Radziu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Tytuł : Yellow Guys Online Gatunek: Coś w stylu counter strike, tylko w o wiele gorszym wydaniu i do tego w 2d :) To będzie moja pierwsza gra ( jeśli ją skończe ) pomijając tą gre z toutriala ( z klaunem ;] ). Chce zrobić z tego multiplayera. Do wyboru narazie są 3 skiny. Ale dorzuce jeszcze pare :) jak coś wyskrobie w ps. Broni jak narazie nie za duzo. Będziemy mieli do wyboru normalny mały pistolet na jedną łape ( niewiem jak to nazwac, nie znam sie na broniach ), karabin, schootgun, super schootgun ( naboje odbijają się od ziemi, ścian itp ), granat (czyiś przykład- słaba fizyka, do poprawienia ). Z broniami też jeszcze nie skończyłem. Napewno dodam nóż i z 2 bronie. Co do map też sie musze przyłożyć, zrobić więcej grafik(drzewa, krzaki itp) Teraz dopiero biore sie za tworzenie z tej gry multiplayera ( teraz zaczyna sie największa robota ). Jeśli nie polegne i dam rade to gra wyjdzie, w przeciwnym wypadku wiadoomo.... ;] Programowanie : Radziu Grafika : Radziu Muzyka : Narazie tylko dźwięki broni, podnoszenie przemiotów ( z internetu ) Download : Ok już wrzuciłem : https://gmclan.org/up2750_4_yho_wielkie_demko.html Napewno musze poprawić skakanie ( troche przesadziłem, kombinowalem z podwojnym skokiem) I żeby ludki nie zawieszały sie na platformach ;] tzn nie wieszaly na wlosach i nie wchodzily w nia ;] - czasami sie to zdarzy. Screeny : Menu : http://img143.imageshack.us/my.php?image=logofp3.jpg Gangsta: http://img180.imageshack.us/my.php?image=1screenrk3.jpg Toxic soldier meeen : http://img223.imageshack.us/my.php?image=2screenqc1.jpg To tyle z mojej strony :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Bez dema nawet nie zapowiadaj bo warna dostaniesz.... czytałeś regulamin? 12. Jeśli piszesz temat z zapowiedzią nowej gry lub już jej gotową wersją, to koniecznie musisz dodać do niego screenshoty oraz wersję demonstracyjną gry. Najlepiej zastosuj formularz który został zmieszczony w odpowiednich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ciężko oceniać na podstawie samych screenów. według mnie - za małe pole widzenia, może to negatywnie wpłynąć na dynamikę gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 E tam, czepiasz sie go. Chciał sie tylko pochwalić co robi a ty już go warnem straszysz (i teraz widać że brakuje działu 'zapowiedzi' - proponowałbym go stworzyć). Graficznie nie jest genialne, ale dobrze że nie jest 'oczojebne' (jeśli to zalicza sie do wulgaryzmów to prosze ocenzurować). Fajne połączenie platwormówki ze strzelanką - tego dawno nie było (sam chciałem coś takiego zrobić :P ). Mam nadzieje że grywalność będzie lepsza niż grafika, bo z chęcią bym w to pograł :) Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mi się grafika nawet podoba :] . Zobaczymy grywalność. Jeśli to pierwsza gra, to muszę przyznać, że jest naprawdę dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Błąd ! :huh: Gra fajna daję 3 ! Grafika - 3 Grywalność - 3 Dźwięk - 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 O tym właśnie mówiłem. Że postać czasami sie przykleja ;/ Jeszcze musze zrobić, aby automatycznie zmieniala sie rozdzielczość ( ale to chyba nie bedzie takie trudne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ile to ma błędów na razie daje 2/5. Czego w tytule jest "Online" jak ona taka nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Czy są jakieś inne błędy i ja ich nie wymieniłem ? To pisz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Coś w stylu counter strike, tylko w o wiele gorszym wydaniu i do tego w 2d Poco robić gorszą gre ;/ nie rozumiem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Śmieszą mnie te postacie :) Ale nie powiem, jak na pierwszą grę to nie jest tak źle :P w końcu mogło być gorzej :) Możliwe że gra będzie miała dobrą grywalność, ale tylko gdy rzeczywiście będzie ona miała możliwość gry przez sieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Fajny skejcik na screenach :P jak juz to upodabniasz do csa to mozesz gre nazwac Counter-Skate x) Male pole widzenia to moj jedyny zarzut jak narazie. Reszte Ci inni powiedzieli :P Pracuj nad tym moze cos z tego bedzie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 QUOTE Coś w stylu counter strike, tylko w o wiele gorszym wydaniu i do tego w 2d Poco robić gorszą gre ;/ nie rozumiem tego. A uważasz że zrobie lepszą od counter strike ? Gry w Gm nie mogą się równać z takimi projektami jak cs... To tylko miało przybliżyć, o co w tej grze będzie chodzić. Z góry dzięki za opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Pierwsza gra i odrazu online... no nie ma to jak GMclan :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A uważasz że zrobie lepszą od counter strike ? Gry w Gm nie mogą się równać z takimi projektami jak cs... To tylko miało przybliżyć, o co w tej grze będzie chodzić. Jak robieisz gre to przynajmniej udawaj że robisz dobrą gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jak robieisz gre to przynajmniej udawaj że robisz dobrą gre. ty jesteś w tym mistrzem XD. Co ta gra ma wspólnego z CS'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ty jesteś w tym mistrzem XD. Co ta gra ma wspólnego z CS'em? Są bronie. Bronie strzelają. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Na początek powiem że .... gra mi się spodobała :] :] :] Gra ma ładną jak dla mnie grafike, dobre dźwięki, tylko faktycznie mogłby byc dalszy zoom wierze w projekt i oby ci się udał :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wiem ze ten temat jest stary ale przez prawie 3tyg byłem na wakacjach i nadrabiam zaleglosci... bo przez telefon moglem tylko pisac ale testowac gier juz nie :( Grafika taka sobie... Czcionka Z Unreala... Ladna jest wiem ale nie zbyt to oryginalne ;/ Dlaczego tylko przycisk startu gry działa? I kursor strasznie dziwnie chodzi... Jak bym nie wyrabiał nad myszką... Nawet pliku pomocy nie ma, jak sie steruje!!! XD Troszke nudne... Gry postać nie ma broni powinieneś zrobić ze ręce trzyma opuszczone bo tak wygląda jak dziecko które chce cukierka XD Dlaczego postać sama nie zmienia broni gdy zdobędzie nowa/skonczy sie amunicja/gdy nic nie ma i podniesie? Kurde... wypadłem... popraw gre, postac moze wypaść poza plansze! Proba odwzorowania soldata ci żałośnie wyszła ;p Dam 3 gwiazdki bo strasznie nudne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oo odnowiony temat :). Też się włącze fajna gra 4/5 na zachete zebyś dalej robił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 i teraz widać że brakuje działu 'zapowiedzi' - proponowałbym go stworzyć Kiedyś założyłem taki temat ale odszedł w zapomnienie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi