zalu Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Tytuł: bomber Gatunek: zrencznościowa Opis:Kierujemy bombom która po zetknięciu z ogniem wybucha a i jeszcze zbieramy kasę (dla picu ) gra ma narzazie 3 levele ale to dopiero beta Download:[/url] http://www.gmclan.org/up2661.html Rozmiar pliku: 2,88mb Autorzy: Programowanie: zalu Fabuła: zalu Grafika: zalu Muzyka: brak Screeny: Gra: Menu: Screeny zrobione przez Blackmaula. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Gorszej gry na GMclanie nie widziałem -.- . I nie oszukuj ze screenami. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 nie oszukuje a poza tym moja pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wkurzyło mnie kilka rzeczy: 1. Ładowanie. 2. Screeny nie trzeba dać na uploader GMclanu. 3. Grafa jest raz ładna, raz brzydka. 4. Napewno zrobiłeś to na szybkiego. 5. Nie napisałeś, że to pierwsza gra. 6. Mała grywalność, mimo niezłego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Pomysł fajny tylko full bledow 2 plansza niedokonczona. I tak jak mówił mistrzunio raz grafa ładna raz brzydka. Ogólnie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Tak wiem nie jest to gra doskonała ale w wersji full będzie: 1.leprze ładowanie 2.24plansze 3. możliwość zapisywania i wczytywania 4.sklep z ulepszeniami 5.healt 6.i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Chodzilo mi o ten tekst napisany w loaderze. Źle świadczy o autorze gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 No loader trzeba zmienić. Jak go widze to mi się już nie chce grac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zalu: Co to ma być? Uploader nie przyjmuje plików w formacie *.bmp! W ciągu 24 godzin ma być screen albo dam warna! A gra jest do d**y. Do zmiany jest wszystko z loaderem na czele. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja pierdziele. Gra nie warta nawet czasu który straciłem przy pobieraniu. Spadająca, wieszająca się kula nie ma nic wspólnego z grywalnością. Spędziłem minutę przed tą grą i od razu wyłączyłem. Grafika marna, muzyki brak. round(0.5) / 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jak to sie stało ze dostał tyle 1 (tylko jedną 2), a ciągle ma 2 gwiazdki. Zalu, ponoć miałeś robić super rpg i ponoć dużo potrafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Już ma 1* x) Gra nie dopracowana grafika oczojeb*a tylko 1* mogłeś się postarać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 qur...ale dno aż płakać się chce że tak oszpeciłeś GM, ja pier... Ty chyba nie widziałeś co robisz jaki bezsens coś zapi.. na dół i wielka gra :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nawet linka nie umiesz dać poprawnie do gry... nie dziwie sie ze screenow nie udało ci sie dać ;p Sciągnołem i będę żałować tego przez najblizszy tydzień... Ale ty glupi jestes, wylgaryzm w ładowaniu jest taki śmieszny jak widok tego co zrobiłeś w GM'ie Gorszej gry nie widziałem... żal mi więcej na ten temat pisać!! PS: jedna gwiazdka to o 5 za duzo jak na ta gre ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ja dam 5 gwiazdek bo gra jest super i mi się podoba :** dla autora lol* *ofc joke.. 1 gwiazdka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dam 3 gwaizdki na zachęte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Pozwolę sobie wyręczyć autora, ukazując piękno tej gry na 2 screenach: Gra: Menu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 LOL spadłem z krzesła!! xD Co to ma być :D . Totalne dno, głupszej gry nie widziałem XD . 2 minutki robotki. A loading mnie rozwalił <hahaha> . -1/5 bez kitu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja się tylko doczepię, że kolorystyka gry jest wyjątkowo smętna i ponura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja się tylko doczepię, że kolorystyka gry jest wyjątkowo smętna i ponura. wiesz mroczny klimat i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zalu, ponoć miałeś robić super rpg i ponoć dużo potrafisz. ok ok już wiem nigdy więcej nie zrobię żadnej gry a co do pytania micansera to ja praktycznie nic nie potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 AA ja dam 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 dlaczego? przecież dla większości gra jet totalnym dnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 On dal ci 'na zachętę', ale ja cie zachęcać do ukończenia nie będę, więc daję 0/5, a ponieważ tyle w ocenie dać nie można to uznam tą grę za dobry żart i licze że kolejnym razem nie pozwolisz nam oglądać czegoś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Na 100 % potrafisz zrobić coś lepszego. I nie obrażaj się. Spójrz na komerecyjne gry. Pisząc swoje gry udawaj, że chcesz je przebić. Jedynym plusem, jak na amatorskie gry jest to, że nie przerobiłeś przykładu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie obraziłem się tylko no mam gma od roku i niewiele umiem a jak kończę moje pierwsze dzieło to to mnie spotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie broń się tym że masz rok gm'a, bo ja mam też rok i nie ma sie co porównywać - po prostu kwestia nauki. Im więcej sie uczysz tym więcej umiesz. I jak na rok z gm'em to liczył bym na coś lepszego niż to, serio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Nie obraziłem się tylko no mam gma od roku i niewiele umiem a jak kończę moje pierwsze dzieło to to mnie spotyka To ile razy uruchamiałeś go przez ten rok? Troche dziwne że osoba robiąca coś w gm od roku tak mało potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ale nie rezygnuj tylko po usłyszeniu trochę konstruktywnej krytyki... bo w życiu do niczego nie dojdziesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 dzięki za słowa otuchy miejmy nadzieje że następna gra będzie lepsza a co do pytania micansera uruchamjałem go około 30 razy a chcę poznać możliwości klocków stworzyć dobrą grę i przekonać się czy jest dobry efekt i czy opłaca się uczyć kodu a poza tym mój kolega ma gm'a kilka miesięcy i robi gry podobne do Almory więc to zależy od tego jak kto się szybko uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi