Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ludzie piszcie tutaj jaki jest wasz ulubiony rodzaj gry lub rodzaje. Moje ulubione rodzaje gry to: -RPG i MMORPG (1st) -strategia i strzelaninki (2nd) -przygodówki i wyścigowe (3th) Teraz wy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 MMORPG, MUD czy jakolwiek, ktokolwiek to nazwie, dla mnie to jeden shit. Niestety nie ma takiej na rynku ktora by mnie usatysfakcjonowala w 100% ani nawet w 50% wiec narazie w zadne nie gram. W Tibie gralem i bylo naprawde super, potem zaczelo w to grac coraz wiecej syfu jesli o graczy - durne dzieci, nooby, debile i ci ktorzy odreagowuja w grze za to ze ich w szkole bija. Strategie, rozniez nie ma na rynku nic co mnie cieszy. Trzeba grac w stare dobre Settlersy z Amigii :-) FPS. Czekam na Natural Selection 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Strategie, rpgi ... mmorpg nie lubię ale jedyny słuszny mmo jaki znam i w jaki gram to Almora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1. 3D strzelanki 2. platformówki , wyścigi (symulatory) , 2D strzelanki 3. strategie 4. cRpg , Rpg i H&slashy 5. mmo , wyścigi (arcade) A reszta ma znaczenie wtórne :P Edit :troche pokręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 RPG RPG RPG RPG. Trochę też MMO ale mniej reszta to shity( z wyjątkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1) Strategie i cRPG 2) Strzelanki 3) MMORPG ale tylko Almora :D Strasznie nie lubie gier wyscigowych z wyjątkiem NFS'a . Zrecznosciowe też odpadają. Gry o klimacie sportowym lubie ale tylko niektóre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziadekkleofas obudził we mnie miłość do Unreal Tournamenta 2k4. :) Tak więc RPG i FPS. MMORPG to jeden wielki szit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1. RPG'i nie MMO!!!!!!!! 2. Strzelanki 3. Akcje/Zręcznościówki I to by było na tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1. Szybkie, mordercze fps'y. (Serious sam, UT2k4!, Quake) 2. Porządne gry logiczne (Gruntz, Overlord) 3. Japońskie Bijatyki (KoF, Guilty Gear itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 "Porządne gry logiczne (Gruntz, Overlord)" wow fajnie jest usłyszec ponownie "Gruntz" właśnie muszę to zainstalować mam jeszcze płytkę xD z edytorem, którego czaję a jest trudny jak sama gra. Thx za przypomninie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja kiedys całymi dniami grałem w MMo znałem ich tysiące, puzniej grałem długo w CS, a niedawno skaczyłem grać w GTA SA Multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 zapomniałem o grach logicznych i bijatykach a to stawia mój ranking w innym świetle: 1. 3D strzelanki , bijatyki w japońskich klimatach (wiadomo big bronie , rysunki mangowe, anime) 2. platformówki , wyścigi (symulatory) , 2D strzelanki 3. strategie , logiczne, logiczno-strategiczne(gruntz) 4. cRpg , Rpg i mmo 5. H&slashy, wyścigi (arcade) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1. logiczne i przygodowki (no majas jakiestam powiazanie :P 2. dobre platformowki 3. BRUTALNE strzelanki (serious sam: pierwsze starcie, ss: drugie starcie i serious sam 2) PS @Luz - pierwszy post: pisze sie 3rd a nie 3th xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja najbardziej lubię free-roamingi i hack n'slash. No i jeszcze FPSy, ale to tylko kilka konkretnych tytułów (m.in. Halo, Call of Duty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 RPGi w najróżniejszym wydaniu. MUDy, cRPG, roguelike. MMO SSIE. Fallout 2 ponad wszystko. Planescape: Torment ponad wszystko. ADOM ponad wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Platformówki i RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Nie mam ulubionego gatunku. Jak coś jest dobre, to jest dobre i nieistotne, czy to zajebysty FPS, czy zajebysty RPG. :] ---------------- Now playing on Winamp: Iron Maiden - Dance Of Death via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wyścigówki, porządne platformówki, ciekawe RPGi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Te lubię: RPG MMORPG Horrory Shooters Bijatyki Sim-y (Theme Parki, Sim City itd.) Zręcznościowe Platformowe Tych nie lubię: Wyścigowe Gry bez fabuły Logiczne Catch the Clown Tibia Symulatory :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1.RPG,MMORPG 2.Farmer Fran :P 3.Strategie, strzelanki 4.Platformowe, zręcznościowe 5.Wyścigi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 1. Logiczne - szczególnie Tetrisy i Mahjonggi, ale fajnymi grami logicznymi na planszy nie pogardzę :P 2. Zręcznościówki - tutaj mój faworyt to X-Moto :D 3. Przygodówki - szczególnie typu point'n'click jak Teenagent, Prisoner Of Ice czy Książe i Tchórz 4. jRPG - nie mylić z cRPG, moim faworytem w tej dziedzinie jest Pokemon Red oraz jego remake Pokemon Fire Red, imho geniuszostwo, a cały serial to tylko marna próba przeniesienia tej cudnej gry na ekrany ;p ; a za MMO nie przepadam, chyba, że jakby było jakieś MMO stylizowane na jRPG, to mógłbym zagrać ;p 5. Strzelaninki - wszelkiej maści, szczególnie uwielbiam True Combat Elite i Wolfenstein: Enemy Territory, ale nie pogardzę też Call Of Duty czy Counter Strikiem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A ja w gry w które się gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 1. Tocośczymsąwormsy 2. Platformówki 3. Strategie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Te lubię: 1st: Remake'i! :D 2nd: Logiczne 3rd: Retro - uwielbiam stare hity 4th: Zręcznościówki każdego rodzaju. Tych nie lubię: 1st: MMORPG - pograłem chwilę w triala WoW-a, do 8 poziomu wyexpiłem, później mi się nie chciało. 2st: ... już nie ma. Acha, tak propos, Co to znaczy "platwormowe?" Ja znam tylko platformowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wszystko to, co jest dungeon'em keeperem i heroesem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Co to znaczy "platwormowe?" Ja znam tylko platformowe. Zapewne to mieszanina Wormsów z platformówką. :) Plat(worm)owe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 1. Strategie (StarCraft forevah) 2. RPG & Roguelike 3. Strzelanki (ale takie typu WarRock ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Strategie, RPG i casuale. Kolejność przypadkowa ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zdecydowanie fpp chociaz ja jako stary wyjadacz czesto sie na ukochanych strzelankach zawodze (ach te wymagania).. w kazdym razie nie polecam zakupu s.t.a.l.k.e.ra że tak rzekne offtopowo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 RPG żądzą :] Pozdrawiam, Szymek11116 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi