warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Opis: Tiuning of car to program do tworzenia aut 2d do gier takich jak (gta1,gta2,gtalondon). Creditsy: Twurca: Warcrawt Zapisywanie: Kryniak Błędy: Przy zapisywaniu trzeba wpisać nazwe i rozszerzenie. Dowoland: Plik Screny: Pobierajcie i oceniajcie!!! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hmmm... 3/5. Dlaczego? 1. Za mały samochód :) 2. Za dużo zajmuje <_< Ale wykonanie dobre :) naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Program fajny i nawet przydatny ale szkoda że dostępny jest tylko 1 typ auta :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 w sumie jak dla mnie to z deka lipa jedyne co fajne to ten kawałek u 5 mb :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 "Twurca:" <- lol XD a tak przy okazji jak robisz polski program nie wsadzaj do niego na chama angielskich słówek typu "color".. btw. zrób zapisywanie do .png jakość ta sama a waga znacznie mniejsza ; p a i jeszcze mógłbyś ustawić kolor świateł przednich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ta muzyka jest niepotrzebna bo obciąża wagę pliku. Fajny programik ale powinien być bardziej rozbudowany, bo zmienianie kolorów to nic. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Fajny programik może sie przydać twórcom gier ala gta 1 :). 4/5 na zachete dodaj jeszcze rozne rodzaje samochodów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Już pracuje nad 2 częściom. dziękuję zapamientam sobie te uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Może zamiast co dwa dni wydawać kolejną część, to poprawiaj stare wersje? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jak narazie to ten program jest bardzo ubogi dlatego dam 3/5. Rozbuduj go. moja propozycja : mozliwosc naklejania na auto roznych znaczkow typu ogień itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Właśnie pracuje nad naklejkami ale w temacie nikt nie odpowiada :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No bo maksymalnie na 3 gwiazdki zasługuje ten program, a uwierz mi - nie chcesz złych komentarzy ;) . Udoskonal go, to pogadamy. Narazie 2/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Już pracuje nad 2 częściom. dziękuję zapamientam sobie te uwagi Ja bym polecił raczej popracowac nad językiem ojczystym... Co do gry ? Wygląda jak "przerobiony przykład" - Bez dowodów nie mogę Cię o to osądzić.W sumie całkiem nie przydatne.2/5. @UP:Co racja to racja - Program zasługuje na MAX 3 gwiazdki,sam osobiście nie widze rewelacji w tym progsie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 To muj pierwszy program więc co sie dziwisz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Aha,no i nazwe programu przydało by się zmienić X_X Tuning Car a nie "tIuning OF car" EDIT:Proponuje Tuning The Cars... Bo to troszeczkę nie dość,że dziwacznie brzmi to i jeszcze z błędem.Z tego co sie nie myle Twój tytuł oznacza -> "tiuning" z samochodu. Nad zmianą nazwy tez pomyśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 jak dla mnie kiepscizna ;p nazwij tą grę Lakier the car bo sama zmiana kolorow tylko jednego wozu to do tiuningu (;)) daleko. Sorry za kaca który dodaje cos od siebie w tej wypowiedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jak dla mnie to kachaaa... za mały samochód, ale mi rozbudowany program gdzie tylko można kolory zmieniać :P poza tym co to jest żeby user sam rozszerzenie wpisywał :o przypomniały mi się czasy windy 98 :o Powinieneś dodać możliwość ładowania własnych zasobów z plików, albo większy zasób modeli samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Taki program to weź sobie umieść w głębi dysku. Jestem brutalny, ale powiem szczerze - wolę n00bowe platformówki niż bezużyteczne programy, które bez "empetrójki" zajmowałyby niecały 1 megabajt. Przynajmniej wykonanie nie hańbi aż tak, poza save'm. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No...Car Desinger to to nie jest, ale... 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja bym nawet nie dał 1 za taki złom Oo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Oj, bardzo słabe, lepiej popracuj ciężej, a lepiej.Tymczasem moja ocena to 3/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 To tak program nawet ładnie wykonany muzyka fajna, ale obciąża wage pliku, mało opcji, jest mozliwość zapisu auta, ale po co zapisywac jak nie można go wczytac xD no co prawda da sie, ale w sposub niezbyt ładny(otwórz za pomocą...). Dodaj opcje, polepsz wyglad (menu itp.) zmiejsz wage pliku a dam 5 gwiazdek a jak narazie dostajesz 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Tune'owanie, nie "tuningowanie" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi