szymek11116 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tytuł: Uratuj brata 2 Gatunek: zręcznościówka Opis: Jesteśmy małą kulką i musimy dojsc do zielonej kulki. Download: Click Rozmiar pliku: Około 1 MB Autorzy: Programowanie: Szymek11116 Fabuła: Szymek11116 Grafika: Szymek11116 Screeny: Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Screeny nie działają :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sory, już dłem poprawny link :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. O_O? Co do gry: Szkoda słów ;( 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Oj...nie postarałeś się :| łan star... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Original, American, TRU CONVERSE, one star. To coś jak Bold & Beautiful: gówniane, ale tego dużo, tylko że zysków nie przynosi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Doszedłem do drugiej rundy i mi się znudziło :P hmmm 2/5 :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jedyne co nowego to levele i bonus :| . Słaba grafika (kulki i diamenty), a ostatni level.. Byłem w ostatniej planszy (chyba), ale nie da się jej przejść bez checkpointów. 3/5 - bo się postarałeś i w miarę grywalne :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Trochę nudna gierka. Dobrze by było, żeby była lepsza grafika. Znudziło mi się ciągłe chodzenie kulką. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Uch. Czemu, do choroby jasnej, robisz sequela do gry, która nie została opublikowana i zrobiona? :P To tak jakby kontynuować nierozpoczętą fabułę. No to rozpoczynamy wyliczankę: + Przy demie "jedynki" bolały mnie uszy... - ... a teraz otacza mnie niepokojąca cisza (dźwięk - 0/10)... - ... dobił mnie design leveli (niektóre przeszkadzajki po prostu wymijam)... - ... oczko mi ześwirowało (grafika - 2/10)... - ... a monitor pokrył się potrójną warstwą kurzu (grywalność - 1/10). Mógłbyś dodawać np. 1 nową przeszkadzajkę co level, jak w moim Super Inko, które opierało się na praktycznie tych samych zasadach. (0+2+1)/3=3/3=1 1/2=0.5 Nie ma takiej oceny, toteż: 1/5. Bardzo mi przykro, postaraj się bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Mógłbyś dodawać np. 1 nową przeszkadzajkę co level, jak w moim Super Inko, które opierało się na praktycznie tych samych zasadach. Może troszkę nie na temat ale: W Super Onku będą przynajmniej trzy nowe przeszkadzajki (lub bonusy) na level. Fajnie, nie? A wracając do tematu: Ta gra do Super Inka przypominała mi tylko jedna przeszkoda. (to takie czarne kółko z tunelkiem w środku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ojojoj cienizna 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 denna nudna gra. Grafika: jestes the best on beznadziejna grafika Silnik Gry: jedyna rzecz ktora mi sie choc troche spodobala muza: bez komentarza grywalność: nudy = za to moge dac 1,5 gwiazdy, ale skoro tyle niema to 2, na zachete abys nastepnym razem sie postaral!\ ale :) bądź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Dałeś d**y, nie ma co komentować 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 2/5 za to, że konstrukcja leveli nie sprowadza się do samych nużących korytarzy. <_< ---------------- Now playing on Winamp: Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 najgorszym z twoich elementów gry jest grafika. Radzę ci przejść na program Paint.Net 3.10 jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hm Wkońcu sami wszystkim mówimy zróbcie na początek Pacmana albo coś podobnego czy to 1 gra jeżeli tak to 2,9/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ale niekoniecznie trzeba od razu wrzucać tego pacmana na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ta gra już mnie graficznie odniechciewa do ściągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 oczojebność zdecydowanie ponad granicą zdrowego rozsądku ;-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zagralem, zobaczylem, ocenilem na 2/5. Tylko jedno mnie zastanawia: co ma chodzenie niebieska kulka przez taki labiryncik do tytulu "Uratuj Brata 2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No cóż będe wyjatkiem i jako jedyny powiem coś miłego :) Extra gra daje 2 xD A tak na serio to z grafika ciuy zdupiłeś, ale niewiem co inni nażekają na grywalnośc, pewnie jestem jedyny który przeszedł to w całości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil795 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ciężko jest zrobic obojętnie jaką grę, np. mi nic się nie klei :] , ja daje : 3/5 - na zachętę :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dzięki za wszystkie opinie, przy tworzeniu uratuj brata 3 wezmę pod uwagę wasze sugestie. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po 5 latach dziękujesz za opinie? Odkop roku XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie jestem pewien który mamy rok, ale w sumie to więcej lat jak 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Fantastyczna wiadomość:3 Czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ponad 7 lat*. Co nie zmienia faktu, iż mogłeś założyć nowy temat w zapowiedziach, że pracujesz nad 3ką niż tutaj odkop robić po ponad 7 latach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Za odkop roku wręczam Ci tę o to złotą łopatę. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Po 5 latach dziękujesz za opinie? Odkop roku XD Minęło prawie 8 lat, więc to odkop dekady. W tym dziesięcioleciu raczej mocniej własnego tematu nie odkopiesz. Jakbym miał admina dałbym Ci rangę "Archeolog" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi