telewizorem go Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a macie jakis link z fajowym managerem piłkarskim za DARMO (freeware) oczywiście taki co jak grasz to widać co twoi robią :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Admin, to jest jawne zasmiecanie forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Ranma, telewizorem go! @topic???: Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Bygfoot Football Manager jest całkiem, całkiem, ale nie wiem czy jest wersja pod Windowsa, no i nie widać naszych zawodników (mecze są "pisane"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Września 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W sumie to jest Vallhalla i ma prawo się zapytać, regulaminu nie złamał :P Z tym NSF też było pytanie z innej beczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 a macie jakis bardzo śmieszny tak śmieszny zeby się wszyscy zesikali :D opis na gg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jesteś jak down, wyglądasz jak klaun, trzy, cztery zęby wystające z gęby. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 "Kaczyński ty Parchu!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wpadł chłopiec do kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a macie jakis bardzo śmieszny tak śmieszny zeby się wszyscy zesikali :Dciężko wybrać, bo każdego śmieszy co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 sorry ze pytam ale mam problem bo mam muze "najszybszy w mieście" ale w typie MP4 a ja chce miec w WMA bo trudno znalesc tą muzyke na necie za darmo to wienc HELP lub podajcie linka z kąd moge se sciagnąc tą muze za darmmo i w formacie WMA plz HELP :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Se skonwertuj http://www.zamzar.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 zrobilem to ale nie wiem ja sciagnac ten plik co mam zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jakiś czas temu robiłem to dla jednego GMClanowego geniusza, tobie widzę, też się przyda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 tak zrobilem ale jak sciagnac z e-Maila ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Eh te twoje prowokacje przestały być już zabawne. :crosseyed: Po prostu ściągnij załącznik i go zapisz u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ale ten zalancznik to wlasnie ten list com przyszedl <_< wkurza mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No przychodzi do ciebie list w którym jest link (jest on wyróżniony jakoś, np. u mnie kolorem niebieskim). Klikasz na niego i ściąga ci się plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 dobra mam a teraz jest mi potrzebny program do tworzenia filmików animowanych najlepiej ( ale nie musi ) jak by byl co mozna zrobic tak by postacie gadaly jak sie wpisze co maja gadac i zeby mozna bylo dodas swoja muzyke ale to nie otrzebne to z muzyka wienc jak macie to podajcie link z jak zwykle za darmo i pełna wersja :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 "Windows Movie Maker" + "Paint" lub inny program graficzny Polecam Flash'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 eee filmiki nie animowane są?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 piszcie dalej o filmikach thx za to ze odpowiadacie ale mam trudniejszy problem bo mam antywirusa : F-Secure i pisze mi ze "Definicje wirusów są bardzo stare" i ja sie robi by nie bylo tego problemu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Zaktualizuj bazę wirusów :lol:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 żal ten telewizroem go to kolejna prowokacja... nie wierze żęby ktoś był tak ciemny... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 żal ten telewizroem go to kolejna prowokacja... nie wierze żęby ktoś był tak ciemny... -.- Chyba mało ludzi znasz. Sorki za offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Kurwa Wiecznie mam problemy teraz mam prosbe jak sie nazywa lub podajcie linka skad moge se sciągna taki program co ludziki mi chodzą po ekranie ?? i po wlanczonych plikach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telewizorem go Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a macie programik do robienia komiksów oczywiscie taki co nie trzeba rysowac tylko juz sa jakies ludziki lub co albo nawed mogą byc takie co mopzna rysowac plz tylko freeware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 nawed WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 http://stripgenerator.com/ http://www.makebeliefscomix.com/ http://www.nhlbi.nih.gov/health/public/sle...sionz/comic.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi