Matthew Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 "Usłyszałem głuchy stukot. Spojrzałem w górę, a z sufitu opadł kurz. Wszedłem na górę po schodach, które przeraźliwie skrzypiały. Dotarłem do ciemnego korytarza. Ściany były oblepione pajęczynami i kurzem. W tym domu od dawna nikt nie mieszkał, ale jednak ma jednego mieszkańca. Stukot nadal dobiegał z góry. Wszedłem po kolejnych schodach. Było teraz tak ciemno, że z trudem się wspiąłem na ostatnie piętro. Tu było jaśniej, gdyż na stoliku stało kilka świec. Stukot dobiegał ze starej szafy. Na klamce szafy był jakiś dziwny znak: coś w kształcie młotka na białym tle. Pod znakiem były jakieś trzy litery, ale były tak zardzewiałe, że nie zdołałem nic odczytać. Wziąłem głęboki oddech i otworzyłem drzwi szafki. Wylazło z niej to, czego najbardziej się bałem, czyli (...). Potknąłem się, ale zdążyłem wyjąć zwój z zaklęciem odwagi. Zacząłem się cofać czytając zaklęcie. Wykrzyknąłem je, a mój najgorszy strach zamienił się w to, co najbardziej lubię, czyli (...). Potem zszedłem na dół i (...)." Dziękuję XD Uzupełnijcie 3 luki wyobrażając, że to wy jesteście tym... gościem. 1 luka. Robale! Ueee! 2. woda/lody czekoladowo-bananowe/płyta "Almora Online" XD 3. " zobaczyłem, że płyta Almory została na górze. Wróciłem, pokonałem robale i wziąłem znowu płytę. Ponownie zszedłem na dół, kurczowo trzymając Almorę. Gdy wróciłem do domu i włożyłem płytę do stacji DVD komp mi się zwiesił: wylazły z niego miliony robali. Zeżarły mnie... Happy End :twisted: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Brokuły :/ 2. Moja ukochana osobe xD? 3. Zwialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Głupie. ;/ 1.Elton John xD 2.Szkocki Dystrybutor Odzieży. 3...kupiłem sobie u niego w promocji dudy wraz ze "szkocką spódnicą" za 29,30+22% vat. Złodzieje!. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Prze_as :P (bez obrazy) 2. komputer 3. CDN. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Jessica Simpson. 2. Latającą świnię. 3. Wszedłem ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Godzina z flinstonami 2. Dwie godziny z flinstonami 3. obejrzałem Trzy godziny z flinstonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Makaron z truskawkami. 2. Makaron bez truskawek. 3. ...wpadłem do basenu z truskawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. sex 2. sex 3. sex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 o ty perwersie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Markos 2. krzesło 3. położyłem się na dywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 3 x P 1. pupa 2. pipa 3. papa ha ha ha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. Lorda Voldemord (Lorda Walwmorde :)) 2. Pizze i Coca Cole :) 3. Zjadłem pizze i Coca Cole (Lorda Voldemorda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1.Bug, który pokonał almorę. 2.Hejkum kejkum Borek Ratuj. 3. ...zjebałem się ze schodów przez te cholerną ciemnice... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. ... latający łeb Michael'a Jackson'a, z nosem ziejącym postami Prze_As'a które opanowują mózg zamieniając cię w bezduszne i modne zombie. 2. Moją dziewczynę 3. Rozmnażałem się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 1. napis Dodano do poziomu ostrzeżenia 2. napis Odjęto z poziomu ostrzeżenia 3. powróciłem do spiskowania przeciwko GMClanowi w teamie B-C-S-? (Bagno-Cyberdog-Stickman-end imposibyl person) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 1.Mikel Jakson(czy jakoś tak) 2.żywy gmclan 3.iii.....zobaczyłem tesciowa ps:Ale to głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 1.Wątróbka w sosie Prze_As. 2.coca cola , podwójny cheeseburger trzy kawałki pizzy , zapiekanka, hot dog ,cztery gały lodów i na końcu duże: beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek. 3. było duże beeeeeeeeeeeek które pokonało złego demona a ja wychodząc z domu wypierdzieliłem się o jego latający odkurzacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Huragan. Od czasu Cyryla trochę mnie pojebało, bo podczas niego byłem cały czas na dworze, nie było przyjemnie. 2. Garnitur. 3. Rachunek telefoniczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Ohydne, owłosione tarantule xP 2. Xbox 360. 3. ... zacząłem grać w Gears of War. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Game Master 2. Premium Account 3. i grałem w tibie.... ------------------------ lol odwala mi przez tą tibie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Włączony Virtual Boy (łaaa, gdzie jestem, co się stało z moją orientacją?!) w otoczeniu długich, białych glizd (mmm, apetyczne) i groteskowego loga pewnej firmy (czerwono mi). Ja nie chcę wymiotować! xP 2. SNES. 3. ... poszedłem po pada, kartridż, parę przedłużaczy, jakiś ekran i zacząłem grać w jakąś grę, w której nie ma save'ów. xD Jestem już w ostatnim levelu gry, a tu patrzę: Game Over, No continues. Wkurzyłem się i rzuciłem padem, który (ups!) trafił w psychola z nożem. Zmazał się i wyszedł, a ja wziąłem konsolę i inne akcesoria (poza ekranem, mam własny) i poszedłem do domu. Buahahahahaha. PS. Artimal chyba przyjechał z Turcji, skoro ma już teściową... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ps:Ale to głupie chyba nie pojąłeś: TO MA BYĆ GŁUPIE! Jeśli się nie skapowałeś, że wszyscy piszą tu jakieś głupoty to to chyba jest głupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 chyba nie pojąłeś: TO MA BYĆ GŁUPIE! Jeśli się nie skapowałeś, że wszyscy piszą tu jakieś głupoty to to chyba jest głupie? Sądze że nie chodziło o to że to co on napisał jest głupie, tylko że temat jest głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 zmieniam zdanie: 1. Jarek, Roman i Andrzej 2. Renata 3. zakładają koalicję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sądze że nie chodziło o to że to co on napisał jest głupie, tylko że temat jest głupi. Właśnie mi chodziło o temat. Topic jest bezsensowny żeby się powyżywać na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi