Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...loading+problem Już wcześniej był ten temat ale chce wiedzieć czy niema na to jakiegoś sposobu. Mam problem z GM 7 pro na laptopie gdy próbuje go włączyć wychodzi błąd: Mój laptop: procesor : pentium 3 (1 GHz) Ram : 256 Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A może ten komputer jest za słaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Spróbuje go z defragmentować i zobaczę co z tego wyjdzie . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A może nie masz zarejestrowanej wersji GMa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak miałem niezarejestrowaną wszystko działało a teraz nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To zapewne wina cracka którego wgrałeś. :] Mój kolega miał ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 I nic na to się nie da zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 kup oryginalny klucz... my cracków, seriali itp nie supportujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 GMCLAN nie pomaga piratom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Na razie mam crack'a potem kupie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak kupisz to ci będzie działać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak kupie GM pro to wszystko powinno działać bez problemu na moim laptopie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nesyr według mnie to bezsensowne marnowanie kasy a gm7 nie jest wcale lepszy od gm6 (wiem z obu korzystałem) wszelkie funkcje są praktycznie takie same jedyne co tam dodali to nowe zabezpieczenia (cracków nie znajdziecie) no i logo yoyogames ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a o kompatybilności z Vistą w przypadku GM7 zapomniałeś. no chyba, że ja jestem źle doinformowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A czy ja wiem czy zmarnuje :P Może i tak ale wole zapłacić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nesyr według mnie to bezsensowne marnowanie kasy a gm7 nie jest wcale lepszy od gm6 (wiem z obu korzystałem) wszelkie funkcje są praktycznie takie same jedyne co tam dodali to nowe zabezpieczenia (cracków nie znajdziecie) no i logo yoyogames ;p To już wiemy czemu nie używasz GM7 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 to nie jest logo yoyogames, a łącze do strony :P btw. niektore karty graficzne w lapotpach są na tyle dupne, że nie obsługują niektorych gier itp. - to też może być powód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 @Snake nie prawda używam mogę ci nawet gierkę w gm7 zrobić z czymś co potrzebuje zarejestrowanej wersji tylko nie lubię gm7 ze względu na to że żadnych nowych funkcji nie znalazłem Ps.Ej Snake a masz może oryginalną wersje gifu co masz w podpisie lepiej tamten przerób bo tamten jest scenką z filmiku czy filmu;p i oni wszyscy żuli gumę tam i tamta wersja bardziej prawdziwa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A są nowe, poza tym na wersji zcrackownej, czy oryginalnej tak samo mozna zapisywać gry do exe, więc mu nie udowodnisz, że jest zarejestrowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a o kompatybilności z Vistą w przypadku GM7 zapomniałeś. no chyba, że ja jestem źle doinformowany. Co do kompatybilności z Vistą - to nie tak dokońca prawda - ale fakt , że pod Vistą jakoś działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Włączaj kilka razy game makera w ok. 20 sekund. wtedy napewno pomoze. :] (ja cracka nie mam ale wiem co sie dzieje.) :thumbsup: Edit: nigdy nie uzywaj cracków o nazwie 'DrXJ' Bo to jest wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 nigdy nie uzywaj cracków o nazwie 'DrXJ' Bo to jest wirus. I stało się :]. @topic: Ale w GM7 jest też obsługa kanału alpha (dla mnie bardzo przydatna, jeśli chcę używać antyaliasingu w grze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No i zarządzanie dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ja nowych rzeczy nie zuważyłem a i nie ma cracka na ta wersje bo szukałem i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Crack do wersji 7 jest ale trzeba umieć szukać (jak ktoś chce moge podać link) sposób kasa100 działa ale i tak wolę kupić a nie mieć cracków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 lepiej nie podawaj linka bo może banem się skończy. A cracków do gm7 to kupe znalazłem ale żaden nie działa. gm7 ma niezłe zabezpieczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cracki działają ale trzeba potem program z 10 razy uruchomić żeby zadziałał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi