warcrawt Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Co zrobić żeby np: mam sprita (spr_car) i sprita naklejke (spr_naklejka) i (obji_car),(obj_naklejka) naklejka się rusza (chodzi) jak zrobić żeby naklejka i samochód wyglądały tak a nie tak prosze o pomoc :) dodatkowo miejsce w creditsach !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Drawuj na innych depthach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 niewiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 najpierw samochód, potem naklejkę, potem malujesz kontury, Albo w naklecje koloroem prześwitującym robisz kreski i też widać wtedy ją jakby była pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 nie oto mi chodzi . Chodzisz naklejką o 1 pxel w (górę,duł,lewo,prawo,) iże jak wyjdzie kawałek naklejki poza auto to ten kawałek znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Coś takiego jak blending. Poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 niewiem o co Tymonowi chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wchodzisz do GM -> Naciskasz F1 -> Szukasz działu "Advanced Drawing Functions" -> Czytasz i już wiesz o co Tymonowi chodzi?. Ew. Zapoznajesz się z tym co jest w Wiki: https://gmclan.org/index.php?wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Nie potrafie angielskiego :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No to przeczytaj do końca post Blackmaula, to się dowiesz jak możesz się tego dowiedzieć bez znajomości języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wiem w dokumentacji PL ale nic tam nie znalazłem. Morze jakiś przykład oto grafika -autko -naklejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 to już zrób na 3 obiektach... samochód najwyższe depth np. depth=20 naklejka 0 np deph=0 i kontury najmniejsze np.depth=-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tak ale co mam zrobić gdy mam taką grafike jak wyrzej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Nie, grafikę żołnierza. Chłopie, ty tylko robisz, to co my ci mówimy? Sam kombinuj, my Ciebie tylko prowadzimy na dobrą drogę :) . Odpowiedź: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi