych gier wynika, że chyba tak ;) I raczej nie robie bo temat trudny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=41 Nie śmiać się :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 UP: Nie martw się, z tego się nie mozna śmiać. :) Z tego można najwyżej płakać :) Wiem że ci dodałem otuchy :P Ja nie startuję. Dzisiaj mam dobry dzień i zostawię wasze żołądki w spokoju xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Ale shit.... z tego nie można się śmiać ;/ UP.zgadzam się z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi