LionX Dagger Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tytuł: Bad Night Gatunek: Horror XD(yea right XP) Opis: Opis delated Sterowanie : W,A,S,D - Chodzenie i streafe LPM - strzał Myszka - Celuj 1 - Pistolet 2 - Karabin 3 - double shotgun Download: >>click<< Rozmiar pliku: 1.67MB Autorzy: All in credits baby ^^ Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No, więc... jest ciekawie. Grafika pasuje, muzyka hmm... w horrorach polecił bym użyć inny format niż MIDI bo takie brzdąkanie psuje cały klimat. Podczas gry jest trochę za ciemno, aż musiałem posłużyć się bronią do oświetlenia pokoju :) więc latarka powinna mieć większe, a raczej szersze "pole widzenia". Menu takie sobie, i zamiast "High Scores" jest "Hight Score". No nic, gra może być grywalna. 3/5 :P Po nazwie tematu spodziewałem się jakiejś gry o banowaniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ekstra! Gra oczywiście coś mi przypomina :P J/w przydałoby się większe światło latary. Ogólnie gra się nieźle i nie mam zastrzeżeń... No, może oprócz muzyki.. :F 4 gwiazdki ;] Down: A co masz do grywalności? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ale bugi utknąłem kilka razy z zombie w ścianie xD Grafika ładna tylko z grywalnością nieco gorzej :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 dokladnie - grafika ladna z grywalnoscia nieco gorzej. 4/10.. nie podobaja mi sie te czarne kwadraty, niby element zaskoczenia ze nie widac tego co w drugim pokoju, ale imho zwykle swiatlo latarki by wystarczylo nie wiem po co jeszcze bardziej gre przyciemniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale bugi utknąłem kilka razy z zombie w ścianie xD Nie wiem jak z tą ścianą ale myślę że zomby po prostu cię złapał wiesz gdyby nie to gra byłą by zbyt prosta nie mówiąc że już jest prosta w manual’u masz kilka tipsów co do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Gierka mi się podoba, ale mają racje, muzyka w trakcie gry nie pasuje, zrobie nową (jesli będe miał możliwość, aktualnie nie mam). nie podobaja mi sie te czarne kwadraty, niby element zaskoczenia ze nie widac tego co w drugim pokoju, ale imho zwykle swiatlo latarki by wystarczylo nie wiem po co jeszcze bardziej gre przyciemniac Chodzi chyba o to że jest tu efekt wysokości (ściany są narysowane tak, jakby się odchylały od środka pomiwszczenia), gdyby połączenia między pomieszczeniami były widoczne, głupio by to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Fajna gierka 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Jasne, że 5 gwiazdek :] Pozdrawiam, Szymek11116 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Spoko gra 3 A muzyka mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiecek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Gierka naprawde fajowa, dźwięk ogólnie spoko, może bez tego "dzyndzania" pare razy utknęłem między ścinaa a zombi , a co do tego że zombi nas łapie to już w normalnym pomieszczeniu, daleko od ściany mogłem uciec. Ogólnie super 4/5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Cóż, nudne po prostu. :P Tak z 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 no no no... :] grafika 4/5 dzwiek 4/5 grywalnosc 4/5 ogolem 4/5 ladne wykonanie, pomysl w sumie dobry ale mi sie wydaje ze juz "nudny" (za duzo gier jest w stylu wstajesz z lozka a tu zombiaki), poza tym ten dom wcale nie wyglada jak dom! ani mebli, ani okien... czy to moze dom do wynajecia? :P troszke za latwa (zycie nie spadlo mi ponizej polowy) ale jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 o masz super muze do użycia... xD http://www.vgmusic.com/music/console/ninte...igismansion.mid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ban Night, Ubogie demo ^.- 4 punkt regulaminu. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 pablo, przerażające! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Strasznie to to nudne. Mam nadzieję, że dodasz jakieś przeszkadzajki? A po za tym strasznie pusty ten domek. Dodaj jakąś lodówkę czy stolik ;p. Nie wierzę, żeby gościu miał w domu tylko klucze. Grafika 5/5 - Super fajne efekty ;] Grywalność 2- - Nudaaa... Muzyka 4+ - ładna. Ogólnie: 5+2+4=11/3=4- Frajda: 2- Klimat: 5- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ^.-co to za post do ch#ja? już nawet nie chce ci się jednego słowa napisać? co będzie za 20 lat? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ^.- O jejku prze przypadek źle napisałem nie zauważyłem tego szczerze dopiero teraz to zauważyłem XP i nie trudno się domyśleć że zamiast ban ma być bad XP Nazwa tematu poprawiona. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 o Kurde ale zarąbiste xD .Fajne, straszne odgłosy, ponura muza. Nie wiedziałem że będzie takie straszne, a grałem przy zgaszonym świetle xDDD. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 *zZZzZz* muzyka denna gra, hm.. tez nudna, ale ujdzie. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Musiales cały ciąg zdazen opisać? zniszczyles zabawe ;/ Gra sie świetnie zapowiada ale ZA MAŁO WIDAĆ I daj tez efekt ze podczas strzału jest duzy blysk swiatła... Troszke straszne gdy sie samemu po ciemku o tej porze w to gra xD Podoba mi sie efekt latarki ;p Czekam na pełna wersja xD Troszke to tak chaotycznie napisałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 LionX, mam genialny pomysł jak uczynić grę straszniejszą :) napisz na gg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jak zrobiles efekt tej latarki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi